Pepe gelirse en az 1 ay oynayamaz öyle hesap edin. Ona göre Visca'nın yokluğunda Fountas veya Teclic 'i oynayacağız en az 1 ay.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fildişililer bizde genelde tutmadı ve teneke bağlayıp gonderildiler ama Pepe'nin sakatlık problemi yoksa faydalı olur.
Elde Visca varken orta sahada 8 yokken garip transfer oldu. Visca form tutsa ligin en iyi sağ kanadı, skor yapar oyun kurar orta acar aralara salar defansa katkı verir.
Orta saha vasat amele kayniyorken Pepe'ye sevinemedim. Elde zaten Visca var, şu adamın nesi begenilmedi ne ara gözden düştü anlamadım. Visca la bu.
Takımda orta saha yok Mendy falan vallahi kurtarmaz bak kargalar yenip gidecek, şu takıma Sosa, Hamsik bulmaları lazım kota dolu falan demesinler o zaman Pepe gelmesin 8 alsınlar şu takıma."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Moral bozmak istemiyorum ama sonradan bozulacaksa şimdi bozulsun iyidir
80 Milyonluk bir oyuncu, Arsenal ile neden sözleşmesini fesh eder. Bu fiyatlı bir adam düğünde iki halay bile çekebilse en kötü 1 milyon euro eder. İşkirlenmeyelim mi??Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Visca, Super Lig için All-Star'dı. Geldi şampiyonluk yaptı ve/veya yaşadı, ertesi sezon ise sakatlık sebebiyle faydalı olamadı. Yaşı ve kontratı düşünüldüğünde talibi varsa göndermek doğru karardır.
*
Pepe, Dennis ve Onuachu'nun üçü birden mi geliyormuş? Öyleyse değil Visca; Trezeguet ve Umut bile gidebilir.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
pepe
hayırlı olsun
bizde kaç dakika oynar bilemiyorumTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/FabrizioRomano/s...97851088560400
pepe
hayırlı olsun
bizde kaç dakika oynar bilemiyorumYahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMoral bozmak istemiyorum ama sonradan bozulacaksa şimdi bozulsun iyidir
80 Milyonluk bir oyuncu, Arsenal ile neden sözleşmesini fesh eder. Bu fiyatlı bir adam düğünde iki halay bile çekebilse en kötü 1 milyon euro eder. İşkirlenmeyelim mi??
geçen sezon sezonu sakat tamamlamış,muhtemelen şu ana kadar çalışmamıştır,hazırlanması falan devre arasını bulur
tahminim 1500 dakikası 10 gol 5 asist yapar süper ligde
maaşı ise tahminim 2,5 milyon avro dur, gerisinide arsenal öder, arsenalde net maaşı 4 milyon avro görülüyorTEKKEBALL
Yorum
-
sıradaki transferimiz bu olmalı.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 07.09.2023, 20:01.
Yorum
-
Biraz sıvama işleri dönüyor gibi. Fernandez kiralık, hatta mümkünse Kourbelis'ten bile çıkmak isteyorlar. Pepe, Xeka, Onuachu ve Dennis ile kapatılırsa ne ala..If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleXeka vasat adam ben istemem Roberto Pereyra olur tabi kiTrabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum