Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pepe gelirse en az 1 ay oynayamaz öyle hesap edin. Ona göre Visca'nın yokluğunda Fountas veya Teclic 'i oynayacağız en az 1 ay.

Yorum

• Fildişililer bizde genelde tutmadı ve teneke bağlayıp gonderildiler ama Pepe'nin sakatlık problemi yoksa faydalı olur.

Elde Visca varken orta sahada 8 yokken garip transfer oldu. Visca form tutsa ligin en iyi sağ kanadı, skor yapar oyun kurar orta acar aralara salar defansa katkı verir.

Orta saha vasat amele kayniyorken Pepe'ye sevinemedim. Elde zaten Visca var, şu adamın nesi begenilmedi ne ara gözden düştü anlamadım. Visca la bu.

Takımda orta saha yok Mendy falan vallahi kurtarmaz bak kargalar yenip gidecek, şu takıma Sosa, Hamsik bulmaları lazım kota dolu falan demesinler o zaman Pepe gelmesin 8 alsınlar şu takıma.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Roberto pereira, conde yada öyle birsey...haydi be
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Moral bozmak istemiyorum ama sonradan bozulacaksa şimdi bozulsun iyidir

80 Milyonluk bir oyuncu, Arsenal ile neden sözleşmesini fesh eder. Bu fiyatlı bir adam düğünde iki halay bile çekebilse en kötü 1 milyon euro eder. İşkirlenmeyelim mi??
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Visca, Super Lig için All-Star'dı. Geldi şampiyonluk yaptı ve/veya yaşadı, ertesi sezon ise sakatlık sebebiyle faydalı olamadı. Yaşı ve kontratı düşünüldüğünde talibi varsa göndermek doğru karardır.

*

Pepe, Dennis ve Onuachu'nun üçü birden mi geliyormuş? Öyleyse değil Visca; Trezeguet ve Umut bile gidebilir.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• pepe

hayırlı olsun

bizde kaç dakika oynar bilemiyorum
              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                https://twitter.com/FabrizioRomano/s...97851088560400

pepe

hayırlı olsun

bizde kaç dakika oynar bilemiyorum
                Fabrizio da yazdiysa, hayirli olsun diyelim. Boyle bir hamle hic beklemiyordum.
                Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Kulaklıklarınızı takın Trabzonspor'umuzun malıymış gibi seyredin. Buradan dönmez herhalde...
                  Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Moral bozmak istemiyorum ama sonradan bozulacaksa şimdi bozulsun iyidir

80 Milyonluk bir oyuncu, Arsenal ile neden sözleşmesini fesh eder. Bu fiyatlı bir adam düğünde iki halay bile çekebilse en kötü 1 milyon euro eder. İşkirlenmeyelim mi??
                    hocam bende moral bozmak istemem ama muhtemelen sakat bir oyuncu aldık, 1 yıllık sözleşme ve 1500 dakika oynaması yeterlidir, iyimser bir tahminle

geçen sezon sezonu sakat tamamlamış,muhtemelen şu ana kadar çalışmamıştır,hazırlanması falan devre arasını bulur

tahminim 1500 dakikası 10 gol 5 asist yapar süper ligde

maaşı ise tahminim 2,5 milyon avro dur, gerisinide arsenal öder, arsenalde net maaşı 4 milyon avro görülüyor
                    TEKKEBALL

Yorum

• sıradaki transferimiz bu olmalı.
                      En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 07.09.2023, 20:01.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• dünyada kulüp reklamı açısından pepe önemli bir transfer oldu

bu reklamı kolay kolay başka bir oyuncuda yapamazsın
                        TEKKEBALL

Yorum

• Xeka vasat adam ben istemem Roberto Pereyra olur tabi ki
                          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Biraz sıvama işleri dönüyor gibi. Fernandez kiralık, hatta mümkünse Kourbelis'ten bile çıkmak isteyorlar. Pepe, Xeka, Onuachu ve Dennis ile kapatılırsa ne ala..
                            If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                            Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Xeka vasat adam ben istemem Roberto Pereyra olur tabi ki
                              32 yaşında o da 1 yıl sonra yeni 8 no aramaya başlıycaz bıktım o bölgedeki döngüden.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X