Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arda Güler olsa 2 tane atmıştı şimdi, son vuruşlar son hareketler berbat..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Stadın zeminide berbat,oyun üstünlüğümüzle geçeceği belli olan böyle bir maçı neden buraya verirlerki…nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça…
      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Yalnız bu cengizi 15 milyona iyi çaktı fenere marsilya, oldum olası beğenmedim,bütün atakların içine ediyor yine…
        THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Şu cengiz’i kim nasıl iyi futbolcu diye pazarlıyor anlamıyorum.

bir de bizim millilerde kafası çalışan adam yok. Her hareket ezber. Biraz kerem zeka sahibi, gerisi boş

Yorum

• Cengiz - Sarı değişikliği yapması lazım hala bekliyor..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ya kovun şu aptalı ya c sınıfı takımlarla dişe diş maç yapıyoruz iki yıldır bu malın yüzünden ya sabır
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• 8 no transferini bekliyoruz, tempolu ve tempo ayarlayabilen bir 8 transferi şampiyonluk iddiasını güçlendirir ama velev ki olmadı kötü senaryoda dahi bu kadro sakatsız belasız ritim tutturursa, bu sezon beklentimiz yok diyenlere de çok geçmeden şampiyonluk hesapları yaptırmaya başlayabilir. Berat konusunda çok umutsuz olmamak lâzım bence bu dönem daha başarılı olacak.

___________________Uğurcan
                ___Mehmet Can___Baniyya__Benkovic___Eren
                _______________________Berat
                _________________Mendy_________________
                _______Pepe____________Bakasetas_______Trezeguet
                ____________________Onuachu

Taha/Onurcan, Ali Şahin/Denswil/Fernandez, Larsen, Arif, Kourbelis, Kerem/Göktan/Teklic, Bardhi, Abdülkadir, Visca, Umut/ Enis.

Devre arası 8, yardımcı forvet ve Larsen, Eren yerine bek transferleri yapılabilir bu senaryoda ve duruma göre stoper.

(Unutmadım, bilerek yazmadım.)
                En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 08.09.2023, 23:33.
                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Ben futbolcu olsam ve bu memleket sınırları içinde Ermenistan’a maç kaybetsem sokağa çıkamam. İnsanlardan uzak bir yere falan taşınırım. Nasıl adam bunlar?

Yorum

• Utanç verici bir mağlubiyet almak üzereyiz püüh sizin ben…
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

petkovic'i almalıydık. bu adama her türlü para verilirdi. çok büyük kayıp malesef.
                      benim için letonyaya attigi bu gol ölçü degildir petkoviç icin.
                      ölçü daha gecen kış dünya kupasında favori brezilyayi evine gonderen attigi goldür
                      ölçü daha 1 ay önce avrupa ulusal liginde final macinda ispanyaya karsi oynadigi mactir. müthiş bir oyuncuyu kacirdik hele orsiç sakat olmasa ligin anasinı aglatirdi orsic ve petkoviç

Yorum

• Ermenistan a kendi evinde yenilmek nedir ya..Avci icin mutlu bir gün..Bunun olacagini biliyordum ama bu kadar erken olacagini sanmazdim.. Cekirge nin bir kez daha sicramayacagi belliydi gerci..
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Faroe adalari luksemburg simdi de ermenistan kuntz denen adam hamitin torpillisi forma adaleti yok yusuf sari formunun zirvesindeyken oyunda yok cengiz rezilleri oynarken hala oyunda..cenke 70 dakika sabretmesini falan gectim bala aldigi letonya maci olmasa coktan gitmisti zaten..macdan bagimsiz derhal kovulmali.
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Cengiz, zeki bu adamlar yıllardır milli takımı mahvetti inatla oynatılıyorlar. Gerçekten anlamıyorum bu futbol camiası ne kadar salak. Görünen köye neden kılavuz mu gerekiyor?

Yorum

• Sahadaki oyun mu yoksa tribündeki bando mu daha kötü karar vermek zor. Aylardır berbat bir takım var ve hiçbir şey değişmiyor, kimse aksiyon almıyor ‘çok ilginç aga’
                              "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak şenolköz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Milli takimi izlerken sanki bizim takımı izler gibi oldum
                                Ayağı top yapmayan baski altinda hata yapan stoperler pozisyon kaybı yapan bekler temasli oyunda silinen ortasaha ve forvetsiz oyun..
                                Sonuç..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X