Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hoca 8 numara gelmezse 6 numarada berat veya kourbelisi düşünüyormuş.Mendy de 8 olarak düşünülüyor
    Ben de öyle tahmin ediyorum, Atiba Kopenhag döneminde ofansif yönü daha ön planda bir futbolcu olarak anılıyordu, Mendy ondan daha iyisi olabilir yani pekâlâ 8 de oynayabilir, özellikle de bu ligde ama istiyoruz ki 6 numara daha dinamik bir futbolcu olsun onun için Mendy'yi ilk olarak orada düşünüyoruz.
    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Yorum

• Pepe ocağa kadar performans gösterirse, zaten ocakta başka bir kulüp, muhtemelen İst. Kulüplerinden biri sözleşme görüşmesini yapar, Haziran için imzayı attırır, 2 . Yarı da biz performans falan alamayız.. bu kadar saçma bir sözleşme görmedim, bakasetasın 1 yıl sözleşmesi kaldı diye satalım diyoruz, ama yeni transfere 1 yıllık imza attırıyoruz.. performans alsak bir dert, alamasak ayrı dert. Sörloth gibi performans gösterse, ocakta şilecilere imza atsa ne olacak, şikecilere oyuncu hazırlamış olacağız.
        Forvette aynı şekilde, performans alsak da gelecek sezonu yok, gelecek sezon yine fırsat transferi bekleyeceğiz diye sinir hastası olacağız

Yorum

• veratti katara gitmiş

Yorum

• Pepenin uçağında gizli bir 8 numara denildi mi? Her yıldız transferinde mutlaka olurdu

Yorum

• İlk olarak mourner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Pepe ocağa kadar performans gösterirse, zaten ocakta başka bir kulüp, muhtemelen İst. Kulüplerinden biri sözleşme görüşmesini yapar, Haziran için imzayı attırır, 2 . Yarı da biz performans falan alamayız.. bu kadar saçma bir sözleşme görmedim, bakasetasın 1 yıl sözleşmesi kaldı diye satalım diyoruz, ama yeni transfere 1 yıllık imza attırıyoruz.. performans alsak bir dert, alamasak ayrı dert. Sörloth gibi performans gösterse, ocakta şilecilere imza atsa ne olacak, şikecilere oyuncu hazırlamış olacağız.
              Forvette aynı şekilde, performans alsak da gelecek sezonu yok, gelecek sezon yine fırsat transferi bekleyeceğiz diye sinir hastası olacağız
              Oyle deme sitenin önunde top oynayan cocuklar icardi diyorlarmis simdi pepe demeye baslamislar buna degmez mi 3.5 milyon avro!! Trabzonspor taraftari bu ezik psikolojiden kurtulmadikca bu klubun ayakta kalmasi mucize adamlarin kıstasa bak ha bide 3.olup avrupaya gidersek parasini cikarir diyenler var tabi avrupaya alirsa uefa onu dusunen yok.yonetim taraftarin yuzde 90 nin dusuncesini bildigi icin nabiza gore serbeti veriyor taraftar mutlu yonetim mutlu koktuklarini kurtardilar bosver seneye huseyin oynamis hakan oynamis ne olacak zaten edirneden disari cikamiyoruz,gelecegin takimini kuruyor bize erdo !!
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Yorum

• kime mikrofon tutsalar başkanı övüyor
                  https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                  Eze eze 2021-2022.
                  #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Bize gereken 8 numara profili

Yorum

hoca 8 numara gelmezse 6 numarada berat veya kourbelisi düşünüyormuş.Mendy de 8 olarak düşünülüyor
                      Bu adam Beram merat tanımaz kardeşim. Onun 6'daki kanser hallerini biz biliyoruz. Yanında hoca bu adam 6'da hepimizi kanser eder diyecek biri de yok anlaşılan. Baka zaten 8'di ben de 8 oynatıyorum diyen adam. Herkes transferlere yükseliyor ama bir kaç haftaya buralar yangın yerine döner Yatıp kalkıp düzgün bir 8 transfer etsinler diye dua edelim.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

hem bunlar hem haber61 "geldi" yaziyor 2 saatten beri kjahjakh, uçak hâla inmedi, bi 15dksi daha var
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hem bunlar hem haber61 "geldi" yaziyor 2 saatten beri kjahjakh, uçak hâla inmedi, bi 15dksi daha var
                            çok eğlenceli yayın haber61
                            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              çok eğlenceli yayın haber61
                              sessize aldim kajhaj fuzuli konusurler anca, digeri de ayni,, batiyorum yayini açik müzik çaliyor, ole sarar
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• kavga cikti

HEP
                                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X