Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Direkt olarak bir kişiye küfür yok.Sadece kuruma var.Küfüre karşıyım.Etmem de zaten.Ama bu üç şikecilerin takımlarına edilene bir şey demem.Ama futbolcu veya kulüp yetkilisine edilmesi saçma.Bu bjk liler her maç 90 dk uğurcana sövüyor.Bizimkiler de kulüplerine etsin

Yorum

• kafayı çakan eleman pepenin yanında üçlü çektirdi. geçen bir diğeri başka transferler yolda demişti.
      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ankaralı olarak söylüyorum Ankaragücü taraftarı bile bizimkilerden elit
        Özellikle Trabzon dışına çıkmamış Ts taraftarı nın yüzde 50 si boş beyin,eğitimsiz serseri,kimse kusura bakmasın,uzun sokaktada kadın kız aldırış etmeden toplu küfürlerle yürüyorlar bu tipleri iyi tanıyorum…
        .....

Yorum

• Neyse taraftar hakkında bir şey demiyorum.

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Direkt olarak bir kişiye küfür yok.Sadece kuruma var.Küfüre karşıyım.Etmem de zaten.Ama bu üç şikecilerin takımlarına edilene bir şey demem.Ama futbolcu veya kulüp yetkilisine edilmesi saçma.Bu bjk liler her maç 90 dk uğurcana sövüyor.Bizimkiler de kulüplerine etsin
            Maçta et o zaman,pepeyi karşılarken edersen ezik derler sana
            .....

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maçta et o zaman,pepeyi karşılarken edersen ezik derler sana
              Bu konuda haklısın.Reklam açısından kötü bir durum

Yorum

• denswil gidecek diyorlar x'te

(UEFA)

Yorum

• İlginç gerçekten. Onaçuyla Pepenin enerjileri çok iyi

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Mukavele şartları beklenildiği gibi olmasa da hayırlı olsun 20 maç katkı yapar max.sonra gider deniyor şayet iyi bir 8 alınabilir ise Pepe'den gelecek katkı bizi umulmadık yerlere taşıyabilir. Onauchu ve kendisi yatmaya gelmedi herseylerini koyacaklar ortaya öyle bir intiba aliyorum .
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Bu konuda haklısın.Reklam açısından kötü bir durum
                      Bu taraftar grup liderlerinin sorumluluğunda,grubunu yönetimiyorsan yapma o işi..Büyük camiasın büyük takımsın iyi bir futbolcu almışsın ,adamı karşılıyorsun ne kadar aşağılık kompleksin var ki Rakiplerine küfür ederek adam karşılıyorsun,neyse çok uzattım ama hiç hoş olmadı
                      .....

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kafa atan arkadaş coşmuş

çok sakin çok profesyonel
                        TEKKEBALL

Yorum

• (UEFA)

Yorum

Direkt olarak bir kişiye küfür yok.Sadece kuruma var.Küfüre karşıyım.Etmem de zaten.Ama bu üç şikecilerin takımlarına edilene bir şey demem.Ama futbolcu veya kulüp yetkilisine edilmesi saçma.Bu bjk liler her maç 90 dk uğurcana sövüyor.Bizimkiler de kulüplerine etsin
                            Nasil yok orada insanlarin annelerine kufur ediliyor bu bizde nezaman normal oldu
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• dünyada bize benzer oyuncu karşılama ritüeli varmıdır diye merak ettim

oyuncular giderken ise sessiz sedasız ayrılıyor ve tazminatla uğurlanıyor genelde

oyuncu karşılama ritüeli genelde olağan bir şey değil bence, organizasyon yapılıyor diye tahmin ediyorum, haliyle bu durum bana samimi gelmemeye başladı
                              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nasil yok orada insanlarin annelerine kufur ediliyor bu bizde nezaman normal oldu
                                Kartalın a... s dediler.Kartal deyince bjk lilerin mi denilmiş oluyor.Sizin mantığınızla arnavutlara da sövmüş oldular.Onların da bayrağında çift başlı kartal var

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X