Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dorukhan hakkında, bu adam hazır değil diye takımda istemeyen teknik direktörünün Maxi ile ilgili böyle bir görüşü yok ama ?

Aksine kampın en hazır isimlerinden biri olarak görünüyormuş . ( Medyada o şekilde yazıyor )

Takımla idman yapan hoca adamın kilosuna bir şey dememiş Biz mi karar vereceğiz ?

Aynı hoca as forvet transferi de istiyor. Meali açıktır sanırım.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gomez'in iki bacağıyla yapamadıklarını bu herif tek bacağıyla yapıyor. Ama birilerine kalsa Gomez iyi forvet imiş! Yersen! Bu adamı geçtiğimiz sezon izlememişiz gibi tuhaf tuhaf Gomez övgüsü yapıyorlar. Bunlar akıllanmaz. Gerçi bu tiplerin akılla bir işi yok, talimatla hareket ettiklerini düşünüyorum. Zira sosyal medyada bir anda Gomez yıkama yağlaması başlamıştı. Birileri bunlara övün diyor, onlar da övüyor. Yarın sövün derlerse onu da yaparlar. Bazıları iyi niyetli ama İspanya'ya transfer yapan 4-5 sene önceki Gomez'de kalmışlar. O Gomez öldü, bitti. Yok. Acı ama gerçek bu... Lige Gomez ile başlarsak vay halimize!
      Ne alakası var hocam ? İnsanlar gayet makul bir şey soruyor / söylüyor . Geçen yıl takımda hangi oyuncu iyidi ki Gomez iyi olsun ?

Burada yağlanıp ballanan Treze' nin forumdaki sayfasına girip bir bakın , sezon boyunca kim ne kadar saymış sövmüş görebilirsiniz .

Şampiyonluk sezonunda inanılmaz performans veren Uğurcana bakalım ? Geçen sene hakkında bir tane olumlu bir şey söylenmiş midir acaba ? Bu onu kötü bir kaleci yapar mı ?

Aynısı Abdülkadir için de geçerli.

Hatta Bakasetas , Hamsik de bunlara dahil .

Geçen sene tüm takım kötüydü . Dolayısı ile herkes bir birinin performansını etkiledi.

Adamı satamıyorsak , fesih ederek göndermeyelim bir de bu sezon izleyelim diyoruz . Zaten sezondan şampiyonluk ve / ve ya ilk 3 gibi bir beklentimiz yok . Böyle bir beklentisi olan da rüya falan görüyordur.

Hem adamı fesih edip , hem de forvet alacak bütçemiz de yok .

Olaylara biraz realist yaklaşmakta fayda var .

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynı hoca as forvet transferi de istiyor. Meali açıktır sanırım.
        Bir birlerini yedekletecek olabilir mi ? Zira elinde Maxi haricinde şuanda Umut , Enes ve Koita var .
        Koitayı zaten istemiyor . Genç futbolcuya da güvenmiyor demek ki.

İleride Pivot santrafor istediği için de , ısrarla Petkovic diyor.

Bunda anlaşılmayacak bir şey yok.

Zira idmanları izlediğinizde sürekli orta kafa gol çalışıldığını da görebilirsiniz .
        En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 19.07.2023, 08:57.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dorukhan hakkında, bu adam hazır değil diye takımda istemeyen teknik direktörünün Maxi ile ilgili böyle bir görüşü yok ama ?

Aksine kampın en hazır isimlerinden biri olarak görünüyormuş . ( Medyada o şekilde yazıyor )

Takımla idman yapan hoca adamın kilosuna bir şey dememiş Biz mi karar vereceğiz ?
          Hocam bijelica gomezi pek tutuyor gibi gelmedi bana

gelir gelmez ilk yaptığı iş bunu kesmek oldu hocanın üstelik arkada tek alternatif bozok çöpü olmasına rağmen..

Hazırlık maçlarının 1-2 tanesini izledim ondada bi 45 dakka zor dayandı buna hoca.

Zaten bu haliyle maxi yi tutan hocada sıkıntı vardır…
          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocam bijelica gomezi pek tutuyor gibi gelmedi bana

gelir gelmez ilk yaptığı iş bunu kesmek oldu hocanın üstelik arkada tek alternatif bozok çöpü olmasına rağmen..

Hazırlık maçlarının 1-2 tanesini izledim ondada bi 45 dakka zor dayandı buna hoca.

Zaten bu haliyle maxi yi tutan hocada sıkıntı vardır…
            Açıkçası ben izleyip görme taraftarıyım.

Medya ayrı yazıyor . Taraftar ayrı söylüyor.

Maxi ' nin gönderilmesi ile ilgili herhangi bir adım yok gibi .

Bununla da ilgili fesih gelirse ciddi manada bu sezonu kapayıp , önümüzdeki sezona odaklanacağım.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sen arkayı Kross-Modric-Casemiro falan yap önüne Maxi koy bir halt yapamazsın bu ligde. Maxi Ghezzal'ın önüne salar kenara çekilirdi muhtemelen.
              Benkovic'i tanımıyorum. Dün bir arkadaşımız burada yazmıştı, üç sezonda yirmi maça çıktığını. Okurken "İnşallah Aboubakar'ın Porto'da iki sezon oynamadıktan sonraki dönüşünü yaşar bu çocuk" demiştim. Şampiyonluk dualarından geldiğimiz yere bak...

İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çok tatlı öneri.

Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne baktığımızda Kazak futbolunun çıkışta olduğu ortada. Danimarka'yı da yenmişlerdi.

Aymbetov filân da düşünülebilir diyeceğim de düşünmezler herhalde
              Ross Barkley için ne düşünüyorsun Batu? Fizikli, ayağı düzgün, şutör orta saha... Favre Hocam geçen sezon memnundu ondan.

İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Açıkçası ben izleyip görme taraftarıyım.

Medya ayrı yazıyor . Taraftar ayrı söylüyor.

Maxi ' nin gönderilmesi ile ilgili herhangi bir adım yok gibi .

Bununla da ilgili fesih gelirse ciddi manada bu sezonu kapayıp , önümüzdeki sezona odaklanacağım.
              Dün akşam TRT muhabiri Kaan Çetinkaya'nın haberini dinledim. "Kampın yıldızı" sıralamasında Hüseyin ikinci sıradaydı. Maxi Gomez içinse Granada'nın ilgisinden bahsetti.
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 19.07.2023, 09:15.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Daha fazla transfer yapılmamalı. İlave rezilliğin alemi yok. Nasıl olsa sezon ortası veya sonu bu yönetim gidecek. Enkazı arttırmasınlar. Garip garip paralar ödüyorlar, fesih desen inanılır gibi değil.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• dorukhan gittiğine göre merkez ve sag bek alternatifi lazım.

ugurcan ve trezeguet gidecek diye düşünüyorum. Ayrıca maxi,denswil,bardhi,siopis de gidecektir.

1 kaleci, 1 sag bek, 2 merkez ortasaha,2 forvet ve bir kanat. Ve bir tane de stoper alınır.

tahminlerim :

kale : günay
                  sag bek: manafa
                  merkez : Grzegorz Krychowiak ve teklic
                  kanat : zinkernagel
                  forvet : petkovic ve genc bir oyuncu olur.

ayrıca en az 2-3 gurbetci de transfer edilir.

----------------gunay----------------

manafa-----benkovic-------*****--------eren

--------korbelis----Grzegorz Krychowiak----bakasetas/ömür-----

zinkernagel--------------petkovic--------------orsic

Mücadeleci bir takım olur. Sonuna kadar kafaya oynar.

Bu arada fikstürde avantajlıyız. Cunku fizik olarak lige en hazır girecek takım biziz.

eksikler tamamlanırsa ilk 5 hafta en az 10 puan bekliyorum.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi
                      ilk maç antalyaspor

gel bakalım nuri efendi

bi hesabımız vardı

buldun fiziği yerlerde, koşmayan, amiyane tabirle arabistan takımı gibi olan avcı nın takımını,gegenpressing ile ezdin,hemde şampiyonluk maçında

göreceğiz ilk hafta ne olacağını,nenad ın takımına karşı aynı şeyi yapamazsın aga

Bitmedimi hala bu nuri muhabbeti ya,kendimize koyduğumuz küçük hedeflere bak nurinin gariban antalyasını evimizde yenmek…
                      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dün akşam TRT muhabiri Kaan Çetinkaya'nın haberini dinledim. "Kampın yıldızı" sıralamasında Hüseyin ikinci sıradaydı. Maxi Gomez içinse Granada'nın ilgisinden bahsetti.
                        Hoca ilginç bir şekilde , Hüseyin'i tutuyor gibi geldi bana. Belki de futbolcu olmaya karar vermiştir.

Yönetimin , Gomez için iyi bir teklif getireceklerini düşünmemekle beraber umarım değerini bulur ver satılır .

6saray yedek forvet için Bakambuyla ilgilenirken , bizim hali hazırda as forvet olarak kullandığımız adamın dahi bu adamın seviyelerinde olmaması trajikomik .

Yorum

• En son crixus_61 tarafından düzenlendi; 19.07.2023, 10:16.

Yorum

• Djannyiyi trabzonda birakip kampa götürme, sonra düsün neden satamiyoruz. Elimizdeki degerli oyunculari neden gözden cikariyoruz. Birak kampa katilsin, oynat bak systeme uyuyor mu, yok uyumuyor sat. Kim gidip kadro disi adama para verir, unutdum, TS verir

Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hepsi parali fes sonra su kadar tasaruf ettik.ne güzel dünya sanki kendi parasindan fes ediyor( verdikleri parayi misli ile geri aliyorlar).
                              Öyle bu forumda yönetir kulübü hemde bin kat daha iyi bu capsizlardan
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Babanizin ciftligi mi burasi !! geleni gidene fesh et, sonra yeni cöpler al.
                                En son lazminator61 tarafından düzenlendi; 19.07.2023, 10:24.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X