İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ya arkadaş sorun şurda çok zayıf bir kadro kuruyorsunuz ama maliyeti yüksek bu işten bir bok anlayan varmı????Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Yönetim ne yaptığını bilmiyor ya nerden rüzgar eserse oraya dönüp o an bir şey yapıyorlar ortaya böyle tuhaf işler çıkıyor.
Para da olmadığı için oyuncu tehdit ediyor büyük ihtimal ya feshedin ya da fifa’ya giderim veya tek taraflı feshederim filan diye.
Koita ve Djaniny asıl meseleler bakalım bunlar ne koparacaklar o zaman izleyin cümbüşü.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Dorukhan’ı en kötü ihtimalle takasta versek istediğimiz yerli oyuncuyu alabilirdik. Paldır küldür fesih nedir yani, yangından mal mı kaçırıyoruz?
Djaniny mevzusu geçmiş yine. Biz bu adamın parasını ödüyorsak adamı kampa dahil edeceksin. Tek başına antrenman yapan adamın Trabzonspor’a ne faydası var? Satsan satamazsın, oynatsan adam 3 ayda toparlayamaz. Ha para verip fesih yaparlar ancak, onu iyi yapıyorlar.
Yorum
-
İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son AyhanPe tarafından düzenlendi; 17.07.2023, 17:31.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Sorunun asıl nedeni paralarını alamayan futbolcuların uefa ile tehdit edip kulübü parmağında oynatmaları. 1 yılda Avcı ve E.Doğan klübü batırdılar. Avcı kaçtı ötekini kurtarıcı diye ödüllendirdik acayip bir milletiz.
Sevgili e. doğan parayı ben ödeyeceksem başkan olayım param var diye geldin meğersem yokmuştrabzonspor bir sevdadir...
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaş sorun şurda çok zayıf bir kadro kuruyorsunuz ama maliyeti yüksek bu işten bir bok anlayan varmı????KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoita ve Djaniny asıl meseleler bakalım bunlar ne koparacaklar o zaman izleyin cümbüşü.
koita tüm parasını almadan gitmez, öyle bir sözleşmeyi bidaha rüyasında bile göremez..
canini den belki biraz daha zararsız çıkarız, burda bile o kadar seveni olduğuna göre mutlaka bi taliplisi falan çıkar ama bonservis beklentiniz falan olmadın tabi..THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
bazı arkadaşların yazdığı gibi dorukhanın özel yaşantısından dolayı takımdan ayrılmak istemesi gibi mazeret bana mantıklı gelmiyor . bu düşüncede olsa kampı beklemeden ayrılmıştı . bu sene sözleşme senesi üstelik , hem bizden hemde başka takımdan sözleşme almak adına ekstra bir efor göstereceği sezonda bu tarz bir gönderilişi kendi bile beklememiştir.
antreman fotolarına da bakılınca hiçde öyle kilo fazlası olan bir sporcu fiziği de gözükmüyor . belli ki hoca takmış ona bir sebepten . neresinden bakarsak bakalım soru işaretleri ile dolu bir gönderiliş.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Dorukhan ayrılmayı düşünse röportaja çıkmazdı izleyenler bilir gayet pozitif konuşuyordu büyük ihtimal bjelica raporu sundu ona bozulup ayrılmak istedi biz bu hocaya neden para ödüyoruz yetersiz oyuncuyu yeterli duruma getir diye uğurcandan sonra kadroya yazılacak 2. türk dorukhandır bu kadroda#50 Jackson Avelino Coelho#7Miroslaw Szymkowiak#61 İbrahima Yattara
Yorum
-
İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık Dorukhan'ın bize katkı sağlayabileceğini sanmıyorum. Belli ki dorukhan da özel hayatı nedeniyle Trabzonu gözünden çıkarmış. Onun da bizim de yolumuz açık olsun.
Umarım yerine uzun süre katkı verecek birini buluruz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum