Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• önce gitsin şimdi de 20 m luk adam diyen kesim var evet

bu formda bir kesim var her şeyi eleştirmek üzerine bulunuyorlar

önemsememeyi dene ben böyle başa çıkıyorum
    çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
    RİLKE

Yorum

• Larsenin gelmesi imkansız. Hollanda'da belirli performans göstermiş, genç Norveç'li topcunun burada ne işi var?
      ( ゚д゚)

Yorum

• burada yazdık kalite net dedim hocam. avcumuzu yalıyoruz şimdi .
        İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        önce gitsin şimdi de 20 m luk adam diyen kesim var evet

bu formda bir kesim var her şeyi eleştirmek üzerine bulunuyorlar

önemsememeyi dene ben böyle başa çıkıyorum
        "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak yusufemrah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hamsik süpriz olur da masourasın gelmesiyle alakası yok ki..
          o açıdan demedim renktaş zaten, yani durumu sıkıntılıdır, performans vermeyeceği düşünülüyordur araplar da iyi para vermiştir yer açmak için belki olur, olmayacak iş değil.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            61saat haberine göre Umut için fener devreye girmiş ama oyuncu tarafı bizimle anlaştığını söyleyerek reddetmiş.
            -Bir oyuncuyu fener istiyorsa fener alır nası yani?

47E021F9-E5EE-4B64-B340-7B5D18C03C30.jpeg
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              masauras ajakslı vs uğraştıklarına göre trezaquet dir umarım da odur...
              Trezeguet olması imkansız ya. Adam hazir degil bariz belli, ikili mücadelelerde eziliyor. Hazir olmayan hali bile bir noktaya kadar fark yaratıyor zaten. Güçlendiginde bitirisleri de sağlam yapabilecek. Çok gömüldü.
              ( ゚д゚)

Yorum

• parasını verirsen gelebilir.yüksek profilli oyuncuların maliyeti var ve sana net ve faydası olacak adamı alır iki sene oynatırsın.tabi senin takımın dandik oyuncularla doldurursan gelmez tabi.
                İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Larsenin gelmesi imkansız. Hollanda'da belirli performans göstermiş, genç Norveç'li topcunun burada ne işi var?
                "Annuit cœptis"

Yorum

• Yorum

• Benim anlamadığım şu,
                    Deniyor ki, Fransa maçından sonra satsaydık yaklaşık 10 milyon€ ya satardık.
                    Eee Marcao da güya sırf Avrupa Ligi sayesinde gördü o paraları? Lig de hata üstüne hata yapıyordu. 4 maç la Corneliusun değeri yani 10 dan 6 ya mı düştü? Biz niye beceremiyoruz bu satış işlerini?
                    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bakambu gündeme bile gelmedi reddetti diye bişey yok he gündeme gelecek mi o da yok.
                      Adamı çaktırmadan 6 kişilik kadronun içinde uçağa bindirebilirler tam menejer itelemesi bir topçu tipi.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• ben futbolcuların hocaya tavır yaptığını sanmıyorum

yönetime uyuz oldular bence .

söyleyemiyorlar açık açık

wakayeme gitti hepsi gidiyor

demek ağaoğlu elimizdeki iyi oyuncuları tutamıyor

uyuz oldular topçular

takımın huzurunu Abdullah hocamız bozamaz aksine moral olur
                        "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Son maçlarda hocanın yüzü beş karıştı. Hele gs maçında hem sinirli hem umutsuz bir ifade vardı. Belki de böyle devam etsek başarısız olacaktık.

Bir şeylerin değişmesi belki bizi iyi bir yere getirebilir. Breaking Bad tarzı bir kırılma olacak.

İyiye yormaya çalışıyorum.

Şampiyon olduk diye ligin en kusursuz takımı olmadık. Şampiyonluk sezonuna girerken bile tonla sorunumuz vardı. 6 numarasız farkı açtık. Sakatlıkların da etkisi oldu ama artık rakipler oyunumuzu çözdü. Bunu kabul edemeyenler var. Takım 6 aydır sağlıklı şekilde oynayamıyor. Abi rehavet falan hikâye, toplam skorda 2-0 önde olduğun kupa maçında 45 dkda 4 gol yedin ya.

38 yıl sonra şampiyon olduk beğenmiyorsunuz demekle olmuyor.

Önde basan takıma çekil lan ben şampiyonum deyince orta sahayı boşaltmıyor.

Yönetim ve hoca planlamayı yapamadı. Ben şampiyon takımı fazla kurcalamayın diyenlerden değilim ama bu plansızlık işi daha derin bir yere götürdü. Daha erken yapmalıydık. Oradan çıkarsak çok daha iyi bir takım olabiliriz yine de.
                          Aynen

Yorum

• Kaliteli adam alalım ne zaman alırsak alalım. Masouras falan kaliteli adam değil ama onu bir geçsinler.

8 Eylül'de bile gelse hazır kaliteli adam 3 hafta sonraki milli arada şakkadanak hazır olur. Takım bu haliyle bir halt yiyemeyecek çünkü. Ha bu işi geç yaptılar ondan dolayı küfür yerler ama kallavi yetenekte adam alırsalar benim için sıkıntı yok.

Uğurcan - Bartra - Hugo dışında ahlanıp vahlanacak oyuncu yok elimizde. Sakatlar zaten sakat. Eren ve Dorukhan da yerli kontenjanı nedeniyle önem arz ediyor. Geri kalanının yerine iyi oyuncu alınırsa problem değil.
                            En son mmert tarafından düzenlendi; 30.08.2022, 20:35.
                            İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                            İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                            Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trezeguet olması imkansız ya. Adam hazir degil bariz belli, ikili mücadelelerde eziliyor. Hazir olmayan hali bile bir noktaya kadar fark yaratıyor zaten. Güçlendiginde bitirisleri de sağlam yapabilecek. Çok gömüldü.
                              gs maçı kopenhagen maçı pas vermeli idi bunlar kendine oynanacak maçlar değil hayati maçlar

sevmiyorum böyle adamları

hem parasını kurtarırsın hem d e masaurası oraya alırsın

daha efektif olur

biriisi larsen gelmez diyo gelse tam şahane olur diyorum öyle adam al başka alma son 10 dk falan ben çıkar oynarım....
                              En son S.Seymen tarafından düzenlendi; 30.08.2022, 20:35.
                              çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                              RİLKE

Yorum

• Artem Dovbyk nasıl bir forvet izlemedim

bilen varsa söylesin

transfer listesinde ilk sıralarda olmayan adamlardan tabi onu farkındayım

özbek romada oynayan golcü onu yoklamışlar mı?

hocanın listesinde olan adamdı bu

https://www.transfermarkt.com/eldor-shomurodov/profil/spieler/358166

ne oldu bu iş?
                                "Annuit cœptis"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X