Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni sezonda 1 dakika bile süre alamayacak adamları kampa götürmek neden onu da çözebilmiş değilim yalandan yere adam sakatlıyorlar başka işe yaradıkları yok

Yorum

• çoğu oyuncu nenad dan şikayet ediyordur diye tahmin ediyorum,

ağır fiziksel antremanlardan dolayı

çünkü süper ligde 2 şey var oyuncuyu buraya getiren :

1- yüksek maaş

2- düşük tempo yani az çalışmak

hem yüksek maaş alayım hemde düşük tempoda takılayım kafası nenad gibi hocalara ters gelir,adam zaten türkiyeye tatile geldiğini düşünüyor,içinden bu ne tempo diye isyan ediyordur

tabi avcı ile 3 yıldır tatil yapan oyuncuların nenad a alışması kolay değil
      TEKKEBALL

Yorum

• Her zaman dediğim gibi alt yapı denen çöplük lağvedilsin dünyanın en gereksiz alt yapısı Trabzonspor'un alt yapısıdır.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dediğine ilaveten, psikolojik eğitim de verilmiyor çocuklara.

Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
          Kardeş ben lise öğretmeniyim.Bizim sistem öteden beri "iyi adam" yetiştirme üzerine kurulu değil.Futbolda da böyle.Ahlaki eğitim , vicdani eğitim veremediğin adama psikolojik edğitim de veremiyorsun .Günü kurtarayım , anlık başarı kazanayım modundayız.Düşün okulumuzun futsal takımı ilçe ve bölge şampiyonu oldu.Konya'da il şampiyonasına gittiler.Tam 2 hafta derse girmedi beyzadeler.Okulda sağda solda sürttüler.Okul idaresi de "belki şampiyon olurlar da bize de aferin derler " modunda beyefendilere göz yumdu.Tipleri de bi görseniz . Okulun en hayta , en haylaz , en gereksiz adamları.Sonuç , tamamı Nijeryalı öğrencilerden oluşan uluslararası bi lisenin takımından fark yediler.Döndüklerinde "hocam herifler hayvan gibi , yorulmak nedir bilmediler " diye de ağladılar.Sebep ? Bizim çocukların hepsi tiryaki.17-18 yaşındalar ama cayır cayır sigara içiyorlar.İşin kötü tarafı beyefendilere dokunamadık bu süre içinde , moralleri bozulmasın diye.Küçük bi ilave Nijeryalı siyahi çocukların çok kibar ve centilmen olduğunu da söylediler.İşte böyle kardeşim , maksat iyi insan yetiştirmekten ziyade "başarı" elde edeyim şeklinde olunca başasızlık da kaçınılmaz oluyor.2-3 sene önce alt yaş grununda yanlışım yoksa u-19 da şampiyon olmuştuk.O kadrodan kimler var elimizde ? Ama Hasan Üçüncü ve ekibi "hayvan" gibi sevinmişti "şambiyon" olduk diye.Ulan sormazlar mı adama kaç tane çocuğu A takıma gönderdin diye ??? Sonra Hakan Yeşil gibi kasaplara sövmekle geçiyor günümüz.
          NOT : diğer okullarda yapıyor illa ki ama bizden bi oyuncunun lisansı ile yaşça büyük bi başka öğrencimiz tüm turnuva boyunca oynadı.Bu çocuğa neyi öğreteceksin bu saatten sonra.Hile ve hudayı biz çocuklarımıza daha yolun başında öğretiyoruz.
          En son orhan42 tarafından düzenlendi; 23.07.2023, 20:02.

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hiçbir yere gitmez.Bulmuş yağlı kapı.
            Yani bu dediğim denklemde sadece senelik 500 bin az kazanmış olacak. Bir şekilde ikna edilebilir bence menajerine falan yetki verilse..

Djaniny, Maxi Gomez ve Bardhi de sıradaki isimler ama en göze batanı şüphesiz Koita
            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kardeş ben lise öğretmeniyim.Bizim sistem öteden beri "iyi adam" yetiştirme üzerine kurulu değil.Futbolda da böyle.Ahlaki eğitim , vicdani eğitim veremediğin adama psikolojik edğitim de veremiyorsun .Günü kurtarayım , anlık başarı kazanayım modundayız.Düşün okulumuzun futsal takımı ilçe ve bölge şampiyonu oldu.Konya'da il şampiyonasına gittiler.Tam 2 hafta derse girmedi beyzadeler.Okulda sağda solda sürttüler.Okul idaresi de "belki şampiyon olurlar da bize de aferin derler " modunda beyefendilere göz yumdu.Tipleri de bi görseniz . Okulun en hayta , en haylaz , en gereksiz adamları.Sonuç , tamamı Nijeryalı öğrencilerden oluşan uluslararası bi lisenin takımından fark yediler.Döndüklerinde "hocam herifler hayvan gibi , yorulmak nedir bilmediler " diye de ağladılar.Sebep ? Bizim çocukların hepsi tiryaki.17-18 yaşındalar ama cayır cayır sigara içiyorlar.İşin kötü tarafı beyefendilere dokunamadık bu süre içinde , moralleri bozulmasın diye.Küçük bi ilave Nijeryalı siyahi çocukların çok kibar ve centilmen olduğunu da söylediler.İşte böyle kardeşim , maksat iyi insan yetiştirmekten ziyade "başarı" elde edeyim şeklinde olunca başasızlık da kaçınılmaz oluyor.2-3 sene önce alt yaş grununda yanlışım yoksa u-19 da şampiyon olmuştuk.O kadrodan kimler var elimizde ? Ama Hasan Üçüncü ve ekibi "hayvan" gibi sevinmişti "şambiyon" olduk diye.Ulan sormazlar mı adama kaç tane çocuğu A takıma gönderdin diye ??? Sonra Hakan Yeşil gibi kasaplara sövmekle geçiyor günümüz.
              Sevgili Hocam her satırına imza atarım, senin gibi HERHANGİ BİR İYİ NİYETLİ ANADOLU EVLADI bakan olsa, eğitim sistemi 2 senede dünyanın her ülkesiyle yarışır

Ancaaaaak 1. Dünya savaşında kaybedenler (çoğumuza zor gelse de inanmasak da) İLK ÖNCE EĞİTİMİNİ gavura teslim etti…

Ne sporda Ergin keleş benzemadan aşağıydı ne bilimde diğerleri, ama EĞİTİMİN DEĞER KATMA AŞAMASINDA biz Türkler zırrrrrr cahil yetiştiriliyoruz YARIŞAMAMAK İÇİN,
              Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Milli takımın yeni açıklanan alt yaş grubu teknik direktör listesine bi bakın derim.Sabri Sarıoğlu , Uğur İnceman , Orhan Şam..Böyle gidiyor liste.Ondan sonra buradan şikayet ediyoruz.Kırk yılda bir de Arda Güler gibi bi oyuncu çıkınca sevincik delisi oluyoruz.Ulan Sabri neydi ki U18 teknik direktörü olsun !
                Rezalet.

Yorum

• Bizim en büyük başarımız yaklaşık 3 milyona dayanan maaşlı Gomezden kurtulmak, yanına da 1.2 kazanan Larsen ve 1.3 kazanan Bardhiyi postalamak olacak. Çok açılmaya gerek yok. 1-2 tane genç topçu yetiştirip satalım hele ondan sonra açılırız. Orsicten güzel haber gelir umarım. Orsic Trezege Visca Bakasetasla bir şekil ilk 5 in içinde kalırız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Başkan, Serdar Bali'ye "Telefonumuzu açan siyasetçi yok." demiş.

Malumun ilamı.

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ileri dortlude Aboubakar ve kronik sakat Ghezzal var. Alternatifi gectim, on numaralari ve sol kanatlari yok bile. Eger ileriye en az uc transfer yapmazlarsa uzun lig maratonunda Aboubakar'in yoklugunda galibiyeti gectim gol bile atamazlar.
                      kronik mronik her türlü yarışı sonuna kadar getirir beşiktaş. aboubakar diye bir forveti var. golün her türlüsünü atıyor adam.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkan, Serdar Bali'ye "Telefonumuzu açan siyasetçi yok." demiş.

Malumun ilamı.
                        Allah allah, çok ilginç. Ne diyelim kader, allahın takdiri böyleymiş

Yorum

• Bakın mesela bilerek izledim kim ne yazAcak diye, Uğurcan a laf söyleyenler 5 para etmez adam oldukları gibi taraftar felan da değildir

Şu röportajda 27 YAŞINDA ASLAN GİBİ delikanlı, ben Trabzonspor luyum ve çok mutluyum, klübe defalarca teklif geldi klüp kabul etmedi, yine karar klübün diyor

AMA HASED-HİÇBİR DEĞER ÜRETMEMİŞ ve takıma 100 tl katkısı olmamış adamlar, bu çocuklar 1 hata yapsa ne anası ne bacısını bırakıyorlar

EĞİTİM DEDİĞİM BU, kendi değerine düşman mankurt yetiştiren sistemlerin SONU GELDİ, klübün Katara satılmasındaki korku da bu, altyapıya sövgü de bu(hayatında kaç adam sattın 10 milyon üstüne? En pahalı 3 satışın da altyapı Yusuf Tekke Gökdeniz)

TRABZON ÜLKENİN TOPÇU MADENİDİR, bırakın bilen işlesin , bizans oyununa gelmeyin EHLİNE VERİN İŞİ
                          En son HasanTezel tarafından düzenlendi; 23.07.2023, 20:14.
                          Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Uğurcan 10 milyon euro (300 milyon tl) getirirse satılır. Gsye de olsa satılır. Yapacak bir şey yok para konuşur
                            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• hocaya nasıl güveniyor millet ben anlamadım. gomez gitti yeni forvet geldi diyelim. sakatlık, cezalı durumu olduğunda yerine umut bozok oynayacak. yedek forveti umut bozok olan bir takımın başarılı olacağını düşünen var mı. biz çok iyimser bakıyoruz malesef. olacaklar aşağı yukarı belli bu takım 2 maç kazanır 1 maç kaybeder. 2 maç üst üste yenilir 3 maç kazanır. bu sene böyle bitecek. orsic dışında bir de kurbelis var elle tutulur oyuncu olarak.

hocanın şu kadroyla yapacakları sınırlı. yapılamayan transferlerin ihalesi umarım hocaya kalmaz. adamın eline kadro verirsen oynatamaz orası ayrı ama şu planlama hoca konuşmak saçmalıktır.
                              En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 23.07.2023, 20:19.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ana avrat sövecem ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X