Transferdeki bu sessizlige Uefa aciklamasinin neden oldugunu düsünüyorum. Sanki ondan sonra iyice köseye sIkisti yönetim. Kara bulutlar cöktü klübün üzerine. Iyi bir sponsorluk anlasmasi suanki asiri karamsar havayi dagitabilir. Artik onca rezalet haberden sonra iyi bir kac haber alalim..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden her aldığımız adama otomatik 1+ milyon € hatta 1,5 milyon € maaş veriyoruz?
Transfer için geçen sezon çok erken havlu atmıştık o dönem çalışmaları yapılmadı mı?
2 tane stoper aldık, biri 1,1 diğeri 1,2 m€ alıyor.
Altınordu’nun her yetiştirdiği kaleciyi niye biz alıyoruz? Her sezon Altınordu’ya bağış yapılması yönünde bir gizli anlaşma mı var klüpte?
joakin , 1.3 milyon avro maaş
bu ikisine 1 milyon avro bartra nın tazminatınıda eklemek lazım, yaklaşık 4 milyon avroluk bir stoper operasyonu,
denswil i tazminatsız satsan bile hiç ekonomik değil bu operasyon, denswil kalırsa zaten rezalet bir vakıa olur, 6.2 milyon avro stoperlere gömmek ve birinin yedek kalacağı garanti
18-19 sezonu stoperler : macid ve zargo, toplam maaş maliyeti 1.15 milyon avro
nerdeeeeeeeen nereyeTEKKEBALL
Yorum
-
Baskani gören var mı?
Yoksa saklanarak mı krizi atlatacağini sanıyor?
Vücûd dili bile benden başkan olmaz diyor zaten.
Gerçekten bu kadar olaydan sonra komplo teorilere inanmaya başladım.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltınordunun elinde kasedimiz olabilir
artırıyorum
Biz niye başka takımdan adam alıyoruz, ile dolandırıcımız Altınordu var ordan forvet alsak yaTrabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu nasil bir gerizekaliliktir arap takimi flavionun opsiyonunu kullanmiyor 1 ay sonra ayni takim bedava denilecek paraya yine 1 seneligine kiraliyor ustelik sene sonu sozlesmesi bitecek adamin, yani bu nasil bir garabet dunyada esi benzeri varmidir bilmiyorum..bu amatorlukle falan aciklanamaz bildigin klubu bilerek isteyerek zarara ugratma cabasi kesinlikle iyi niyetle aciklanamaz..flaviodan gelecek 182 bin avro zengin edecekti heralde bunlari ayipyir ya inadina yine vermem bu cakalligi yapanlara oyuncuyu..klup degil hayir kurumu mubarek bilerek isteyerek klubun alti oyuluyor ve elimiz kolumuz bagli bu tiyatroyu izliyoruz..
flavio : sözleşmesi 2024 de bitiyor,alan kulüp 1 yıl kiralıyor,manasız bişey,bununda altında bişeyler çıkabilir
bartra : 4 milyon tazminat istiyor haberi yaptırılıyor, sonra 1 milyon avro tazminatla gidiyor
dorukhan : fizik durumu iyi değil haberi yaptırıldıktan sonra beleşe gidiyor
lahtimi : kampa gelmiyor,kulüp hakkında noter tutulacak diyor,sonra 100 bin avro bedelle fas a kiralanıyor,
taha : orsiç transferinde göztepeye gidiyor,wonderkid olma potansiyelli bir oyuncu sessiz sedasız ayrıldı
bitti mi ? bitmedi
canini koita ve denswil , bakalım ayrılmadan önce haklarında nasıl haberler duyacağız,sonrasını biliyoruz,tazminatTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenswill fesih gelecek diyorlar
Patron cildirdi, feshetmeden duramiyorYahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden her aldığımız adama otomatik 1+ milyon € hatta 1,5 milyon € maaş veriyoruz?
Transfer için geçen sezon çok erken havlu atmıştık o dönem çalışmaları yapılmadı mı?
2 tane stoper aldık, biri 1,1 diğeri 1,2 m€ alıyor.
Altınordu’nun her yetiştirdiği kaleciyi niye biz alıyoruz? Her sezon Altınordu’ya bağış yapılması yönünde bir gizli anlaşma mı var klüpte?
Kimse yıldız transfer beklemiyor ama hem para yok hem de kalitesi belirsiz adamlara niye milyonlar yagdiriyoruz ?
Hiç stoper almayıp Bartra ve Denswill ile devam etsen sıralaman ne kadar değişirdi ki ?
Yorum
-
İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenswill fesih gelecek diyorlar
Yorum
-
Dorukun 2. Ağır sakatlığıydı bu süreçte kendine bakmadı ye iç yat istanbulda tatil ege sahillerinde tatil kulüp parasınıda ödedi muhtemelen futboluda silmiş kafasında. Burası Trabzonspor tabiki kimsenin nazını çekmez ancak aidiyet duygusu olan bir insandı üzülmedim desem yalan olur. Futbolcunu bu kadar başı boş bırakırsan kendine bak yetersizsin dediğindede küser ben oynamıyorum der. Yolu açık olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenswill fesih gelecek diyorlarTHE NORTH REMEMBERS
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum