Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transferdeki bu sessizlige Uefa aciklamasinin neden oldugunu düsünüyorum. Sanki ondan sonra iyice köseye sIkisti yönetim. Kara bulutlar cöktü klübün üzerine. Iyi bir sponsorluk anlasmasi suanki asiri karamsar havayi dagitabilir. Artik onca rezalet haberden sonra iyi bir kac haber alalim..
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neden her aldığımız adama otomatik 1+ milyon € hatta 1,5 milyon € maaş veriyoruz?

Transfer için geçen sezon çok erken havlu atmıştık o dönem çalışmaları yapılmadı mı?

2 tane stoper aldık, biri 1,1 diğeri 1,2 m€ alıyor.

Altınordu’nun her yetiştirdiği kaleciyi niye biz alıyoruz? Her sezon Altınordu’ya bağış yapılması yönünde bir gizli anlaşma mı var klüpte?
      benkoviç 1.1 maaş + 500 bin kiralama bedeli = 1.6 milyon avro

joakin , 1.3 milyon avro maaş

bu ikisine 1 milyon avro bartra nın tazminatınıda eklemek lazım, yaklaşık 4 milyon avroluk bir stoper operasyonu,

denswil i tazminatsız satsan bile hiç ekonomik değil bu operasyon, denswil kalırsa zaten rezalet bir vakıa olur, 6.2 milyon avro stoperlere gömmek ve birinin yedek kalacağı garanti

18-19 sezonu stoperler : macid ve zargo, toplam maaş maliyeti 1.15 milyon avro

nerdeeeeeeeen nereye
      TEKKEBALL

Yorum

• Baskani gören var mı?
        Yoksa saklanarak mı krizi atlatacağini sanıyor?
        Vücûd dili bile benden başkan olmaz diyor zaten.
        Gerçekten bu kadar olaydan sonra komplo teorilere inanmaya başladım.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Altınordunun elinde kasedimiz olabilir
          Hahahhaaa bu espiri arada kaynamamalı

artırıyorum

Biz niye başka takımdan adam alıyoruz, ile dolandırıcımız Altınordu var ordan forvet alsak ya
          Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu nasil bir gerizekaliliktir arap takimi flavionun opsiyonunu kullanmiyor 1 ay sonra ayni takim bedava denilecek paraya yine 1 seneligine kiraliyor ustelik sene sonu sozlesmesi bitecek adamin, yani bu nasil bir garabet dunyada esi benzeri varmidir bilmiyorum..bu amatorlukle falan aciklanamaz bildigin klubu bilerek isteyerek zarara ugratma cabasi kesinlikle iyi niyetle aciklanamaz..flaviodan gelecek 182 bin avro zengin edecekti heralde bunlari ayipyir ya inadina yine vermem bu cakalligi yapanlara oyuncuyu..klup degil hayir kurumu mubarek bilerek isteyerek klubun alti oyuluyor ve elimiz kolumuz bagli bu tiyatroyu izliyoruz..
            zaten normal giden bir oyuncu yok şu ana kadar

flavio : sözleşmesi 2024 de bitiyor,alan kulüp 1 yıl kiralıyor,manasız bişey,bununda altında bişeyler çıkabilir

bartra : 4 milyon tazminat istiyor haberi yaptırılıyor, sonra 1 milyon avro tazminatla gidiyor

dorukhan : fizik durumu iyi değil haberi yaptırıldıktan sonra beleşe gidiyor

lahtimi : kampa gelmiyor,kulüp hakkında noter tutulacak diyor,sonra 100 bin avro bedelle fas a kiralanıyor,

taha : orsiç transferinde göztepeye gidiyor,wonderkid olma potansiyelli bir oyuncu sessiz sedasız ayrıldı

bitti mi ? bitmedi

canini koita ve denswil , bakalım ayrılmadan önce haklarında nasıl haberler duyacağız,sonrasını biliyoruz,tazminat
            TEKKEBALL

Yorum

• Denswill fesih gelecek diyorlar

Yorum

• Kar'dan adam olur
                Gomez'den bize forvet olmaz
                YÖNETİM İSTİFA!

Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Denswill fesih gelecek diyorlar

Patron cildirdi, feshetmeden duramiyor
                  Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Bu Urfa'nın finansal fair play muhabbeti İstanbul takımlarına yok mu?
                    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Fesihspor olduk

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Neden her aldığımız adama otomatik 1+ milyon € hatta 1,5 milyon € maaş veriyoruz?

Transfer için geçen sezon çok erken havlu atmıştık o dönem çalışmaları yapılmadı mı?

2 tane stoper aldık, biri 1,1 diğeri 1,2 m€ alıyor.

Altınordu’nun her yetiştirdiği kaleciyi niye biz alıyoruz? Her sezon Altınordu’ya bağış yapılması yönünde bir gizli anlaşma mı var klüpte?
                        Zaten kizdigimiz bu çelişki.

Kimse yıldız transfer beklemiyor ama hem para yok hem de kalitesi belirsiz adamlara niye milyonlar yagdiriyoruz ?

Hiç stoper almayıp Bartra ve Denswill ile devam etsen sıralaman ne kadar değişirdi ki ?

Yorum

Kendi kendini ne zaman fesheder bu yönetim acaba?

Yorum

• Dorukun 2. Ağır sakatlığıydı bu süreçte kendine bakmadı ye iç yat istanbulda tatil ege sahillerinde tatil kulüp parasınıda ödedi muhtemelen futboluda silmiş kafasında. Burası Trabzonspor tabiki kimsenin nazını çekmez ancak aidiyet duygusu olan bir insandı üzülmedim desem yalan olur. Futbolcunu bu kadar başı boş bırakırsan kendine bak yetersizsin dediğindede küser ben oynamıyorum der. Yolu açık olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

iyi bir denswill oynardı bu sene bizde ama hocada pek tutmuyor gibi…
                              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Bugün TrtSpor yayınında yanlış anlamadıysam Lütfü Özel yeni transfer olmayacak dedi. Yayını izleyen oldu mu ?
                                "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X