Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Konudan bağımsız , bu Onur Erçetin'in torpili kimden arkadaş.Hocaya alenen küfret sonra da burada hala yaz..Kardeşim ben 6 aydan fazla ceza yedim .Hakettiğimi biliyorum ama biz hakettiysek bu müptezel de haketmiştir.
    Ben zaten sürekli ceza yiyorum bu birincisi.

Senin 6 ay ceza almana sebep olan konu farklıdır ve beni ilgilendirmez.

Forumda hiç kimseyi tanımıyorum.

Yazdigimi hemen değiştirdim.Eskisini alıntı yapıyorsan bu beni bağlamaz.

Kufur ediyorsam bu hukuken küfür ettiğim kişiyle beni bağlar seni bağlayan birsey yok.Topluluk kuralları forum yönetimi tarafından uygulanıyor zatn.

Son olarak müptezel ifadesi şahsıma hakaret niteliği taşımakta olup konu hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunma hakkım var.Özür bekliyorum.

Hakaret suçu 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezasını gerektiyor.Tarafima karşı ağır suç islediniz.Konu mahkemeye giderse önümde diz çöküp ağlarsın sonra..

Yorum

• Dorukhanmış, Trezeguetmiş falan hepsi boş iş. Tek yapmamız gereken şey gomez denilen yaratığı tekme tokat kovup yerine eli ayağı düzgün bir golcü almak.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dorukhanmış, Trezeguetmiş falan hepsi boş iş. Tek yapmamız gereken şey gomez denilen yaratığı tekme tokat kovup yerine eli ayağı düzgün bir golcü almak.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Adam , kampın en verimli oyuncusuymuş.

Nereden eminsiniz , adamın bir teofilo patlaması yapmayacağına ?

Teofilo da ilk geldiğinde bundan topçu olmaz diyordu çoğu taraftar .

Sonra ne oldu ?

Yorum

• Fesih olaylarının en kötü yanı , hem maddi olarak takıma bir şey kazandıramıyorsun hem de içerideki manevi ortamı bozuyorsun.

Orsic , benkovic vs yeni katılmışlar takıma . Bir bakıyorlar , kulüp herkesi parasını vererek ya da para talep etmeyerek gönderiyor.

1- Bu futbolcuyu neye , nasıl inandıracaksın ?
          2- Bu futbolcuyu nasıl motive edeceksin ?
          3- Bu futbolcu zorlandığında , benim sözleşmemi fesh edin gideyim demeyecek mi ?
          4- Zoru gören X bir futbolcu , kalıp çabalamak yerine kaçmayı tercih etmeyecek mi ?
          5- İçerideki huzuru nasıl sağlayacaksın ?
          6- Taraftardan hangi yüzle maça gelmesini isteyeceksin ?
          7- Taraftardan hangi yüzle kombine almasını ve lisanslı ürün almasını bekleyeceksin ?
          8- Söylediğin yalanlar akyazıdan merkeze yol olmuşken , kim sana ne diye güvenecek ? Taraftar nezdinde kaybettiğin güveni nasıl tazeleyeceksin ?

Her zaman derim , bir işi ya yaparsın ya da yapamazsın . İdare ediyorsan orada bulunmayacaksın. İstifa etmek , ben bu işi yapamıyorum demek sanılanın aksine bir erdemdir .

Beceremedim demenin utanması olmaz .

Aksine !!! Bir şeyleri beceremediğin halde beceriyormuş gibi yapmanın ve bu şekilde söylemlerde bulunmanın utanması olur .

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adam , kampın en verimli oyuncusuymuş.

Nereden eminsiniz , adamın bir teofilo patlaması yapmayacağına ?

Teofilo da ilk geldiğinde bundan topçu olmaz diyordu çoğu taraftar .

Sonra ne oldu ?
            Teofilo için 3-5 maç dendi sonra kendini buldu adam,bu 1 senedir yatışta..
            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu saatten sonra daha trabsferde olmaz.. beceremez bu amatörler.. gomez giderse bi petkovic hamlesi gelebilir bu kadar..

Kombineleride ertugrul dogan alir ailesine dagitir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
              İnşallah dediğin gibi olur. Gomez i gönderir, Petkoviç i alır ve transferi kapatırız. Arada üzerinde hemfikir olunan 3-5 yetersiz adamı da gönderip kadroyu sadeleştirdik mi tamamdır.

Bugün itibarıyla kombinemi aldım ama başkanın aile kontenjanından değil…
              There is no spoon...

Yorum

• Gomez yok goremeyiz. Gecen sezon adi Petkovic ile bir ciksa burdaki %70 Gomezi tercih ederdi.

Satilirsa iyi hos, yeni biri ile sansimizi deneriz ama satilmazsa boyle bir adami kovamazsin. Ben halen dogru oyun ile is yapacagini dusunuyorum.

HEP
                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak kaan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oyunculara ödemelerini zamanında yapamadığımız için oyuncuların elinde paralarını alıp fesih yapma hakları olabilir , bunu koz olarak kullanıyorlar diye düşünüyorum. Dorukhan mesela , alacaklarımı alıp gitme hakkım varken , alacaklarımı bırakıp gidiyorum diyerek lütufta bulunduğundan bahsedebilir ileride ama 1 yıl sakat olmasından bahsetmez , ama bu tamamen yönetim hatası hiçkimsenin eline koz vermeyeceksin. , Lahtimidede durum benzerdir diye düşünüyorum. Malesef yönetim zaafiyetimiz had safhada.
                  Doğru tabii yaaa..Adamın elinde mutlaka koz vardır..ve muhtemelen durum böyle..
                  tam bir sene önce durumu b.k ettiler ..gereksiz gereksiz adamları doldurdular ..bastılar parayı..şimdi hareket alanları yok..
                  çok basit birşeyi yapamadık ..Wakame ve Kadroyu koruyacaktık..bir tane Baba stoper ve bir kaç tane yedek oyuncu alsak bile patlamazdık..
                  halbuki Şampiyon kadrosunu dağıtan Bursaspor.. veya yeni isimlerle şişiren Bjk gibi çok net örnekler vardı..aynı şeyi yaptık..
                  samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Gomez anca sağ tarafa kaçıp orta açmayı dener ki bu muhtemelen kendisinden beklenecek en son şey

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      https://www.transfermarkt.de/trabzon...saison_id/2023

ibretlik gelir tablosu

odaya asabilirsin

flavio : 182 bin avro

parmak : 100 bin avro

lahtimi : 100 bin avro

taha : beleş
                      Bu nasil bir gerizekaliliktir arap takimi flavionun opsiyonunu kullanmiyor 1 ay sonra ayni takim bedava denilecek paraya yine 1 seneligine kiraliyor ustelik sene sonu sozlesmesi bitecek adamin, yani bu nasil bir garabet dunyada esi benzeri varmidir bilmiyorum..bu amatorlukle falan aciklanamaz bildigin klubu bilerek isteyerek zarara ugratma cabasi kesinlikle iyi niyetle aciklanamaz..flaviodan gelecek 182 bin avro zengin edecekti heralde bunlari ayipyir ya inadina yine vermem bu cakalligi yapanlara oyuncuyu..klup degil hayir kurumu mubarek bilerek isteyerek klubun alti oyuluyor ve elimiz kolumuz bagli bu tiyatroyu izliyoruz..
                      En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 17.07.2023, 19:21.
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tm değeri 5 milyon avro , yaşı 27 , yerli , maaşı makul olan topçuyu beleşe bıraktık

olan bu

dünyada az rastlanan bir vakıa bu
                        Komik işler, dizi olsa desen ki BAŞAKŞEHİR 4. BÜYÜK OLAN TRABZON içini boşaltmak için adamını Başkan yaptı, zararına fesihler-çöp transferler yaptırdı, 2024 sonunda takım küme düştü desen herkes inanır, başka mantığı olamazdı der

Hiçbir taraftarı olmayan Başak 8 milyona Piateki alıyor, ülkede tek Trabzonlu işadamına gitsen Sörloth u al desen alabilecek reklam yapmaya hevesli adamların var HERKESE KAPIYI KAPATIYORSUN…

Trabzon Alanya mı, Sivas mı, Agücü mü, taraftarı bile 1 senede UYUŞTURULDU VE İNANDI para yok -öldük-bitti klüp masalına,

çohhhhh enteresannnnn
                        En son HasanTezel tarafından düzenlendi; 17.07.2023, 18:34.
                        Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• bu nedir ayıp yahu.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu nedir ayıp yahu.

Yönetimin o yana bu yana hediyelik dagittigidir cogu.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Neden her aldığımız adama otomatik 1+ milyon € hatta 1,5 milyon € maaş veriyoruz?

Transfer için geçen sezon çok erken havlu atmıştık o dönem çalışmaları yapılmadı mı?

2 tane stoper aldık, biri 1,1 diğeri 1,2 m€ alıyor.

Altınordu’nun her yetiştirdiği kaleciyi niye biz alıyoruz? Her sezon Altınordu’ya bağış yapılması yönünde bir gizli anlaşma mı var klüpte?
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Altınordu’nun her yetiştirdiği kaleciyi niye biz alıyoruz? Her sezon Altınordu’ya bağış yapılması yönünde bir gizli anlaşma mı var klüpte?

Altınordunun elinde kasedimiz olabilir
                                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X