Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Artık Dorukhan'ın bize katkı sağlayabileceğini sanmıyorum. Belli ki dorukhan da özel hayatı nedeniyle Trabzonu gözünden çıkarmış. Onun da bizim de yolumuz açık olsun.

Umarım yerine uzun süre katkı verecek birini buluruz.
    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Olayın anlatıldığı gibi olduğundan nasıl bu kadar eminiz peki? Belki yukarılardan bir telefon geldi Dorukhan'ı fener'e ver dedi mesela. Bonservisi sende olan futbolcuyu 0 bedelle fenere satmak tepki çekeceği için sözleşmeyi feshettin, mesela yani

Yorum

• Yönetim derhal istifa etmeli

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olayın anlatıldığı gibi olduğundan nasıl bu kadar eminiz peki? Belki yukarılardan bir telefon geldi Dorukhan'ı fener'e ver dedi mesela. Bonservisi sende olan futbolcuyu 0 bedelle fenere satmak tepki çekeceği için sözleşmeyi feshettin, mesela yani
          Bizde yıllardır hep tuhaf olaylar olur ama gerçek sebebi nerdeyse hiçbir zaman öğrenemeyiz. Bu nedenle senaryonuza imkansız diyemiyorum. Olsa şaşırmam ama gidip Pendik’e imza atsada şaşırmam.
          "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Serkan ve Dogucan sahada rakibe çalışıyorlar, Dorukhan ise adam yiyordu. Defansta hücumda her yerde vardı adam çimleri yiyordu joker gibi kullanıyorduk.

Adam sakatliktan yeni cikti, kamp yiyip kendine gelecekti bunu da antrenör yapacaktı ama Bjelica trip attı yolladı. Oynattigi, transfer ettigi kazmalar da ortada. D
            Dorukhan'in çalışmak istemediğini kim söylüyor bunu klavye başından nasıl anladiniz yaw başka oyuncu olsa neyse en önemli özelliği savaşmak, hırs olan adama tembeldi Bjelica o yüzden gönderdi diyorsunuz şaka gibi yorumlar okuyorum şurada.

Bjelica savaşan adam istiyor ama en savasci oyuncumuz Dorukhan gidiyor hem de bedavaya gidiyor. Bu kadro şu an küme dusme adayı, 10. Sıralarda falan takılacak kadroyla sezona girecegiz hala Bjelica hocam canım hocam yorumları. İnanılmaz, cidden inanilmaz.
            Dorukhan özel bir oyuncuydu. Bu şekilde oyuncu kaybedilmez. Serkan veya doğucan ikisini toplasan dorukhan performansı veremez. Oyuncu gitmek isteyebilir ama bu kadar kolay hiçbir oyuncu bırakılmaz. Ama asıl sorun birçok oyuncunun alacaklarının olması. O alacaklara karşılık mecburen fesih yapılıyor. Yani ekonomik olarak batmış bir klubüz demekki. ve daha kötü günler göreceğiz.
            Geçmişte ugurcan, yusuf yazıcı, a.ömür gibi altyapıdan çok özel oyuncular çıkıp bizi dipten kurtarmışlardı, tabi Ahmet Ağaoğlu gibi futbolu çok iyi bilen birisiyle.
            Şimdi altyapıda bu seviyelerde bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Bu sebepten bu çöküşten kurtulmak pek kolay olmayacak.
            Ben artık klubün ciddi ciddi satılmasının konuşulması gerektiğini düşünüyorum, eğer bu yapılmazda transfer yasağı, haciz , dava gibi boyutlar oluşabilir kısa zaman içerisinde.
            Satış kulağa hoş gelmeyebilir ama bunun aksini düşünenlerin çıkış yolu da önermeleri gerekir.

Yorum

• ben sıkıldım oynamıyorum diyenle fesih yapıyoruz.. peki bu petkoviç neden ben sıkıldım diyip fesih edip bize gelmiyor?
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben sıkıldım oynamıyorum diyenle fesih yapıyoruz.. peki bu petkoviç neden ben sıkıldım diyip fesih edip bize gelmiyor?
                Çünkü Petkoviç Trabzonspor'da oynamıyor.

Yorum

• Bu saatten sonra bonservis getiren topçu çıkarsa öpün başınıza koyun, plaketini verin, çiçeklerle havalimanına uğurlayın. Geçmiş olsun.

Banane ben oynamıycam diyen fesihini alıp gidiyor. Güya yönetim var.
                  30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                  8.KUŞATMA

Yorum

• Matt Doherty, 33, İrlanda ➤ Wolverhampton Wanderers, 2023'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 2.00 mil. € ➤ * 16 Oca 1992, Dublin, İrlanda

boşta
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bugün bir transfer haberi bekliyorum ama ücretleri bilmek istemiyorum
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Ne oldu Dorukhan'a bir anda?
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• 3 günlük izinde umut bozok tesislerse kalmayi tercih etti ve extra calisma yapiyor...

Helal olsun aynen devam

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Şampiyonluğu düşünüyor güya yönetim. Ulan her şeyi geçtim hadi şampiyonluğu düşünüyorsun. Şampiyonluğu düşünen adam bu yerli sıkıntısı varken yerli kuralı varken Dorukhan'ı bedavaya gönderir mi fesih yapar mı? Bu adam form tutsa 3 istanbul takımında da oynayabilir gayet. Oynadığı zaman yararlı oyuncuydu. Madem böyle muhabbetler var kadro dışı bırak dursun kenarda. Şampiyonluğu düşünen yönetim bunu yapmaz. Bjk veya fb havada kapar şimdi.

Yorum

• Bonservis ücreti alamadan bedavaya hatta zararına oyuncu gönderdiğimiz ilginç bir transfer dönemi yaşattığınız için tebrik ve teşekkürlerimi sunarım Sn. Doğan
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şampiyonluğu düşünüyor güya yönetim. Ulan her şeyi geçtim hadi şampiyonluğu düşünüyorsun. Şampiyonluğu düşünen adam bu yerli sıkıntısı varken yerli kuralı varken Dorukhan'ı bedavaya gönderir mi fesih yapar mı? Bu adam form tutsa 3 istanbul takımında da oynayabilir gayet. Oynadığı zaman yararlı oyuncuydu. Madem böyle muhabbetler var kadro dışı bırak dursun kenarda. Şampiyonluğu düşünen yönetim bunu yapmaz. Bjk veya fb havada kapar şimdi.
                                Ister havada kapsin ister yerin altinda..Onca aydir sakat olan bir oyuncu icin ciddi bir bonservis beklemiyordum zaten ama takas icin düsünebilirdi. Alacaklarina karsilik bonservisi verildi eline iste. Oda imza parasi ile acigini kapatir. Oyuncularin ne kadar alacagi oldugunu bilmiyoruz..Klübün eli mahkum olmasaydi farkli bir tutum gösterilebilirdi ama bunlarin hepsi zayiflik ve acizlik belirtesi oldugu icin taraftardan tepki görmeside oldukca anlasilir bir durum..

Umarim rüzgari tersine döndürmeyi basarirlar..Yinede her zamanki gibi öfkeyle kalkip zararla oturmaktansa biraz daha yapici bir yaklasim göstermek gerekir..
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X