Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dorukham gitmek istiyorsa bonserviz getirip gider her kafasi atan ben gidiyorum diyerek gitmemeli
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Dorukhan: Kovir misin ağam felsefesi
      Kulüp: Ulan bunun da alacakları birikir şimdi ya
      Hoca: Bu adamın form bulması şubat-martı bulur

Faraziye ama bana göre durumlar böyle.

Yorum

• İlk olarak mirac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaş bu ülkenin insanındaki puta tapar gibi insana tapma ideası ne zaman son bulacak acaba merak ediyorum. Hocanın her dediğine koyun gibi ''canım hocam, kesin haklıdır hocam'' diyen arkadaşlar en çok zararı hocaya verdiğinin farkında değil sanırsam. Geçen günkü hazırlık maçından sonra hocanın saçma sapan bir açıklaması oldu, ''Takım şu an iyi bir görüntü veriyorsa bir sorun var demektir'' tarzında bir şey demişti. Hayatımda gördüğüm belki de en saçma futbol demeçlerinden birisidir, ki herhangi bir Türk hoca bu açıklamayı yapsaydı şu an kovulması için yangın yapılıyordu muhtemelen. Oynadığımız hazırlık maçlarını hangi seviyede takımlarla oynadığımızın az çok isimlerinden anlaşılması lazım fakat bilmeyen var ise eğer lütfen bir göz atsın. ''Hoca takıma kondisyon yükledi o nedenle yorgunluktan dolayı böyle kötü bir oyun olması ve sonucu elde edemememiz normal'' diye yorumlayan arkadaşlara da toz pembe hayatlarında başarılar diliyorum. Teknik direktörlük sadece takıma kondisyon yükleyip fiziksel kalitesini yükseltmekten ibaret değildir; teknik, taktik, oyuncu iletişimi gibi birçok parametrede optimal derecenin üstünde bir performans gösteremeyen bir teknik direktörün ''iyi'' bir teknik direktör olması da mümkün değildir. Zaten bu işte sadece kondisyon yükleyip, dil dışarı çıkarana kadar oyuncuları koşturmakla başarılı olunsaydı bodyci Valerien İsmael çoktan kupayı Dolmabahçe'de kaldırmış olurdu.

Evet, hocanın henüz resmi sınavı başlamış değil fakat sınav öncesi hazırlıkları kendisi açısından şüpheli bir durum oluşturmaya başladı. Hazırlık maçlarında görüldüğü üzere takımın genel performansı iyi değil, nitekim bireysel performanslarda da 3 4 oyuncu hariç fark yaratan herhangi bir oyuncu olmadı. Hoca sezon bitmeden 7-8 hafta önce gelmesine rağmen hala daha taktik bakımından takıma belli ölçüde bir kimlik kazandırabilmiş değil. Her ne kadar gereken tüm transferler tamamlanmamış olsa da birçok isim alındı ve kampa yetiştirildi fakat ne göze hoş gelen ne de sonucu elde edebilecek bir futbol görebildik. Üstüne üstlük bu Dorukhan krizi de pastanın üstünde çilek gibi oldu. Dorukhan'ın fazla kiloları var mı evet, eminim kondisyon seviyesi de istenilen seviyede değildir. Fakat yerli kuralının olduğu bir ligde (ve özellikle bu sene ciddi derecede kıymete bineceği bir zaman diliminde) Dorukhan gibi bir futbolcudan böylesine vazgeçebilmek nasıl bir aklın ürünüdür anlamıyorum. Az önce okuduğum habere göre Dorukhan üst üste 2 hazırlık maçında da kadroda alınmadığı için hocayla bir tartışma yaşayıp bunun üzerine gitmek istemiş. Pek tabii sosyetik sevgilisi yüzünden de bu kararı almış olabilir. Fakat düşündüğünüz zaman Serkan gibi; daha taç kullanırken topu elinde dahi tutamayan, rakibine fake atmak isterken yere kapaklanan oyuncular dahi kadroya girip hatta 11 başlama fırsatı buluyorken, Dorukhan'ın hiçbir şekilde kadroya girememesinin izahı var mıdır? Ve yazdığım gibi özellikle fb ve gs'nin 3. türk bulma konusunda ter dökeceği bu sezonda Dorukhan gibi bir oyuncuyu olası bir fesihle serbest bırakıp rakiplerimize hediye etmenin herhangi bir izahı mümkün müdür? Eğer ayrılık zaruri hale gelirse sırf rakiplerinin elini rahatlatmamak için bile saçma sapan topçulara harcadığın paraların yerine sayıp oyuncuyu kadro dışı bırakırsın, veya kulübün yararına olacak bir şekilde bonservis getirir ve satarsın. Bu iş bu kadar basit. Gerçi 3 aydır stad sponsorluğunu ''son aşama''ya kadar getirip bitiremeyen bir yönetimden mantıklı bir hamle beklemek ne kadar doğrudur orası da ayrı bir konu.

Velhasıl hoca şu an için pek olumlu bir tablo çizemiyor, gerek icra ettirdiği futbol gerek kriz yönetimi açısından. Umarım geldiği zamanki pozitif momentumu tekrardan yakalayıp takıma en azından belli ölçüde bir istikrar kazandırır. Boş yere müritlik yapıp yaptığı her hareketi ve verdiği her kararı övmeye gerek yok.

Yönetim hakkında da gerçekten söyleyebilecek bir şey bulamıyorum, sanırım TS tarihinin en kötü yönetimi olma konusunda oldukça kararlılar. Allah yardımcımız olsun.
        Hiçbir fikrine katılmıyorum buradaki. Hoca iyi gözükmememiz gerekiyor çünkü gözükürsek şu an yeterince yorulmuyoruzdur anlamına geliyor dedi. Bunu anlamamak için çaba sarf etmeye gerek yok. Hocanın performansını önümüzdeki günlerde göreceğiz, ben net konuşmuyorum ama hocayı gayet olumlu buluyorum

Teknik Direktör bir futbolcu hakkında bir kanıya varıyorsa onu uygularsınız. Onun kararlarını siz sorgularsanız herkes sorgular. Performans birinci kriter değilse yılış yılış bir hoca getirip sempatik olabilirsiniz. Performans istiyorsanız hocanın dediklerini harfiyen uygulayacaksınız. Ben daha hocayı gönderebilecek takımların başarı aldığını görmedim ömrümde
        "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
        Özkan Sümer

Yorum

• dorukhan istanbul’da o sevgiliyi bulduktan sonra Trabzon’la işi bitmişti. gerisi dorukhanın oynadığı tiyatrodan ibaret. fesihe gerek yok ya bonservis getirir ya da mehmet ekici gibi bekler. geçen seneyi sakatlıkla geçirdi.bu seneyi de altyapıda ki gençlerle antremanlarla geçirir. ya da sı için çok geç artık.

Yorum

• galatasaray ve fenerbahçe uzay kadrosu kuruyor. herhalde süper lig tarihinde bu kadar fazla pahalı oyuncu transferi yapılan başka bir sezon yok. adamların kadro değeri 200 milyon euro oldu. korkunç bir fark açıldı diğer takımlarla. artık bizim eksik bölgelere oyuncu takviyesi yapıp sezonu iyi geçirmekten başka şansımız yok.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nakzo kardesim etrafa bu kadar negatif enerji sacma yahu. Suan icin erken. Transfer sezonu acilali iki haftayi bir kac gün gecti..Bi bakalim hele..

Dorukhan olayi bana hocanin dogru yolda oldugunu gösteriyor. Calissinlar..Gözlerimizi kanattilar oynadiklari seyle..
              Kardeş bu futbol bunun negatifle pozitifle alakası yok görünen birşey var nasıl avcı geldiğinde şampiyon olacağız demiştik şu anda forumdan kopan fatih beyle ikimiz herkez A. Avcıya karşıyken dedik ki bizi şampiyon yapacak benim babamın oğlu değildi ya adamın bir taktik anlayışı vardı 20 senedir takip ettik adamı bizi başarıya götüreceği açıktı bugünde bu hoca değil diyorum çünkü ortada oyun adına hiçbirşey görmüyorum her sene bir takım şampiyon olamaz doğru heleki biz ama Trabzonspor vasata tamah etmez demi böyle demişlerdi bize.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocalık fizik güç yükleyip dil dışarı çıkarmakla olmuyor taktik nerde tatik bu takım niye çuvalla gol yiyor hala. Ne oynayacağız biz hocanın bununla ilgili bir planı var mı sorsalar kendine saçma sapan sorular soran yerel basın. Senin kafandaki oyunu şuan mevcut kadro oynayabilecek mi hocam dese bir zatı muhterem ?????????
                Mitarbeiterprofil von Nenad Bjelica: ➤ aktueller Verein ➤ Ex-Vereine ➤ Bevorzugte Formation ➤ Stationen als Spieler ➤ News ➤ Statistiken

hocanın kariyer puan ortalaması belli aga

boş beleş bir hoca bu ortalamaları yapamaz

ayrıca avrupada da başarılı olmak istiyorsak nenad hoca idealdir

ayrıca şu yorumun altına imzamı atarım

çabuk unutuyoruz, 10 kişilik ferençvaroş tan 3 yedik aga, nenad ın takımı yermiydi ? yemezdi, avrupanın en kötü takımları bile fizik olarak belli seviyedeler,biz ne durumdaydık fizik olarak,yerlerde

real madrid city bayern değilsen fiziğe dikkat edeceksin, ki bu saydığım takımlarda fiziğe dikkat ederler,sen daha fazla etmelisin
                TEKKEBALL

Yorum

• Bu yönetim öyle işler yapıyor ki Dorukhan işi bile inandırıcı gelmiyor. İster istemez bir kurgu varmı diye düşünüyorum.

Yorum

• dorukhan konusunda fesih falan konuşuluyor şaka mı ya?

dorukhan şuan en değerli yerlilerimizden biri tamam sakatlık sorunu vs ama onun kalitesinde yerli yok şuan bi uğurcan var onun da kafa burada değil

getirsin 4-5 milyonu gitsin sorun yok ama öyle fesih falan salaklıktır.

yönetim dorukhanı da fesihle yollarsa kendini de fesih etsin..
                    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Bir senedir yatışta olan, milli takım kampında antrenmana çıkıp Trabzon a gelmeyen, hoca gelsin burda çalışsın demese sezon sonuna kadar gelmeyi de düşünmeyen, mevcut halini “olm bunlar kas, kimse anlamıyor” diye dalga geçerek açıklayan biri için çok fazla yangın yapılıyor.

Burada önemli olan oyuncunun gidip gitmemesi değil, onu kulübün lehine olacak şartlarda göndermek önemli. Satış, takas her neyse artık.

O yetersiz de diğerleri çok mu yeterli diye yorumlar görüyorum. Kaliteden bahsedilmiyor tabi ki. Fizik olarak hazır olsun hepsinin önünde zaten. Belli ki hazır olması için sunulan şartlar ağır gelmiş.

Geçenlerde kamptan haber verecek bir gazetecimiz yok demiştim. Dorukhan iki maç oynamadı, kimse nedenini sormadı, bu olay patladı. Keza Siopis iki maçtır oynamıyor, nedenini öğrenip de haber verecek biri yok yine.
                      There is no spoon...

Yorum

• Erdal hoş olay fesihe doğru gidiyor dedi
                        TRABZONSPOR
                        iyi ki varsın Eren Bülbül...
                        İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Dorukhan iyi oynar kötü oynar cok kilo almıştır formsuzdur isteksizdir umrumda değil, eger fesh edip gönderilerse yazıklar olsun, 1 milyon 2 milyon allah ne verdiyse bonservis alıp satsınlar ona eyvallah. Hele bizans takımlarına adamı serbest bırakırsan bu işin içinde çok şeyler ararım.

Hoca ayrıca dorukhan uzerinden takıma mesaj veriyor, bir kaç galibiyet alırsa kimse sorgulamaz hoca iyi olur eğer kötü bir başlangıç yapıp öyle devam edese o zaman sıkıntı büyük.
                          Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                          Бургундия синий
                          61

Yorum

• Dorukhan ın özel hayatına bakarsanız neden gitmek istediğini bence anlarsınız .)

Trabzon bu insanlara dar gelir

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kardeş bu futbol bunun negatifle pozitifle alakası yok görünen birşey var nasıl avcı geldiğinde şampiyon olacağız demiştik şu anda forumdan kopan fatih beyle ikimiz herkez A. Avcıya karşıyken dedik ki bizi şampiyon yapacak benim babamın oğlu değildi ya adamın bir taktik anlayışı vardı 20 senedir takip ettik adamı bizi başarıya götüreceği açıktı bugünde bu hoca değil diyorum çünkü ortada oyun adına hiçbirşey görmüyorum her sene bir takım şampiyon olamaz doğru heleki biz ama Trabzonspor vasata tamah etmez demi böyle demişlerdi bize.
                              Avci ile sampiyon olacagimizi biliyorduk ama sampiyonluk hedefi icin oynanan kötü oyunun 2. planda kabul etmek zorunda oldugumuzu da biliyorduk. Simdi ise sonuclar ilk basta bekledigimiz gibi olmasada sahada zamanla gelisecek takim oyunu izleyecegimizi düsünüyorum. Güzel futbol izleyecegiz bence..Suan cok erken..Hele bi kadrosunu kursun bi adam..
                              En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 16.07.2023, 23:02.
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Bu sene kümede kalma mücadelesi vereceğiz anlaşılan.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X