Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Salsınlar şu herifi ya, kulübü iyice çiftliğe çevirdiler. Adamlar utanmadan dalga geçip duruyor resmi hesaplarından.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Koca Trabzonspor'un aylardır beklediği forvet. Dinamo'da penaltı dışında 235 maçta atabildiği gol sayısı 37. Sörloth'un tek sezonda penaltısız attığı gol sayısı 31.
      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Herkes bizim gibi enayi mi....Satacak ise bile önce yerini dolduracaklar....
        Livakoviç'in yerini doldurdular mi da verdiler peki ? hem de degerinden 1 kurus üstüne de degil ha
        Umarim berbat kalecilik yapar, ama piyasasi az çok var, sokaga çiksan futbolsever olsun ya da olmasin 20 kisiye sorsan 13'ü liva'yi bilir, 5'i petkoviç'i ya bilir ya bilmez...
        İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bir eşşek için bu kadar beklersen seni top gibi oradan oraya atarlar. Bizim topçuların gitmek için kendisine yaptıklarını görmüyor mu bu basiretsiz yönetim acaba? insan sen bize gelmek istiyor musun istemiyor musun der ya. Kaç aydır uğraşıyoruz, eleme sonrası diye diye nerelere geldi şu iş.

18-19 39 maç 12 gol
        19-20 39 maç 13 gol
        20-21 42 maç 14 gol
        21-22 45 Maç 11 gol
        22-23 42 Maç 14 gol
        23-24 8 maç 1 gol

Sanırsın Sörloth alıyoruz. Dandik Hırvat liginde 14 golden fazla atamamış kazmanın teki.
        liva için de fb bekledi, ama bu tarz artisligi yapmislar mi onlara ?
        kaç kere diyecegim bunlarin alayi Istanbul takimlarinin köpegi diye... bu gicik paylasimlari da bilerek birileri yaptirmiyorsa bunlara, bir sey bilmiyorum.... transferlerimizin çoguna çomak sokan Istanbul lobisi ve menejer çetesi degilse hiç mi hiçbir sey bilmiyorum, net
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bence Petkovic gelmeli ama yedek olarak. 2 forvet lazım, 1. Si golcü olmalı ve sorumluluk isteyen bir oyuncu olmalı Petkovic asla öyle bir profil değil
          "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
          Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Luis Chavez neden düşünülmüyor acaba. Bana göre Toreira gibi adam. Sosa etkisi yaratır. Antreman maç eksiği vardır tabiki
            Torreira gibi olmasa da kaliteli ayak, ne Sosa/Hamsik, ne Torreira... farkli bir profil ama hosuma giden bir tarzi var... sözlesmesi de bitmis, bosta, para yiyecekseler bundan yesinler iste bizim çakallar.. hayret bir sey yaa
            İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Renkdaşlar şöyle oyuncu sattılar, çok para kazandılar vs. hikaye. Bu İstanbul takımları arka kapıdan klublerine para sokuyorlar yoksa kimse vermez bu paraları bu oyunculara. Boşuna hayıflanmayın. Bizim yöneticiler beceremiyor ya da istemiyor ayrı konu. Daha önce yazdığım gibi 2 sağlam orta saha ve 1 forvetle yarışa ortak oluruz şampiyon olamasak bile. Ben hala Hocaya güveniyorum. Tamam kötü oynuyoruz ama düzeleceğine inanıyorum. Dorukhan konusunda da Hoca istememiş olabilir fakat yönetimin araya girip orta yolu bulması lazımdı. Neden hemen fesih geldi anlamıyorum. Çok değerli ve takımı sahiplenmiş bir oyuncuydu. Onu da ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Sonuç olarak Hoca kalmalı yönetim gitmeli...
            Harfiyen katiliyorum... ama kagit üzerine öyle görünmesi bile bir seydir, kanit istendi mi hop göster... tabi gerçekte belki kayitlarda öyle degil ama bu tip seylerde cezâ yiyeni pek görmedik,,, o zaman sen de yap sen de dalga geç milletle, ama yok onu da yapamiyoruz
            İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            altay ve manu

şikecilerin kafasına pet şişe attığı herifi manu alacak

Uğurcanın sol bacağı etmeyecek, herhangi bir anadolu takımında oynuyor olsa kimsenin umrunda olmayacak, tesir ettiği maç sayısı sezonda 3ü bulmayan, buna karşılık rezil performanslarıyla kaybettirdiği tonla maç olan bir bidonu manuya nasıl satacaklar çok merak ediyorum

helal olsun yaa

hah hah

everton fulham falan yine kolay hazmederiz manu ne la

mesela livakoviçi şikecilere bırakıp şikecilerden altayı alıyorlar
            avrupa takimlari manu dâhil oçtur, simdi de nottingham'a yenilseler de akillansalar o çakma hocalariyla
            Ugurcan'i elestirdigimizde de yalandan yere yok efendim fb kendi kalecisine sâhip çikiyor deyip, "biz degersizlestiriyoruz onun için teklif gelmiyor" diye afkuranlar altay'in her sene kalenin içine girip gol yedigini görmüyorlar herhalde... geçenlerde de aynisi oldu tepki yedi dalga konusu oldu, hoopp premier league yapacak he ? Abv versin bu islerin içinde olanlarin, buna köpek gibi râzi olan manutd'in
            Biz de Basel'e elenmemize sebep oldugunda Ugurcan'in biletini kesip hemen bir yere 10 milyona kakalasaydik da iyice dalga geçseydik herkesle

Yorum

• Yahu bizimkiler işi bilmiyor, alacaksın 1 golcü, Petko’ya da diyeceksin bekle, sakın sözleşme uzatma. Transferin son günleri alın bunu diye yalvaracaklar. Tabi bizimkilerin bırak 2 golcüyü 1 golcü alacakları bile şüpheli.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yahu bizimkiler işi bilmiyor, alacaksın 1 golcü, Petko’ya da diyeceksin bekle, sakın sözleşme uzatma. Transferin son günleri alın bunu diye yalvaracaklar. Tabi bizimkilerin bırak 2 golcüyü 1 golcü alacakları bile şüpheli.
                Bu bizim salakligimiz evet o dogru, bizim beceriksizlik + avrupa takimlarinin oçlugu birlesince durum bu

Yorum

• Djaniny'e af çıkıyormuş.
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• Tüm hafta yönetimi ve para/transfer politikalarını düşündüm, empati yaptım. 2 yılda gelinen seviye çok iyi
                    Marketi taradım maliyetsiz birkaç alternatif buldum umarım yönetim bu fırsatı değerlendirir. batuhan artaslan, mustafa yumlu, mustafa akbaş
                    trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Djaniny yi kadro dışı bırakmasınlar diye bir tarafımı yırttım. Gamsız olması kötü olduğu anlamına gelmiyordu

Fakat şu an affedilirse her oyuncumuza korkunç bir yol açmış olacağız. Anlaşın ve yollayın Djaniny bu takıma artık hiçbir şey vermeyecek çünkü umurunda değil bu takım, taraftar ve yönetim bu adamın. Barışma fırsatını kaçırdık. Şimdi 4-3-3 ün her mevkisinde oynayacak rotasyon oyuncusu+Djaniny maliyeti bize 5-6 milyon euroya mal oldu. Niye? Çünkü Djaniny nin yüzü eskidi. Bizim taraftar yüzü eskiyen oyuncuyu linç etmeye bayılır.
                      "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                      Özkan Sümer

Yorum

• Ligde 3. maçımızı oynayacağımız gün son durum;

----------------------------------Uğurcan---------------------------------
                        -----------------------------------Taha T.----------------------------------
                        -----------------------------------Kağan----------------------------------

Larsen------------Baniyya*-------------------Denswil---------------Eren
                        Mehmet*---------Hüseyin-------------------Benkovic*--------------Arif
                        -------------------Ali Şahin------------------------------------------------

---------------------------------Kourbelis*--------------------------------
                        ----------------------------------Doğucan---------------------------------

---------------A.Ömür----------------------------Bakasetas--------------
                        --------------Kerem Ş.-----------------------------Bardhi----------------
                        --------------Göktan*-----------------------------------------------------

Visca-----------------------------Umut--------------------------Fountas*
                        Teclic*----------------------------Enis------------------------------------

M.Cem, Emrehan, Batuhan, Djaniny, Koita --------->>> Gitmesi beklenenler

Orsic, Trezeguet, Fernandez -------------->>>Uzun süreli sakat

Onuralp, Oğuzhan, Salih M., Abdurrahman B., Poyraz ------->>> U19'da oynayabilecek olanlar
                        oflu fanatik

Yorum

• Transfer yapmak isteyen yapar, bir adama takılıp kalmaz. Bunların amacı transfer yapmamak baksanıza hiç tv de gözükmüyor tivit atmıyor kulağının üzerine yatıyor taa ki transfer sezonu bitene kadar.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Torreira gibi olmasa da kaliteli ayak, ne Sosa/Hamsik, ne Torreira... farkli bir profil ama hosuma giden bir tarzi var... sözlesmesi de bitmis, bosta, para yiyecekseler bundan yesinler iste bizim çakallar.. hayret bir sey yaa

Harfiyen katiliyorum... ama kagit üzerine öyle görünmesi bile bir seydir, kanit istendi mi hop göster... tabi gerçekte belki kayitlarda öyle degil ama bu tip seylerde cezâ yiyeni pek görmedik,,, o zaman sen de yap sen de dalga geç milletle, ama yok onu da yapamiyoruz

avrupa takimlari manu dâhil oçtur, simdi de nottingham'a yenilseler de akillansalar o çakma hocalariyla
                            Ugurcan'i elestirdigimizde de yalandan yere yok efendim fb kendi kalecisine sâhip çikiyor deyip, "biz degersizlestiriyoruz onun için teklif gelmiyor" diye afkuranlar altay'in her sene kalenin içine girip gol yedigini görmüyorlar herhalde... geçenlerde de aynisi oldu tepki yedi dalga konusu oldu, hoopp premier league yapacak he ? Abv versin bu islerin içinde olanlarin, buna köpek gibi râzi olan manutd'in
                            Biz de Basel'e elenmemize sebep oldugunda Ugurcan'in biletini kesip hemen bir yere 10 milyona kakalasaydik da iyice dalga geçseydik herkesle
                            Daha dur sefer birazda emre mor transferine birak sovmeyi cagliari 6 7 milyon avrolar konusuluyor hahahahh..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Djaniny'e af çıkıyormuş.
                              Allah'a şükür

Yorum

• Djaniny affedilmek istiyor muymuş ki af çıkıyormuş

Yorum

Yükleniyor...
                                X