Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bak bak oyuncun İspanya da maç izlemeye gitmiş rezil herifler rezil yönetim seviyeleri magmada

Yorum

• Ulan bunun %100 ü ne ki odaklanıyor? Nefret ediyorum bu heriften.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Gaziantep ten Mustafa eskihellac la anlasmisiz müthiş bir vizyon aferin size bravo

Yorum

• erdo hiç transfer yapmasa ve oyuncuda yollamasa kadro şu şekilde ve uyum sorunuda olmayacaktı, kayserispor benzeri, ayrıca yeni çöplere vereceğin parada kasada kalacaktı

uğurcan

larsen-----bartra------denswil------eren

ömür(visca)--dorukhan--siopis--direzege(canini)

----------------bakasetas(ömür)---------

------------------maxi--------------------
          ------------------ (canini)
          ----------------- (bozok)

niye 3 yabancı stoper yatırımı yaptık, aklım mantığım almıyor,bunlar ucuz maliyetlide değil ayrıca (baniya,benkoviç,joakin)
          En son jairzinho tarafından düzenlendi; 28.08.2023, 22:14.
          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya hoca bunun peşinde dansöz etti bizi. Yönetim zaten basiretsiz. 2 günde en iyi golcüyü indirmezsen böyle dalga geçerler senle. Sanki adam dünya starı.
            Bence olaylarin hocayla alakasi yok. Yonetim kasitli olarak basina bir iki fitbolcu sizdiriyor veya ismarlama haber yaptiriyor ki milleti bir sekilde oyalayayim diye. Butun hocalar yaz kampina kadar transferlerin bitmesini ister.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkada kalmasın YÖNETİM İSTİFA..
              Imza

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Mendynin menejeri açıklama yapmış, alacaksanız alın yoksa imza olmadan oyuncu her an her yere gider diye haber de çıkar görüşme de yapar diye
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Rezil yönetim rezil herifler... Twitter da istifaya davet etmeye devam

Yorum

• Bende ortam rezalet olduğu için hocanın petkoviçe gelme dediğini düşünüyorum.

Berbat bir yönetim var zamanında parayla ilan verdik gazetelere Nuri Albayraktan kurtulmak için o zaman ki arkadaşlar hatırlar burada ki sanki aynı günler geliyor.

Yorum

• İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Santrafor umut bozok'un değeri toplam rizenin 4te1'i falan , adamlarda forvet yok. Rizeye yenilmemin kadro kalitesiyle açıklanacak bir tarafı yok ki enis destan'ın ömür'ün girmesi pozitif yansıdı oyuna. Hoca oyuncu seçimlerini iyi yapamamış. Taktiksel olarak da ne yapıyor takım muamma.
                      Umut hiçbir zaman merkez santrafor değildi. Çift santraforlu oyunda yardımcı santrafor.
                      Çift santraforlu oynaman için çok iyi kanat ve iki adet hem fiziken hem de teknik olarak üstün 8 numara lazım.

Sende şu anda kanatlar da yok, merkez orta saha oyuncusu da yok.
                      Yani Umut u aktive edecek bir kurgu ortaya koyabilecek takım yok.

Ömür ve destan maçın başında oynayacak, maçta oyun üstünlüğü sağlanacak, o zaman bu dediğin geçerli olur.
                      Yoksa rakip deplasmanda önde olmanın getirdiği skoru koruma planı ile kontra oyuna dönmüşken rakip sahada çoğalınca ortaya çıkan durumu sanki hep böyle olacak diye genelleyemeyiz.

İleri ucu ve kanatları tamamen işlevsiz hale gelmiş bir takımın taktik olarak üretebilecek çok şeyi yok. Kontra oynayacak bir oyuncu grubu da yok.

Rize'ye yenilginin sebebi bireysel oyuncu kalitesi değil. Bizim elimizde bir takım olmaması.

Yorum

• bunlar olayın ciddiyetinin farkında değil. 3 gün sonra maç var ve bu takım aylardır deplasmanda doğru düzgün maç kazanamamış. hükmen antep maçını saymazsak giresun'u yenebilmişiz. ve kadro geçen seneden daha zayıf. ek olarak ilk golü yediğimiz her maçı kaybediyoruz. bu takım büyük ihtimalle milli araya küme düşme hattında girecek. sosyal medya da istifa yazmakla olmuyor bu işler icraat lazım artık. kulübün itibari son 2 senedir yerlerde geziyor.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Umut hiçbir zaman merkez santrafor değildi. Çift santraforlu oyunda yardımcı santrafor.
                          Çift santraforlu oynaman için çok iyi kanat ve iki adet hem fiziken hem de teknik olarak üstün 8 numara lazım.

Sende şu anda kanatlar da yok, merkez orta saha oyuncusu da yok.
                          Yani Umut u aktive edecek bir kurgu ortaya koyabilecek takım yok.

Ömür ve destan maçın başında oynayacak, maçta oyun üstünlüğü sağlanacak, o zaman bu dediğin geçerli olur.
                          Yoksa rakip deplasmanda önde olmanın getirdiği skoru koruma planı ile kontra oyuna dönmüşken rakip sahada çoğalınca ortaya çıkan durumu sanki hep böyle olacak diye genelleyemeyiz.

İleri ucu ve kanatları tamamen işlevsiz hale gelmiş bir takımın taktik olarak üretebilecek çok şeyi yok. Kontra oynayacak bir oyuncu grubu da yok.

Rize'ye yenilginin sebebi bireysel oyuncu kalitesi değil. Bizim elimizde bir takım olmaması.
                          Geçen yıl gs Giresun a yenildi 2 ci hafta şey dedim yonetimi Okan i koyalım Giresun u yenemedi diye yok.. naptilar 2 gün sonra mertens icardi torreira indirdiler şampiyon oldular.. Bu kadar rezilliğe rağmen yönetim nasıl hala görevde sizce .. Bir yönetimin istifa etmesi 8cin daha ne gerekli

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bunlar olayın ciddiyetinin farkında değil. 3 gün sonra maç var ve bu takım aylardır deplasmanda doğru düzgün maç kazanamamış. hükmen antep maçını saymazsak giresun'u yenebilmişiz. ve kadro geçen seneden daha zayıf. ek olarak ilk golü yediğimiz her maçı kaybediyoruz. bu takım büyük ihtimalle milli araya küme düşme hattında girecek. sosyal medya da istifa yazmakla olmuyor bu işler icraat lazım artık. kulübün itibari son 2 senedir yerlerde geziyor.
                            Düşmeye oynamak en büyük hedefleri yada hocaya mobb8ng yapıp avcıyi getirme derddondeler

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçen yıl gs Giresun a yenildi 2 ci hafta şey dedim yonetimi Okan i koyalım Giresun u yenemedi diye yok.. naptilar 2 gün sonra mertens icardi torreira indirdiler şampiyon oldular.. Bu kadar rezilliğe rağmen yönetim nasıl hala görevde sizce .. Bir yönetimin istifa etmesi 8cin daha ne gerekli
                              Bu takıma da 6-8-9 alınsın, Orsic veya trezeguet dönsün, visca da biraz toparladığı an ciddi şekilde ilk 3 e oynar.
                              İlk 2 çok zor.
                              FB ve GS aşırı yatırım yaptı. Bu sene o mümkün değil.

Yönetim nasıl hala yerinde?
                              Alternatif yok. Aday duydunuz mu?
                              Yok.

Satılmalı kulüp.
                              Artık bu cendereden başka türlü çıkılmaz.

Sanırım kıymeti iyice düşsün de satılırken hiç çatlak ses çıkmasın diye şu anki rezillik silsilesi.

Yorum

• Koita Djaniny oynasınlar belki hırs yapıp bir fark yaratırlar

Yorum

Yükleniyor...
                                X