Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Amaçları bu zaten taraftarı Yıldırıp bu saatten sonra iyi transfer yapamayız deyip transferi kapamak ama bu kadro ile ilk yarı alacağımız puan en iyimser tabirle 20 olur .. devre arasına en dipte gireriz sonra transferler le ligde kalırız umarım.
    keşke hiç transfer yapılmasaydı ve oyuncu gönderilmeseydi,keşke hemen şimdi transferi kapatsalardı

yeni çöp oyuncular ekleniyor kadroya hocam transfer yaptıkça,buda maddi zarar demek

kayserispor 2 sezondur transfer yapmıyor,buna ne diyeceğiz, biz 8 transfer yaptık,oynanan oyun ortada

umarım erdo ile en yakın zamanda vedalaşırız,enkaz büyüyor çünkü,maaş enkazından bahsediyorum, umarım seçimli kongre haziran 2024 tarihine alınır

ve bu sayede erdoya 24-25 sezonu planlaması verilmemiş olur

22-23 enkazı çok büyüktü maddi olarak
    23-24 enkazıda muhtemelen büyük olacak

24-25 sezonu enkazını bu kulüp kaldıramaz aga, onun için haziran 2024 de erdo ile vedalaşmak en mantıklı çözüm gibi duruyor

sezon devam ederken aralık ayında kongre yapmaktan bir an evvel kurtulmak gerekiyor
    TEKKEBALL

Yorum

• 2 forvet 2 orta saha alacaklar muhtemelen. En azından forvetlerden biri umarım kanatta oynayabilecek biri olur

Yorum

• Bu Nsame denen arkadaş aşil patlattıktan sonra geçen sene 59 maçın 7 tanesinde 90 dk oynayabilmiş.
        Bu sene 5 maçtan 2 sinde en fazla 68 dk oynayabilmiş.

Yeni bir kronik MR tesisini otel haline getirecek muhterem kokusu alıyorum.
        Yaşı da öyle genç falan değil. 30 yaşını geçmiş artık.

Büyük risk olacak eğer Nsame alınırsa.

Gerçi adam aldılar da seçmesi kaldı....

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Carlos Vinicius analizi yapacak var mı ben videolarını izlediğim kadarıyla bitiriciliği çok iyi gelmedi gözüme
          Benim içime sinen bi adam değil. Boyuna rağmen Hava Hakimiyeti ve kafa topları kötüymüş

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Nsame denen arkadaş aşil patlattıktan sonra geçen sene 59 maçın 7 tanesinde 90 dk oynayabilmiş.

O halde doğru adres.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Carlos Vinicius, hayırlısı bakalım, olursa tutar gibi. Transferde fire şansları yok bu saatten sonra. Transfer edilecek tüm isimler tam isabet olmalı. Bir de hâlâ gönderilmesi gerekenler var tabi.
              En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 31.08.2023, 16:47.
              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• hoca 3 yada 4 oyuncu alınacağını söyledi, yeni enkazlar yolda manasına geliyor

1 adet 6 no

1 adet 8 no

1 adet santrafor

( 4. oyuncu tahminim yedek forvet olur )
                TEKKEBALL

Yorum

• "Takımdan ayrılacak oyuncular eğer gitmezse onları kullanırız"

Bjelica'nın söylediği lafa bak
                  Bunun sorumlusu iş bilmez yönetimdir

Bunlar Mayıs ayında göndermeye çalıştığın isimler
                  Çok berbat bir durum var

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu Nsame denen arkadaş aşil patlattıktan sonra geçen sene 59 maçın 7 tanesinde 90 dk oynayabilmiş.

İsviçre liginden sağlıklı golcü almak bile büyük kumar oynamakken aşil patlatmış adamı almak delilik. Üstelik 30 yaşında. Sokağa atılacak para direkt.

Yorum

• Bartosz Slisz diyor Rossi

Yorum

• rakip takımların kadrolarına bakıp hocayı suçlamak en kibar tabirle futbol ile uzaktan yakından ilgisi olmayan adamların işi.

merkez oyuncusu olarak elde sıfır tane 8 numara 2 tane yarım 6 numara 3 tane 10 numara var. Bir de mevkisiz ömür var. Birde alt ligde dahi düzenli oynayamayan kerem var.

bu sene orta sıralarda takılıp 4-5 oyuncuyu iskelet kadroya adapte etsek yeterli olur.

Seneye avrupada olmayacağımız için en kötü 20 tane iyi oyuncu gerekli.

onuralp,kağan,mehmet,baniya,benkovic,eren,teklic,kourbelis,fountas,trezeguet,orsic,enis,umut bu adamlardan ilk 11 ve yedek kadro için olabildiğince adam çıkartmak bu senenin karı olacak.

önümüzdeki sene : baka,ömür,ugurcan,denswil,doğucan,larsen ve diğerleri ile vedalaşırız.

nokta atışı 7-8 transfer ile seneye kafaya oynarız. Bu sene kayıp yıl.
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          rakip takımların kadrolarına bakıp hocayı suçlamak en kibar tabirle futbol ile uzaktan yakından ilgisi olmayan adamların işi.

merkez oyuncusu olarak elde sıfır tane 8 numara 2 tane yarım 6 numara 3 tane 10 numara var. Bir de mevkisiz ömür var. Birde alt ligde dahi düzenli oynayamayan kerem var.

bu sene orta sıralarda takılıp 4-5 oyuncuyu iskelet kadroya adapte etsek yeterli olur.

Seneye avrupada olmayacağımız için en kötü 20 tane iyi oyuncu gerekli.

onuralp,kağan,mehmet,baniya,benkovic,eren,teklic,kourbelis,fountas,trezeguet,orsic,enis,umut bu adamlardan ilk 11 ve yedek kadro için olabildiğince adam çıkartmak bu senenin karı olacak.

önümüzdeki sene : baka,ömür,ugurcan,denswil,doğucan,larsen ve diğerleri ile vedalaşırız.

nokta atışı 7-8 transfer ile seneye kafaya oynarız. Bu sene kayıp yıl.
                          Üstad sene ne değişiyor de net transfer yapıyoruz hem de 7 8 tane? Gökten scout mı düşüyor, ilave 50m euro para mı geliyor transfer için? Nasıl oluyor? Hangi dönem 7 8 tane ilk 11 e üst düzey topçu aldık ki? Bu enkazın seneye bir anda toparlancağına cidden inanıyor musun?

Bazen Sevinç Bazen Keder
                          YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• acilen 6 no ve acilen 8 no transferi lazım hemde iyi oyuncular olmalılar.
                            bir tane de pivot özellikli santrafor.
                            ACİL
                            YETER ULA HADİ

Yorum

• Carlos vinicius’a tavım ben.hem uzun boylu hem sol ayaklı santrafor,iş yapmama şanaı yok.Hem bence her takımda 2-3 brezilyalı olmalı..

Ayrıca petko işinin olmamasına çoğu kişinin aksine sevindim ben, bence bizde iş yapmayacaktı…Petkonun iş yapması için kuvvetli bir ortasaha ile skorer kanat oyuncuları gerekiyorduki oda şu an bizde mevcut değil..Cardozo gibi ilerde yalnızları oynardı..
                              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Mendy haberi görmekten midemiz bulandı artık. Petkovic misaline döndü. Masadan kalkmayı mı bilmiyoruz artık , itibar suikasti mi yapılıyor anlamadım. Hem yönetim kanadında beceriksizlik hem de biraz art niyetli bi basın süreci geçiriyoruz, ikisi ayrı ayrı ortamın gerilmesine tuz biber oluyor.

He bu arada bu Mendy’i 2 sene sonra Rize-Samsun gibi kulüplerde kiralık görürsek ağır söverim. Fena bi dümen dönüyor bu işte.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X