Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    3 orta saha, 2 forvet, 1 sağ bek, 1 kanat almadan bu takım düzelmez.

Rezil bi kadro planlaması var.
    Maalesef kelimesi kelimesine doğru. Geçen sene sonu belki max 6-7 transfer yaparak halledebileceğimiz işi bu sene 9 boş transfer yaparak başlattık. Üstüne hala 7 adam lazım. Büyük para yiyorlar.

Yorum

• Luis Chavez neden düşünülmüyor acaba. Bana göre Toreira gibi adam. Sosa etkisi yaratır. Antreman maç eksiği vardır tabiki
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Luis Chavez neden düşünülmüyor acaba. Bana göre Toreira gibi adam. Sosa etkisi yaratır. Antreman maç eksiği vardır tabiki
        İsminden haberleri var mıdır sence?

Yorum

• İlk olarak Burak sapkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocam siz bu adama ciddi ciddi inanıyor muydunuz
          Ciddi ciddi inandığım söylenemez tabi ama takip ediyordum söylediklerini. Bu ara söyledikleri tutmadı.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            CHP'li Faik Öztrak gibi Ali Sürmen de yapışmış makama.

Hangi çağda yaşıyor bu adam

Alt yapıdan kaç oyuncu çıktı son dönemde

Çağın gerisinde kalmış kafa işte
            Aynen hopali abi, hocam bunun gibi bir kac tana daha var.
            birgün mutlaka bir babayigit gelecektir bunlari yok etmek icin
            altyapidaki torpil islerine gercekten son vermek icin sadece sözde degil.
            trabzonsporumuzda malesef ok yaydan cikmis hedef kalmamis bunu kabul edemeyiz
            Ya tutarsa misali eskiden olurdu moderen cagda ya tutarsa olayi yok artik
            ünal hami ünal tolunay ogun abdullah bunlarda ya tutarsa oyunculariydi ,
            metin aktas hasan ücüncü daha niceleri tutmadi.bu systemi tekrar oturtmaya calisan bir grup var
            ben olaydim baskan ilk isim ilk dakkikada bunlari temizlemek olurdu stadin etrafini dahi temizletirdim!
            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              D.Z : 5 milyon Euro
              T.S : 1.5 e sarın
              Bonservis konusunda yaşanan güççük sorun

Yorum

• Sene 2123 Trabzon teklifini arttirdi.

Yorum

• İlk olarak Burak sapkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocam siz bu adama ciddi ciddi inanıyor muydunuz
                  Ya adam duydugunu gelip yazmis burda..Ne gibi baska bir amaci olabilir ki..Theo olarak meshur olmak mi? Bir transferin gerceklesmemesinin binbir nedeni olabilir..Kaldi ki ya Ugurcan yada Bakasetas dan birinin yüzde yüz bonservis geliriyle gönderilecegine yüzde yüz inaniyorum. Theo dan duydugum icin degil mantiken olmasi gereken bu..Bonservis harcamalari ve gelirlerin esitlenmesi icin. gs ve fb bosuna transfer sIkeleri yapmiyor..Bizim bunu yapacak iliskilerimiz yok..Yoksa bizimkilede yapardi..
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Anlaragucu ndeki Renaldo gibi bir adam bile bulamadık ya !!!
                    Adam çökertti Demirin sağ kanadını... Bir de kalkmış Belotti hayali kuruyorduk, Romoda 2 gol birden attı. Ulen biz kim Belotti kim

Yorum

• Ben Mendy 'i çok beğenmiyorum lakin, söylenenler alınsa sakatlar olmasa şu takım her şeye rağmen ilüst sıraları zorlardı...

..... Larsen....... Benkovic..... Denswil..... Eren.....
                      ................................. Mendy................................
                      ............. Ömür............................. Makouta.........
                      ..... Visca............. Petkovic.....................Orsic...

Yorum

• Theo dayı yıllardır burada güzel güzel hikayeler yazıyor sürekli üstü kapalı İtalya Fransa vs deyip..
                        Daha 1 kere ner isim vermediğini görmedim ki ne zaman verse patlıyor ama hakkını yemeyelim okudukları ve tahminlerinden hikaye yazma konusunda çok marifetli kendisini tebrik ediyoru... bu yeteneğini kullanması lazım başka alanlarda

Yorum

• Yönetim istifa başlığı ne zaman açılacak
                          Ne kadar daha salağa yatacağız
                          Hayırdır bu neyin tepkisizligi
                          Neyi bekliyoruz
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yönetim istifa başlığı ne zaman açılacak
                            Ne kadar daha salağa yatacağız
                            Hayırdır bu neyin tepkisizligi
                            Neyi bekliyoruz
                            Başlık açsak ne olacak burdan boşu boşuna istifa yazıp duruyoruz.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başlık açsak ne olacak burdan boşu boşuna istifa yazıp duruyoruz.
                              Burda başlık açarsın
                              sosyal medyadan yüklenirsin
                              tribünde bağırırsın
                              basın toplantılarında darlarsın
                              ..
                              en son bakar utanır bırakır belki
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Ligde açık ara transfer konusunda en kötü takım biziz. Birbirine benzer, aynı mevki, uyumsuz, çelimsiz, gereksiz adamları alıp bu lig için biçilmiş kaftan olan hızlı sprinter atletik oyuncuları olmayan tek biziz. Ya şu hatayın aldığı joelson, bashiru gibi adamları ben bizde görmek isterdim genç potansiyel adamlar. Bedelsiz almışlar. Muhtemelen boupendza gibi de satış yaparlar. Gerçekten hiçbirşey bilmiyorsanız arayın volkana sorun artık o derece yeter ya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X