İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLuis Chavez neden düşünülmüyor acaba. Bana göre Toreira gibi adam. Sosa etkisi yaratır. Antreman maç eksiği vardır tabiki
Yorum
-
İlk olarak Burak sapkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam siz bu adama ciddi ciddi inanıyor muydunuz
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCHP'li Faik Öztrak gibi Ali Sürmen de yapışmış makama.
Hangi çağda yaşıyor bu adam
Alt yapıdan kaç oyuncu çıktı son dönemde
Çağın gerisinde kalmış kafa işte
birgün mutlaka bir babayigit gelecektir bunlari yok etmek icin
altyapidaki torpil islerine gercekten son vermek icin sadece sözde degil.
trabzonsporumuzda malesef ok yaydan cikmis hedef kalmamis bunu kabul edemeyiz
Ya tutarsa misali eskiden olurdu moderen cagda ya tutarsa olayi yok artik
ünal hami ünal tolunay ogun abdullah bunlarda ya tutarsa oyunculariydi ,
metin aktas hasan ücüncü daha niceleri tutmadi.bu systemi tekrar oturtmaya calisan bir grup var
ben olaydim baskan ilk isim ilk dakkikada bunlari temizlemek olurdu stadin etrafini dahi temizletirdim!BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
T.S : 1.5 e sarın
Bonservis konusunda yaşanan güççük sorun
Yorum
-
İlk olarak Burak sapkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam siz bu adama ciddi ciddi inanıyor muydunuzBir transferin gerceklesmemesinin binbir nedeni olabilir..Kaldi ki ya Ugurcan yada Bakasetas dan birinin yüzde yüz bonservis geliriyle gönderilecegine yüzde yüz inaniyorum. Theo dan duydugum icin degil mantiken olmasi gereken bu..Bonservis harcamalari ve gelirlerin esitlenmesi icin. gs ve fb bosuna transfer sIkeleri yapmiyor..Bizim bunu yapacak iliskilerimiz yok..Yoksa bizimkilede yapardi..
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlaragucu ndeki Renaldo gibi bir adam bile bulamadık ya !!!
Yorum
-
Ben Mendy 'i çok beğenmiyorum lakin, söylenenler alınsa sakatlar olmasa şu takım her şeye rağmen ilüst sıraları zorlardı...
..... Larsen....... Benkovic..... Denswil..... Eren.....
................................. Mendy................................
............. Ömür............................. Makouta.........
..... Visca............. Petkovic.....................Orsic...
Yorum
-
Theo dayı yıllardır burada güzel güzel hikayeler yazıyor sürekli üstü kapalı İtalya Fransa vs deyip..
Daha 1 kere ner isim vermediğini görmedim ki ne zaman verse patlıyor ama hakkını yemeyelim okudukları ve tahminlerinden hikaye yazma konusunda çok marifetli kendisini tebrik ediyoru... bu yeteneğini kullanması lazım başka alanlarda
Yorum
-
Yönetim istifa başlığı ne zaman açılacak
Ne kadar daha salağa yatacağız
Hayırdır bu neyin tepkisizligi
Neyi bekliyoruzhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim istifa başlığı ne zaman açılacak
Ne kadar daha salağa yatacağız
Hayırdır bu neyin tepkisizligi
Neyi bekliyoruz
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlık açsak ne olacak burdan boşu boşuna istifa yazıp duruyoruz.
sosyal medyadan yüklenirsin
tribünde bağırırsın
basın toplantılarında darlarsın
..
en son bakar utanır bırakır belkihttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Ligde açık ara transfer konusunda en kötü takım biziz. Birbirine benzer, aynı mevki, uyumsuz, çelimsiz, gereksiz adamları alıp bu lig için biçilmiş kaftan olan hızlı sprinter atletik oyuncuları olmayan tek biziz. Ya şu hatayın aldığı joelson, bashiru gibi adamları ben bizde görmek isterdim genç potansiyel adamlar. Bedelsiz almışlar. Muhtemelen boupendza gibi de satış yaparlar. Gerçekten hiçbirşey bilmiyorsanız arayın volkana sorun artık o derece yeter ya
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum