Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Siopis o rakamı gitsin başka bir takımdan alsın bi zahmet.Şampiyonluk sezonunda çok faydalı işleri var amenna..Ama dediğin gibi bu doğucan'ı kim ve hangi sebeple aldırdı ne gördü de aldırdı bir bilsek.Aldıran adam bile doğru düzgün oynatmadı görevdeyken.
    Berat özdemir gitti yerine doğucan geldi.

Yusuf sarı'yı bedava yolladılar yerine yusuf erdoğan'ı aldılar.

Bunun gibi müthiş transfer başarıları var.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bana da öyle geliyor ilerleyen aylarda kongre kaçınılmaz.

Yönetim her açıdan kötü.

Geçen sene dediğimiz gibi saçma sapan oyunculara aşırı paralar verdiler şimdi borç var diyorlar.

İyi de o borçlar yapılırken ertuğrul doğan yönetimde değil miydi bilmiyor muydu bunları.

Saha sonuçları ne olur bilinmez ama yönetim inanılmaz kötü bizim.
      Baskan ve yönetimin elestirilecek cok yönü vardir ama Bjelica yi takimin basina getirmis olmalari önemli bir arti. Teknik direktörün istedigi oyunculari alsinlar yeterli..

Memlekette baskanlik yapacak kapasitede adam yok ki. Baskan alternatiflerini düsünmek bile istemiyorum.

Bjelica takimin basinda kaldigi ve isteklerinin yerine getirildigi sürece kongrenin yararindan cok zarari olur klübe..
      En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 27.07.2023, 16:24.
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Philip Zinckernagel, Standard Liège'de forma giyen Danimarkalı futbolcudur.

Doğum tarihi: 16 Aralık 1994 (28 yıl yaşında), Kopenhag, Danimarka

Şu andaki takımı: Olimpiakos (Forvet)

Katılma tarihleri: 2021 (Nottingham Forest FC, Watford FC)

Boy: 1,75 m
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Baskan ve yönetimin elestirilecek cok yönü vardir ama Bjelica yi takimin basina getirmis olmalari önemli bir arti. Teknik direktörün istedigi oyunculari alsinlar yeterli..

Memlekette baskanlik yapacak kapasitede adam yok ki. Baskan alternatiflerini düsünmek bile istemiyorum.

Bjelica takimin basinda kaldigi ve isteklerikin yerine getirildigi sürece kongrenin yararindan cok zarari olur klübe..
          Bjelica bu sene ilk 3'ü zorlar ama seneye %100 şampiyonluğa oynatır.

Başkana ve yönetim kuruluna hiç güvenmiyorum.

Hocaya %100 güveniyorum.
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

Bjelica takimin basinda kaldigi ve isteklerinin yerine getirildigi sürece kongrenin yararindan cok zarari olur klübe..
            Başkanlık konusunda sizinle aynı fikirde değilim.

Ahmet Ağaoğlu , dış müdahaleler olmadan takımı gayet iyi yönetti .

Eksileri muhakkak vardır ama benim nazarımda artıları daha fazla olan bir yöneticidir .

Üstelik şuan yönetimde olsa , bu kadar fesih haberini duymayacağımıza da eminim.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Son haberlere göre bize yakınmış. Oyuncuyla ilgili Emirin yorumu da bırakayım. Bilemiyorum karavana olacak gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              Bende açılmıyor kim bu oyuncu

Yorum

• Zinckernagel’in geçen sezon gol attığı asist yaptığı tüm maçların özetini izledim. Net sol iç oyuncusu gole çok yakın hep tiki taka. Bardhi nin gitmesi lazım aynı tip oyuncular
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eksileri muhakkak vardır ama benim nazarımda artıları daha fazla olan bir yöneticidir .

Üstelik şuan yönetimde olsa , bu kadar fesih haberini duymayacağımıza da eminim.
                  Zaten 2 ihtimal var. Ya Hoca başarılı olur, taraftar başkana bu adama neden oyuncu almadın diye başkanı yer,
                  Ya da başkan bakar kabak bana patlıyor, sağa sola bir sürü söz verdim diye medya manipülasyonlarıyla hocayı yer ve yeni hayal satar.

Birileri yenecek, burası Trabzonspor
                  "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                  Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tamamda tekrar aday olacagini düsünüyor musun? A.Agaoglu ilk akla gelen kisilerden. Bana kalirsa camiada baskanlik vasiflari tasiyan nadir insanlardan..Aslinda Hayrettin Hacisalihoglu diyecegim ama onunda birlestirici bir tarafi yok. Klübün kasasini iyi koruyacagindan eminim ama..

Adam yok, kadro yok..Yok iste..
                    En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 27.07.2023, 16:43.
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zinckernagel’in geçen sezon gol attığı asist yaptığı tüm maçların özetini izledim. Net sol iç oyuncusu gole çok yakın hep tiki taka. Bardhi nin gitmesi lazım aynı tip oyuncular
                      Bardhi ile zingernagel fm profileri kiyaslayalim
                      renktaslar paylasirlarsa görürüz
                      bence zingernagel bardhiden cok daha iyi bir oyuncu trabzon da basarili olur
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Zonckernagel trezege nin yedegi olarak düşünülüyor ha trezrge den iyi oynar onu keser amenna hocadan şunu aldım kim iyiyse o oynar

Yorum

• Zinckernagel iyi transfer her türlü iş yapar.
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

Hocayı da bu yönetim getirmemiştir.

Kesin futboldan anlayan birisi bunlara tavsiye etmiştir adım kadar eminim.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Tamamda tekrar aday olacagini düsünüyor musun? A.Agaoglu ilk akla gelen kisilerden. Bana kalirsa camiada baskanlik vasiflari tasiyan nadir insanlardan..Aslinda Hayrettin Hacisalihoglu diyecegim ama onunda birlestirici bir tarafi yok. Klübün kasasini iyi koruyacagindan eminim ama..

Adam yok, kadro yok..Yok iste..
                              Ben kendisine ortam oluşturulduğunda tekrardan başkan olarak gelebileceğine inanıyorum.

Zira , başkan seçildiği zaman da seçime girmeyi çok düşünmediğini ama camia talep ettiği için dahil olduğunu söylemişti diye hatırlıyorum.

Neden bir daha olmasın ?

Şuan kulübün nasıl yönetildiği , bugün iki marka ile ilgili yapılmış olan paylaşımdan açıkça anlaşılıyor . Allah daha kötü durumlara düşürmesin .

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zinckernagel iyi transfer her türlü iş yapar.
                                Kaliteli kumaş
                                Danimarka'lı uşakları oldum olası beğenirim.
                                Bardhi ile kıyaslanmasını konuşmak abesle iştigaldir.
                                İmzayı atarsa seviniriz.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X