Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizimkiler acaba böyle oynatarak bakasetasın piyasasının düşmeyeceğini ve devre arası da rahat satılacağını mı sanıyorlar ? adamın kafasında sezon sonuna kadar kalıp bedava gitmek var bana kalırsa , avrupa şampiyonası var eleme maçları var , formda olmak zorunda , oynatma bakalım gitmeye yanaşır mı yanaşmaz mı . bu yüzden de tekliçi fountası kendi mevkilerinde göremiyoruz kupa maçında bile .
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak ysngmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yunus Emre yayın yaptı kabarık davalı dosyalar var sözleşmesi bitenle fesih yapılanlarla herkesle davalık olmuş klüp yasak yakında gelir merak etmeyin

V2206 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      İşin içine yerel muhabirler de girdiyse, puzzle tamamlanmıştır. Ortam oluşturuluyor. Kısık ateşte spekülasyonlar yayılır ve sonunda bir mağduriyet senaryosuyla "Aman efendim, kur yükseldi, enkaz devralmıştık" denilir. Avcı da makarayı çok geçmişe sarıp "Takımı 14. sırada almıştım"a kadar götürür.

Mesele transfer değil. Bunlara fırsat vermemek lazım. Çünkü Trabzonspor'u (tabirimi af buyrun) ayağa düşürdüler. Geçen haftaki kongre içler acısı. Bizim hayalimiz, ufkumuzla; bunların ve çevrelerindeki yiyicilerin şahsi, küçük hesapları örtüşmez.

Bugün transfer yasağı konuşulduğu gibi üç sezon önce Avrupa'dan men konuşulmuştu. Hafife alınacak işler değil. Trabzonspor'un namı, şanı, prestiji söz konusu. Beceremeyen gider.
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 08.12.2023, 15:05.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• transfer yasağı bizim camiaya ilaç gibi gelir. tribünler ve takım birleşir. iç sahada her maç tribünler dolar. tek bir şart oda avcı olmamak kaydıyla.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          transfer yasağı bizim camiaya ilaç gibi gelir. tribünler ve takım birleşir. iç sahada her maç tribünler dolar. tek bir şart oda avcı olmamak kaydıyla.
          on numara olur valla. alt yapıdan da adam almak zorunda kalır. süleyman cebecideki şans da kimsede yok ha
          Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
          çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Ömür-baka-bardi-eren gbi oyuncular dahada değeri düğmeden devre arası 3e 5e bakmadan elden çıkarılmalı
            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İşin içinde yerel muhabirler de girdiyse, puzzle tamamlanmıştır. Ortam oluşturuluyor. Kısık ateşte spekülasyonlar yayılır ve sonunda bir mağduriyet senaryosuyla "Aman efendim, kur yükseldi, enkaz devralmıştık" denilir. Avcı da makarayı çok geçmişe sarıp "Takımı 14. sırada almıştım"a kadar götürür.

Mesele transfer değil. Bunlara fırsat vermemek lazım. Çünkü Trabzonspor'u (tabirimi af buyrun) ayağa düşürdüler. Geçen haftaki kongre içler acısı. Bizim hayalimiz, uykumuzla; bunların ve çevrelerindeki yiyicilerin şahsi, küçük hesapları örtüşmez.

Bugün transfer yasağı konuşulduğu gibi üç sezon önce Avrupa'dan men konuşulmuştu. Hafife alınacak işler değil. Trabzonspor'un namı, şanı, prestiji söz konusu. Beceremeyen gider.

Oraya bir sponsorluk haberi daha girmelerini rica ediyorum.
              Kulübün hali ortada ama başkan kulübe şu kadar para soktum hülyaları yaşıyor.
              Soktuğu rakam meçhul ama kulüpten gidenler gayet açık, davalar gayet açık ve net!
              Bir de başımıza transfer fetişizmi yaşayan bir hoca getirdiler! Bu işin sonu nereye varacak göreceğiz.

Yorum

• Sağbek-solbek-2 stoper-8 no-10 no ve yedek santrafor

pepe ve onuachu ilede tekrar anlaşıyoruz seneye şampiyonuz…
                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Yunus Emre Sel ve Hasan Tüncel'in söylediklerine göre Pepe ve Onuachu kalmayacakmış.

Yorum

• pepe ve onuachu gidecekse geçmiş olsun. her sene aynı senaryo.
                    En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 07.12.2023, 18:08.

Yorum

• Doğan kulübe para sokup sonra da çöpe atıyor.Parayi doğru kullanamadiktan sonra kulübe para soksan ne olur sokmasan ne olur.2 yıldır kulübün damına koydular.Mendy ve Onuachu dışındakilerin tamamına yakını yanlış.

Yorum

• gidişat ağaoğlu&güneş ikilisine doğru evriliyor!!
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Onuachuyu zaten tutamazsin, pepe de zaten verdigi performansi icin asiri lüks...burda baka elestiriliyor ama adam aldigi para nazaran büyük katkilar verdi...
                          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Jean-Pierre Nsame diyorlar

Yorum

• yine bu elemanın haberleri çıkmaya başladı. bu yönetim ve avcı gitse de kurtulsak.

talip oldukları isme bak.

Yorum

• Ben futbolcu olsam oynamak isteyeceğim son takım Trabzonspor olur. Komünizmin yılmaz savunucusu gibi bireyin bir kıymeti olmasın, sadece çalışsın, vizyonu olmasın, görevi olsun. Takım kurgusu öyle kötü ki bireysel özelliklerini gösterebşleceğin ne fırsatı bulabiliyorsun ne ortamı.
                                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

Yükleniyor...
                                X