Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz paramız yok diye ağlıyoruz, ama şampiyon hoca bizim hocanın 3te1 maaşını alıyor.
    Dalga geçiyorlar bizle, bu yönetim acil gitmeli.

Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
    gs de hersey hile. 700 bin diyorlarsa en az 3 mislisini kazaniyordur..sIke ve hile konusunda fb den cok daha öndeler..
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Petkovic avanesi için Hırvat köylüleri şark kurnazlığı yapıp şimdi de Arapperverlik mi yapıyorlar. On numara haber!

Getirin oradan Petkovic olmazsa Kovic, Ovic, Okic hepsi bu ligi donunda sallar!

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Para icin agzini acmiyordur olan bitene zaten, baska yerde alamaz bu paralari biliyor.
        Adami görevden alsalar tazminatini alacak zaten..Avci söke söke almadi mi bjk den..Illede herkesin tarzi bir Halilhodzic olmasi gerekmiyor..Kaldiki tavir koysa bile bunu basinla paylasma yolunu sececegini hic sanmiyorum..

Bjelica nin simdiki akli olsa asla bu takimin basina gecmezdi diyorum. Baska yerde yarisini alir ama daha profesyonel bir ortamda calisma imkani bulur..Derdinin para oldugunu sanmiyorum..
        En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 22.08.2023, 18:20.
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• kulübün kongresini izleyenler görmüştür.

ahmet ağaoğlu ile ertuğrul doğan bir kere yan yana bile gelmedi.

birbirlerine selam bile vermediler.

çok enteresan.

demek ki kulübün içinde bir şeyler dönmüş.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İbre Mokoutaya dönmüş. Mendy ve Mokouta farklı profiller değil mi yoksa ben mi futbol özürlüyüm. 150 maçın 50 sini ön libero oynamış sadece
            Bi tarafta önlibero stoper merkez orta saha oynamış adam diğer tarafta on numara sağ sol kanat merkez ortasaha oynamış adam. Planlama harika ötesi
            En son Numan Yerlikaya tarafından düzenlendi; 22.08.2023, 18:23.
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Soylunun ne kadar adamı varsa yönetime doldurduk tek meziyetleri onun adamları olması. Sonuç olarak Soylu da gitti hiç bir etkinlikleri de kalmadı bir de üzerine koskoca profesyonel futbol kulübünün idaresi de üzerlerine kaldı şimdi hep birlikte projektör yemiş tavşan gibi kala kaldık öylece bekleşip duruyoruz hey Allahım ya.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Ya bu aek maçından sonra geliyordu hani petkovic, ulan ne kuru sıkı çıktılar be..
                Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                Бургундия синий
                61

Yorum

• Iyi yoldayiz. Teklif arttirmamis miyiz?

Yorum

• petkovic gelse ne olur...okadar ters giden sey varki oyuncu transferi ile bu durum cözülmez...
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• avrupa da oynayan takımların lig maçları ertelenmiş. biz geçen sene kopenhag ile oynadık. yorgun argın bir kaç gün sonra lig maçlarına çıktık. çoğunda puan kaybettik. o zaman ülke puanı önemsiz miydi? hatta yine tek takımdık şampiyonlar liginde oynayan.

antalya'dan 5 yedik, galatasaray maçına neredeyse yedek kadroyla çıkmak zorunda kaldık.

kulüpte bir tane vizyon sahibi olsa şunları federasyonun gözüne sokar açıklama yapar ama nerede o günler.

ben asıl bundan sonraki senelerde aynı kararı alacaklar mı ona bakacam.

mesela seneye play off oynayan takımımız olursa ne olacak. göreceğiz.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Altay United’a gitmiş inanamıyorum. Kolpa falan zannediyordum ama Athletic bile haber yapmış. Oyuncu pazarlama da inanılmaz noktaya geldiler valla helal olsun.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bu saatten sonra Petkovic ve Mendy kalitesi dışında adam gelirse harbiden izlemeyeceğim bu seneyi. Bu kadar uzun süre adam alamayıp sonunda yine çöplere para bayılmayız inşallah. 2 orta saha 2 forvet (1 i kanatta oynayabilen) alın gelin de bari ilk 4-5 e oynayalım ya. Belki o zaman keyif alırız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Türkiye çıkışlı hocaların alayının eğitimsiz ve futbol biliminden uzak olduğunu düşünüyorum. arada takımı gaza getirip iyi futbol hocaları var sadece. Aynı şey futbolcular için de geçerli. 86 milyonluk ülkeden bir Hollanda kadar futbolcu ve hoca çıkmamasının nedeni de budur bence.

Bana göre Hırvat'ın köylüsü, Okan'dan da, Arap'tan da, Şenol'dan da bilgilidir.

Mustafa Resit Akcay?

Yorum

• altay ve manu

şikecilerin kafasına pet şişe attığı herifi manu alacak

Uğurcanın sol bacağı etmeyecek, herhangi bir anadolu takımında oynuyor olsa kimsenin umrunda olmayacak, tesir ettiği maç sayısı sezonda 3ü bulmayan, buna karşılık rezil performanslarıyla kaybettirdiği tonla maç olan bir bidonu manuya nasıl satacaklar çok merak ediyorum

helal olsun yaa

hah hah

everton fulham falan yine kolay hazmederiz manu ne la

mesela livakoviçi şikecilere bırakıp şikecilerden altayı alıyorlar
                              En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 22.08.2023, 19:09.
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Maxi gitmiş,darısı bozok-bardi-doğucan çöplerinin başına
                                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X