İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePara icin agzini acmiyordur olan bitene zaten, baska yerde alamaz bu paralari biliyor.
Bjelica nin simdiki akli olsa asla bu takimin basina gecmezdi diyorum. Baska yerde yarisini alir ama daha profesyonel bir ortamda calisma imkani bulur..Derdinin para oldugunu sanmiyorum..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 22.08.2023, 18:20.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İbre Mokoutaya dönmüş. Mendy ve Mokouta farklı profiller değil mi yoksa ben mi futbol özürlüyüm. 150 maçın 50 sini ön libero oynamış sadece
Bi tarafta önlibero stoper merkez orta saha oynamış adam diğer tarafta on numara sağ sol kanat merkez ortasaha oynamış adam. Planlama harika ötesiEn son Numan Yerlikaya tarafından düzenlendi; 22.08.2023, 18:23.Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
Soylunun ne kadar adamı varsa yönetime doldurduk tek meziyetleri onun adamları olması. Sonuç olarak Soylu da gitti hiç bir etkinlikleri de kalmadı bir de üzerine koskoca profesyonel futbol kulübünün idaresi de üzerlerine kaldı şimdi hep birlikte projektör yemiş tavşan gibi kala kaldık öylece bekleşip duruyoruz hey Allahım ya.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
avrupa da oynayan takımların lig maçları ertelenmiş. biz geçen sene kopenhag ile oynadık. yorgun argın bir kaç gün sonra lig maçlarına çıktık. çoğunda puan kaybettik. o zaman ülke puanı önemsiz miydi? hatta yine tek takımdık şampiyonlar liginde oynayan.
antalya'dan 5 yedik, galatasaray maçına neredeyse yedek kadroyla çıkmak zorunda kaldık.
kulüpte bir tane vizyon sahibi olsa şunları federasyonun gözüne sokar açıklama yapar ama nerede o günler.
ben asıl bundan sonraki senelerde aynı kararı alacaklar mı ona bakacam.
mesela seneye play off oynayan takımımız olursa ne olacak. göreceğiz.
Yorum
-
Bu saatten sonra Petkovic ve Mendy kalitesi dışında adam gelirse harbiden izlemeyeceğim bu seneyi. Bu kadar uzun süre adam alamayıp sonunda yine çöplere para bayılmayız inşallah. 2 orta saha 2 forvet (1 i kanatta oynayabilen) alın gelin de bari ilk 4-5 e oynayalım ya. Belki o zaman keyif alırız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye çıkışlı hocaların alayının eğitimsiz ve futbol biliminden uzak olduğunu düşünüyorum. arada takımı gaza getirip iyi futbol hocaları var sadece. Aynı şey futbolcular için de geçerli. 86 milyonluk ülkeden bir Hollanda kadar futbolcu ve hoca çıkmamasının nedeni de budur bence.
Bana göre Hırvat'ın köylüsü, Okan'dan da, Arap'tan da, Şenol'dan da bilgilidir.
Mustafa Resit Akcay?
Yorum
-
altay ve manu
şikecilerin kafasına pet şişe attığı herifi manu alacak
Uğurcanın sol bacağı etmeyecek, herhangi bir anadolu takımında oynuyor olsa kimsenin umrunda olmayacak, tesir ettiği maç sayısı sezonda 3ü bulmayan, buna karşılık rezil performanslarıyla kaybettirdiği tonla maç olan bir bidonu manuya nasıl satacaklar çok merak ediyorum
helal olsun yaa
hah hah
everton fulham falan yine kolay hazmederiz manu ne la
mesela livakoviçi şikecilere bırakıp şikecilerden altayı alıyorlarEn son Tahir61 tarafından düzenlendi; 22.08.2023, 19:09.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum