Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Durumun vehametini daha anlayabilmek için şunları söylemek lazım şu an Djaniny takımda olsa takımın en iyi hem santroforu hem sol açığı hem sağ açığı olur. Gbamin'i hiç beğenmem ama en azından birşey vadediyordu ama oynamıyordu Kourbelis'in çok çok önünde. Aldığımız iki çürük stoperi sırtına alır oynardı Vitor Hugo. Naci ve Lahtimi şu an kadroda olsa Rize maçında ikiside sahada olurdu.

Yorum

• Safa, opsiyon icin 4 milyon diyor.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İşte ben de bu sebepten sordum. Gittiğinde herif belki de idman bile yapmadan yedek olarak girdi oynadı diye biliyorum, geçen de 11 çıktı maça. Madem öyle nasıl oynuyor bu adam.
        Bizim takım kondisyon olarak çok üstte ya o yüzden

Yorum

• 3. hafta maçına 4 günümüz var ve en az 4 ilk 11 oyuncusu eksiğimiz var.

Yazık.

Yorum

• Renkdaşlar şöyle oyuncu sattılar, çok para kazandılar vs. hikaye. Bu İstanbul takımları arka kapıdan klublerine para sokuyorlar yoksa kimse vermez bu paraları bu oyunculara. Boşuna hayıflanmayın. Bizim yöneticiler beceremiyor ya da istemiyor ayrı konu. Daha önce yazdığım gibi 2 sağlam orta saha ve 1 forvetle yarışa ortak oluruz şampiyon olamasak bile. Ben hala Hocaya güveniyorum. Tamam kötü oynuyoruz ama düzeleceğine inanıyorum. Dorukhan konusunda da Hoca istememiş olabilir fakat yönetimin araya girip orta yolu bulması lazımdı. Neden hemen fesih geldi anlamıyorum. Çok değerli ve takımı sahiplenmiş bir oyuncuydu. Onu da ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Sonuç olarak Hoca kalmalı yönetim gitmeli...

Yorum

• Nerede ise İsa mesih yeryüzüne inecek bizim forvet ve ortasaha hala ortada yok
              TERKETMEDI SEVDAN BENI

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Nsame bayagi ucuzmus.
                  En son Gümüshaneli61 tarafından düzenlendi; 22.08.2023, 16:22.

Yorum

• İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizimkiler küfür etmisler
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Renkdaşlar şöyle oyuncu sattılar, çok para kazandılar vs. hikaye. Bu İstanbul takımları arka kapıdan klublerine para sokuyorlar yoksa kimse vermez bu paraları bu oyunculara. Boşuna hayıflanmayın. Bizim yöneticiler beceremiyor ya da istemiyor ayrı konu. Daha önce yazdığım gibi 2 sağlam orta saha ve 1 forvetle yarışa ortak oluruz şampiyon olamasak bile. Ben hala Hocaya güveniyorum. Tamam kötü oynuyoruz ama düzeleceğine inanıyorum. Dorukhan konusunda da Hoca istememiş olabilir fakat yönetimin araya girip orta yolu bulması lazımdı. Neden hemen fesih geldi anlamıyorum. Çok değerli ve takımı sahiplenmiş bir oyuncuydu. Onu da ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Sonuç olarak Hoca kalmalı yönetim gitmeli...
                      Hocaya bende güveniyordum ama aek maçı antalya maçı ve son olarak gs maçı soru işaretleri doğurdu bende..Takım kalite olarak düşük ama belli bir oyun planımızda yok, artı oyuncu tercihleri ve yerleşimde ciddi yanlışlar var bence.. velhasıl kelam yönetim gitsin hoca kalsın diyecek kadar birşey sunmadı ortaya daha bjelica..
                      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizim kafa yavaştan şuraya kayıyor. Ne dersiniz yapsak mı? Bizimkilerin bir nane alacağı yok.

Şu twitterdaki duyum tayfayı da komple engelleyeceğim içinde bulunduğumuz leş durumdan keyif alıyorlarmış gibi sürekli kolpa sıkıp birbirlerini gazlamaya başladılar.
                        La havle ya

Yorum

• İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nsame bayagi ucuzmus.
                          Bunlara da bir tokat atmak lazım bir miktar para var kulüpte kime gidilse ona aynı teklif yapılıyor. Böyle istatistik yapan adam 1m teklif etmek ne ya oturmazlar bile masaya.

Yorum

• Nsameyi alalim ama bonservisi olmayacak ve maasinida Young Boys ödeyecek. Imza parasi falan o zaten olmayacak. Bu sekilde kimi getirsen getir.
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• transfer falan yok bunlarla oyalanıyoruz napakhüzünlendirdi

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                transfer falan yok bunlarla oyalanıyoruz napakhüzünlendirdi
                                Baya bir hüzünlendirdi hemde Nwekame gibisinin bir daha gelmeyecek olması da adamı üzüyor, neyse adam bizde unutulmaz anılar bıraktı ne diyelim.
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X