Durumun vehametini daha anlayabilmek için şunları söylemek lazım şu an Djaniny takımda olsa takımın en iyi hem santroforu hem sol açığı hem sağ açığı olur. Gbamin'i hiç beğenmem ama en azından birşey vadediyordu ama oynamıyordu Kourbelis'in çok çok önünde. Aldığımız iki çürük stoperi sırtına alır oynardı Vitor Hugo. Naci ve Lahtimi şu an kadroda olsa Rize maçında ikiside sahada olurdu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte ben de bu sebepten sordum. Gittiğinde herif belki de idman bile yapmadan yedek olarak girdi oynadı diye biliyorum, geçen de 11 çıktı maça. Madem öyle nasıl oynuyor bu adam.
Yorum
-
Renkdaşlar şöyle oyuncu sattılar, çok para kazandılar vs. hikaye. Bu İstanbul takımları arka kapıdan klublerine para sokuyorlar yoksa kimse vermez bu paraları bu oyunculara. Boşuna hayıflanmayın. Bizim yöneticiler beceremiyor ya da istemiyor ayrı konu. Daha önce yazdığım gibi 2 sağlam orta saha ve 1 forvetle yarışa ortak oluruz şampiyon olamasak bile. Ben hala Hocaya güveniyorum. Tamam kötü oynuyoruz ama düzeleceğine inanıyorum. Dorukhan konusunda da Hoca istememiş olabilir fakat yönetimin araya girip orta yolu bulması lazımdı. Neden hemen fesih geldi anlamıyorum. Çok değerli ve takımı sahiplenmiş bir oyuncuydu. Onu da ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Sonuç olarak Hoca kalmalı yönetim gitmeli...
Yorum
-
İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenkdaşlar şöyle oyuncu sattılar, çok para kazandılar vs. hikaye. Bu İstanbul takımları arka kapıdan klublerine para sokuyorlar yoksa kimse vermez bu paraları bu oyunculara. Boşuna hayıflanmayın. Bizim yöneticiler beceremiyor ya da istemiyor ayrı konu. Daha önce yazdığım gibi 2 sağlam orta saha ve 1 forvetle yarışa ortak oluruz şampiyon olamasak bile. Ben hala Hocaya güveniyorum. Tamam kötü oynuyoruz ama düzeleceğine inanıyorum. Dorukhan konusunda da Hoca istememiş olabilir fakat yönetimin araya girip orta yolu bulması lazımdı. Neden hemen fesih geldi anlamıyorum. Çok değerli ve takımı sahiplenmiş bir oyuncuydu. Onu da ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Sonuç olarak Hoca kalmalı yönetim gitmeli...THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu twitterdaki duyum tayfayı da komple engelleyeceğim içinde bulunduğumuz leş durumdan keyif alıyorlarmış gibi sürekli kolpa sıkıp birbirlerini gazlamaya başladılar.
La havle ya
Yorum
-
İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
En Aktif Kullanıcılar