Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hangi qvrupa dan bahsediyorsun totalde zaten 30 milyon euro luk kadron var biri gelince elbet birileri gidecek benim derdim trabzonspor aciz hücuma cikayan defans yapamayan adamlar yerine koşan basan teknik suratlı adamlar istiyorum
    Avrupa kupalarina katilim hakki kazanip gidemezsen ordaki gelirden olursan yada 2 lira ederi olan adama 3 kati bonservis maas verip getirirsen diyorsun ya hani ben benkovic fernandez kourbelis falan izlemek istemiyorum diye daha o adamlari izlemeye cok devam edersin ha fark ne olur 1 sene 2 sene izlemesin de onumuzdeki 10 sene boyunca bu sefer izlemek zorunda kalirsin benkovic olmaz totovic olur kourbalis olmaz sidiklilaris olur daha acik bir dekilde nasil anlatabilirim bilmiyorum..o yazdigin adamlari kimse izlemek istemiyor .oyle transfer yapacaklarsa yapmasinlar zaten beceremiyorlar klubun gelecegini ipotek altina almasinlar..zaten bosuna kafa yoruyoruz oyuncu satmadan mendy falan o ucretleri veremezler uefa anlasmasi varken matematik ortada bosuna hayal satiyorlar getirdikleri anda men cezasini alirsin ustune para cezasi hatta bu bilmem kacinci kez tekrarlandigi icin transfer yasagina kadar gider bak kayserinin tahtasi 2 senedir kapali.2 sene transfer yapmadan eldekilerle oynamaya devam etmeye raziysan o baska ben istemiyorum..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bot basan bir başkana sahibiz.
      Vallaha bunu duyduktan sonra, herşey beklerim bu adamdan.

Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Golcü budur, gol atacak pozisyonu alıyor. Bakıyor pas gelmiyor açı değiştirip tekrar pozisyon alıyor. Yine gelmiyor üçüncü defa içe girip pozisyon alıyor. En son kaleye vuracağını anlayıp rakibe perdeleme yapıyor. Her an oyunun içinde, sağa sola gidip kaçak dövüşmüyor. Ve bunu alabilecek paraya Mendy ve Petko alacağız
        ( ゚д゚)

Yorum

• visca yı tekme tokat kovarım yerine djaniny oynatırım. sezonun en temiz işlerinden birisi olur.

djaniny taraftara affettirir kendisini.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bot basan bir başkana sahibiz.
            Vallaha bunu duyduktan sonra, herşey beklerim bu adamdan.

Tribüne bot basan adam twittera neden basmasın?
            ( ゚д゚)

Yorum

• Ertuğrul Doğan bu külübün felaketidir, aynı İho gibi, aralarında ki tek fark konuşma tarzı, İho konuşmasını hiç bilmezdi bu biraz biliyor, onun dışında kaliteleri seviyeleri aynı, Ertuğrul ve avanesi gitmediği her gün daha da batıcaz..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ha üstüne Visca´yi da gönderin...adamin arkasina adam gibi Ortasaha almayin, verim bekleyin. 6 ve 8 iki saglam Ortasaha aldin mi, Visca´dan da istedigin verimi alirsin
                Orta sahaya iki tane sağlam oyuncu alınca Visca yi geçtim Umut, Bakasetas, Teklic, Abdulkadir çok iyi noktalara gelir. Bizim en büyük sıkıntımız 6 ve 8 numara oyuncu eksikliği hatta bizim defans hattımızı da kuvvetlendirir....

22081212UG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Viscanın gönderilmesi çok yerinde bir karar olur, koşamıyor adam dribling yok bekini takip yok. Güzel bir şekilde vedalaşılmalı
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Golcü budur, gol atacak pozisyonu alıyor. Bakıyor pas gelmiyor açı değiştirip tekrar pozisyon alıyor. Yine gelmiyor üçüncü defa içe girip pozisyon alıyor. En son kaleye vuracağını anlayıp rakibe perdeleme yapıyor. Her an oyunun içinde, sağa sola gidip kaçak dövüşmüyor. Ve bunu alabilecek paraya Mendy ve Petko alacağız
                    Bir umut bozok degil tabi ama fena topcu sayilmaz

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tribüne bot basan adam twittera neden basmasın?
                      Sende haklısın

son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• viscanin arabistan zamani coktan geldi geciyor tadinda birakmak en iyisi menejeri geldiyse insallah teklif getirmistir diyecegim de kesin alacagi vardir ondan gelmistir..dun cikarken yuhalandi mesela o da bizde ki misyonunu tamamladi en az zararla kurtulamamiz lazim..ona verecegim sansi teklice veririm belki tutarda klubun 3 4 yili kurtulur..kosamiyor artik eski gucunde degil paslarinda ki isabet orani da dustu dun 3.golde hatasi buyuk

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir umut bozok degil tabi ama fena topcu sayilmaz
                          maxiden iyi dedim sadece. bunu hak etmiyorum :d
                          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nereye dokunacak hoca kourbelis alternatifi Göktan değil.. Bu iş at oraya Göktan i demek olmaz 1 milyon euro luk iki tane orta saha oyuncusu bulabilirsin .. zaten merak etmeyin kasimpasa maçındaki olası puan kaybında Hoca zaten gider ama fatih tekke çağdaş atan dışında kimse gelmez bu kadroya ... Allah bin belasını versin bu yönetimin bütün herkese rezil ettiler
                            Oyuncu kalitesini yukseltemiyorsa bile sahada mücadele eden ,basan isteyen bir ruh görelim hocanın alameti farikası o degilmiydi zaten ? Ayrica ortasaha işini de petkovic sürecine cevirtmemesi lazımdı mendy e gelene kadar onca isim vardi kampa getirtilebilecek birde siopis mevzusunu da yönetemedi Dorukhan 'ı da.
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Keşke gitse ama bu maliyetlerle kim alır Visca’yı?
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• batista mendy gibi bir oyuncuya yatırım yapmayı anlarım da konuşulanlar doğruysa 5-6 milyon seviyelerinde bonservise layık olacak ne var oyuncuda, onunda açıklamasını beklerim.
                                kim, ne süreyle izledi bu oyuncuyu? nasıl bir potansiyel gördü? bu yatırımın getiri potansiyeli ne, riskleri neler? yatırımın sorumluluğunu gözü kapalı alabiliyor mu izleyen-öneren?...
                                bu soruların cevapları verilmiyorsa Trabzonspor'un sokağa atılacak tek kuruşunun olmadığı şu dönemlerde söz konusu meblağların konuşulması abesle iştigal. hele ki en az 4-5 pozisyonda ilk 11 seviyesinde oyuncu eksiği varken...
                                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X