Size de oluyor mu sanki transfer yapılmayacak gibi bir his doğuyor içime. Kaç yıldır bu forumdayım bu kadar tatsız, duyumsuz bir dönem hatırlamıyorum. Foruma bakıyorum gelişme var mı diye sadece hakaret ettiğimle kalıyorum. Başında mükemmel bir hoca var yap transfer gir ilk 2'ye otur keyfine bak seneye şampiyonluğa oynayacak kadronun iskeletini oluştur. Yok arkadaş yine sinirlendim..
Bu yönetimin transferin son günlerini en az 2 oyuncu getirmeden atlattığını görmedim. Transfer olacağından eminim. Hatta en iyi oyuncular da genellikle son dakika gelenler oldu.
Dany rose muhabbeti cok var.
Marlon kiralikmis ben satin aldik saniyordum.
2 milyon euro satin alma opsiyonu var.
Yonetim marlona 2 milyon euro vermez bence.
Takımlar ihtiyaç fazlası topçuları çoğunlukla yaz transfer döneminde elinden çıkarıyor, şu an ise bizim gibi verimsiz adamları göndermek isterler, oynayan oyuncuları almak için oyuncunun buraya gelmeyi istemesi lazım çok istemesi lazım o da parayla olur, o ikna olursa da kulüp de doğal olarak para isticek onu tatmin etmek lazım. Şu an adam almak gerçekten zor, Rose gibi denk gelmesi lazım ki onu da aldığımız söylenemez. Nasıl olacak bilmiyorum.
Diğer bir mantık ise küçük liglerdeki kaliteli topçuları almaktır bize en uygunu bu bence şu an.
Bandırmaspor-Ümraniyespor maçında Abdurrahim Dursun'un yediği çalımları gördünüz mü?
Ümraniye'de oynayan zenci oyuncu Abdurrahim'i iki üç tur döndüre döndüre çalımladı. Acımadı.
Hani haysiyeti ile oynadı denir ya öyle çalımlar attı. İzlemeyen varsa bir yerlerden bulsun izlesin.
Bu çocuk Trabzonspor seviyesinde değil diye diye dilimizde tüy bitmişti. Bu da özeti oldu sanırım.
Yorum