Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok severdim stoperlerle böyle oynamayı, bir tanesine fake atmıştım döneyim derken belini kırıyordu kaydı düştü, hay ananı.. demişti düşünce hiç unutmam . Uzun yıllar süper ligde oynamış biri , ben bunca sene top oynadım senin gibi değişik koşu atan biri görmedim demişti biraz reklam yaptıktan sonra şunu söyleyeyim bu ülke futbolunda sahte, aldatıcı koşu, fake atma gibi şeyler üzerine hiç durulmuyor. Çok nadiren yapanların da nasıl sonuç elde ettiklerini, koca koca stoperlerin de ne duruma düştüklerini madara olduklarını da görüyoruz. Malesef gereken önem verilmiyor
    Abdüş bence fake atmayı resmen bilmiyor..
    eğer öğrense mükemmel yapabilecek yeteneği var gibi duruyor..
    .......
    aynı zamanda wakayemenin kanadında 8 oynamalı..
    defans yapmak pres yapıp top çalmakta bu kadar zor bişey değil..

................
    ayrıca bizim oyunumuza göre bekler çok önemli..
    farukcan yetenekli idi izlediğim videolarda fiziki gelişimi nasıl bilmiyorum..

eğer olmayacaksa..isaml köybaşını 400-500 bin maaşa razıysa alırdım..
    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ilk 11 deki 3 zayıf halka
      erce
      türkmen
      edgar
      Erceyi hazırlık maçlarında gördüğüm kadarıyla yetersiz gözüktü. Hüseyin zaten herkesin bildiği.... Ama edgar 2 maçtır mükemmel oynuyor, pas hatası yapmıyor ve şu an elimizdeki en iyi stoper.

Yorum

• Yedeklere bakıyorum da 50 maç nasıl kaldıracak bu kadro. En azından 2 nokta Transfer daha lazım. Sonra artık ikinci yarı bişey olur

Yorum

• gaziantep baya hücumcu bir 11 ile sahaya çıkıyor

çift forvet andre ve muhammet demir

forvet arkası maxim
          sanırım merkez orta saha güray ve jefırsın,ki güray hücumcu oyuncu profili,tek ön libero jefırsın

3-4-1-2 gibi bir diziliş olabilir
          TEKKEBALL

Yorum

• beIN SPORTS Türkiye
            @beINSPORTS_TR
            Biglia: "Yalnızca Trabzonspor ve Fatih Karagümrük’ten teklif aldım. Ailemin tutumu ve kariyer tercihim kararımda etkili oldu, İstanbul gibi bir şehirde yaşamayı tercih ettiler. Viviano ve Zukanovic’in kulüp hakkında olumlu şeylerden bahsetmesi transferimde büyük rol oynadı."

haydaa

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              beIN SPORTS Türkiye
              @beINSPORTS_TR
              Biglia: "Yalnızca Trabzonspor ve Fatih Karagümrük’ten teklif aldım. Ailemin tutumu ve kariyer tercihim kararımda etkili oldu, İstanbul gibi bir şehirde yaşamayı tercih ettiler. Viviano ve Zukanovic’in kulüp hakkında olumlu şeylerden bahsetmesi transferimde büyük rol oynadı."

haydaa
              İsabet olmuş gelmemesi bitik adam
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Klymenoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Erceyi hazırlık maçlarında gördüğüm kadarıyla yetersiz gözüktü. Hüseyin zaten herkesin bildiği.... Ama edgar 2 maçtır mükemmel oynuyor, pas hatası yapmıyor ve şu an elimizdeki en iyi stoper.
                hangi seviye için bunları yapmıyor edgar soru işareti

misal gs rangers deplasmanında pozisyona girmekte zorlandı,belli seviyedeki maçlar hem takımı değerlendirmek hemde oyuncuyu değerlendirmek için göz önüne alınmalı

edgar dan ve türkmen den stoper olmaz,o profilde değiller,hele barça değilsen,barça malum yüzde 70 topa sahip olduğu için mascerano idare ediyordu stoperde,ama sen yüzde 45-55 arası topa sahipsiz,yani rakip sana gelecek,bu durumda oyun kurucu stoperden çok bozan karşılayan stoper işini görür

ikincisi ileri üçlüden ikisi pres yapmıyor yüksek tempo ile,afobe vakayeme,buda rakiplerin çok rahat şekilde paslaşarak üzerine gelmesine neden oluyor,bu durumda gene karşılayan bozan stopere gerek var,fizikli insan azmanı stopere
                TEKKEBALL

Yorum

Yedeklere bakıyorum da 50 maç nasıl kaldıracak bu kadro. En azından 2 nokta Transfer daha lazım. Sonra artık ikinci yarı bişey olur.

Ama resmen değişecek adam yok.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İsabet olmuş gelmemesi bitik adam
                    teklif götürmüş olmamız sıkıntı zaten

Yorum

• Hoca bilmem nereye oyuncu istemiyormuş. Sol bekin alternatifi boş, orta saha boş.

Yorum

• Parmak sakatlik gecirdigi icin mi yok? Yedeklerde mi kacirdim?
                        Renklere aşık olmak diye bir şey var..

Yorum

• yedeklere bak çay demle

sadece diabete var hamle olarak,çok sıkıntılı bir kadro mühendisliği

sonuç ne olursa olsun edi hocaya fatura çıkarılmaz,direk yönetime fatura çıkar,edi hocanın elini kolunu bağlamışlar resmen,bu nedir abi,geçen sezonda ünal karaman değişiklik yapamıyordu yedek kulübesi boş olduğu için,çoh enteresan
                          TEKKEBALL

Yorum

• Trt Sporda İstanbulspor Bandirma maçı var Ebrar ve Anıl yedek iki takımda
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak furkan96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Parmak sakatlik gecirdigi icin mi yok? Yedeklerde mi kacirdim?
                              evet hocam uğurcan da sakat oda aynı şekilde yok.
                              Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                              çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Marconeyi ne yapıp edip almalıydik orta saha boş.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X