Yanlış hatırlamıyorsam Koita geçen sene nerdeyse her hafta gol atıyordu. Bu sene ne olduki bu adama
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim Kardashian hayırlı olsunYahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim Kardashian hayırlı olsun
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoita mı, Crivelli mi?
Haydi maça kadar bunu konuşalım. Çok büyük fırsat gelmedikçe başka isim de duymayız gibi
Koita gelsin
Yorum
-
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet transfer sezonunu kapattık akbabalar tekrar geldiler foruma. Mallı ve bakasetas dan sonra güzel güzel yorum analiz okuyorduk. Çünkü beklemedikleri oldu BAŞKAN ayarı verdi biraz sustular. Şimdi Rıse transferi üzerinden geri geldiler. Karalama forum gündeni değişme işine geri döndüler. Elleri ağızlarında tırnaklarını kemirip korku endişe ve panik halde 8jk ye yenilmemiz umuduyla hayaller kuruyor ve aportta bekliyorlar. Erce nin kupa maçında söyledikleri de çok koymuştur bunlara şimdi. Korkunun ecele faydası yok. Daha önceleri de söyledim. Üzülüyorum bu arkadaşlara. Bu nasıl bir hayat bu nasıl bir ruh hali. Kimsemi sevmedi sizi arkafaş kimsemi aferin demedi, ufacıkta olsa hiçmi bir şey başaramadınız dünyada bı kin bu çekemezlim bu başarıya olan kin neden...
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoita mı, Crivelli mi?
Haydi maça kadar bunu konuşalım. Çok büyük fırsat gelmedikçe başka isim de duymayız gibi
Yorum
-
İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle???u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarlon kötü bir bek değil ama Serkan Marlon'dan daha iyi bence. 2 transfer yapma hakkım olsa, forvet ve sol bekten kullanırım.
bindirme sıfıra inip iceri cevirme hak getire. defansta ise orta engelleyememe problemi var. antalyadan yedigimiz gole bakın adam marlonun belini kırıp ortaladı yine konya maçında kaç tane orta yaptılar o bölgeden
maalesef 2 bekimizde cok zayiflar.
Yorum
-
-
crivrlli umut bulutun güçlü hali bitiriciligi zayif fakat pozisyon bilgisi cok iyi güclüde oldugundan cok pozisyona girer bitiriciligini az gelistirse 20den asagiya gol atmaz koita ise hicbir zaman üst segmente cikacak bir oyuncu degil. afobeye yol verilecekse crivelliyi isterim ben. sezon başı 6-7 milyonluk teklif vardı başaka avrupadan yanilmiyorsam crivelli için
satın alma opsiyonuyla kiralanacaksa gelsin başlasin afobede 5 ayligina başaka gonderilsinEn son trbzonsporlu tarafından düzenlendi; 31.01.2021, 13:45.
Yorum
-
İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizin akliniza yine iyi Kim Kardashian gelmis. Benim aklima Serge Djiéhoua gelmisti
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO da olur ama o kadar uzağa gideceksek Nicki Minaj'ı isterim ben...DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
crivelli ön alan presi için çok iyi bir isim. hoca ister bu tarz isim. ekuban da rahatlar. duvar gibi adam sırtı dönük iyi isim.
djaniny ve afobe çok pres yapan isimler değil yani hırçın değiller. crivelli bu eksikliği giderebilir.
bitiricilik konusunda hepsi birbirinden kötü olduğu için kıyasa gerek yok.
hız konusunda crivelli ve djanininy kapışır.
bundan dolayı yetmez ama evet diyorum
forvet - sağ bek - sol bek - sağ kanat - ortasaha eksikliklerimiz bunlar bunların 1-2 sini halledebilseydik iyiydi geri kalanını da yazın hallederdik.
.................Uğurcan..................
XXXX.....Hugo......Edgar.....XXXX
............Berat.....XXXX...............
Ekuban......Bakasetas....Nwakame
...................XXXX.....................YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum