Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu profil normalde işimizi görür ama şu an 2 yaş daha yaşlı sanırım. Fiziksel olarak ne durumda olduğu önemli. Tekniği yeterli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Teamwork, Konsantrasyon ve Work Rate'in düsük olmasi kötü. Gamsız bir oyuncu belli ki. Böylesiyle uzun yola çıkılmaz.
      En son Anıl C tarafından düzenlendi; 24.01.2021, 21:23.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bacak ne bacağı?

Iste bu bacak kardesim
        Elbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğiz

Yorum

• yılın 6 ayını sakat, 6 ayını da idmanlarda geçiren abubakar nasıl oluyor da hiç teklemiyor hayret doğrusu..

ben sergenin ısrarla forvet istemesini abubakarın sakatlık ihtimaline bağlıyorum.
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bacak ne bacağı?

Burak Kabacak https://www.transfermarkt.com.tr/bur...spieler/340251
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak lazboy0061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sitelerine girdim transferler kısmında Funes Mori Eskişehir gördüm.
              Trabzonspor yazmasını çok isterdim

Yorum

• Eleman Pastore’nin de Türkiye temsilcisiymiş.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abdullah,Ünal,Hami ve Şota şuan kadromuzda olsa neler olurdu anlatabilir misiniz

Bu dörtlü haricinde hangi isimler bizde oynardı sizce.Diğer isimleri pek tanımıyorum.
                  Ogün, Tolunay bunlar özel topçular, bugün oynarlardı bizim ilk 11 de. O seneki en büyük sıkıntımız Ünal ın sakatlıklarıydı zaten. (Savunma ve kaledeki zayıf halkalar hariç)

Diğer 4 lü için söylenecek söz zaten yok.
                  Bunlar özel oyuncuları.
                  Her birinin kendine has özel yetenekleri vardı.
                  Bu yetenekler bazen tek başına maç alacak kadar gelişmişti.
                  Tek tek anlatmak uzun.
                  Ben halen daha Ünal Karaman temposunda bir yerli 8 numara, bunca gelisen teknoloji ve tıbba rağmen , görmedim.
                  Bugün Ünal Karaman ayarında bir adam Avrupa'ya 30-40 milyon Euro'ya satılır .
                  Bu adamların ayrıca önemli özellikleri birden fazla alanda verim vermeleri.
                  Mesela Hami ilerde de oynar kanatta da. Ogün libero da oynar, yeri gelir orta saha, yeri gelir santrafor. (Şaka değil, o kadar özel oyuncuydu. )
                  Ünal 8 oynar, 10 oynar. Hem de en iyisinden.

Bugün Berat Tolunay ile inşaallah kıyas edilecek kalitede olur.
                  Mevcut kadroda diğerlerinin gölgesi olacak adam yok.
                  Mazi güzeldi.

Yorum

• Bu abu bakar i riske girip biz alsak daha maca cikmadan degnekle gezmeye baslardi. Kargalar aldi ligi domine ediyor adam. Bizde daha az riskli afobeyi aldik camasir makinesi cikti. Birazda sans olacak. Trondsen su yoklukta takimda olsa belki daha fazla puan toplayacaktik.

Yorum

• İlk olarak yasinylmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kalede Nihat değil Alman asıllı metin mert vardi
                      İkisi de oynadılar.
                      Ama ikisi de o kadroya göre vasat hatta vasat altı kaleciydiler.
                      Rakibinin kalesinde Rüştü vardı.
                      Eğer Trabzonspor Fenerbahçe maçı 4-5 farkla bitmediyse, Rüştü sayesindedir.
                      Sadece kurtardığı Hami nin frikikleri yeter o maçta...

Yorum

• 2-1 lik Gençlerbirliği- Trabzonspor maçını ve ilk yarının genel değerlendirmesi BMN Youtube kanalındyayındayız..

Yayın Linki:
                        BİZE HER YER TRABZON!!!

Twitter Hesabım
                        Arda Yavuz / YTÜ

Yorum

• Beyler şu an BMN Youtube kanalında canlı yayın var. Güzel geciyor.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu abu bakar i riske girip biz alsak daha maca cikmadan degnekle gezmeye baslardi. Kargalar aldi ligi domine ediyor adam. Bizde daha az riskli afobeyi aldik camasir makinesi cikti. Birazda sans olacak. Trondsen su yoklukta takimda olsa belki daha fazla puan toplayacaktik.
                            Abubakarın sakatlık geçmisinde sadece capraz bag sakatlığı var ciddi olarak abdus gibi ameliyat olmuş düzelmiş. Onun dışında ufak tefek kas sakatlığından en fala 17 gün sakat kalmış bu adam sakat falan değil.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hoş mu bu adam peygamberinin sünneti olan sakalı bırakmış bu alay konusu mu?bunun üzerinden adama lakap mı takıyon..bu konularda biraz hassas olun bari ya
                              Keşke aynı hassasiyeti aldığı paranın karşılığını verme konusunda da gösterseydi. Çalışmaya, alın teri dökmeye gelince kimse sünnet tanımıyor. Sakal bırakmak kolay nede olsa. Çalışmak, aldığı paranın karşılığını vermek sünnet değil mi?

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abubakarın sakatlık geçmisinde sadece capraz bag sakatlığı var ciddi olarak abdus gibi ameliyat olmuş düzelmiş. Onun dışında ufak tefek kas sakatlığından en fala 17 gün sakat kalmış bu adam sakat falan değil.
                                Aynen öyle.2 sene önce ağır bir sakatlık geçirdi diye sanki adam her dakika sakatlanıyormuş muamelesi yapıyorlar.Asıl sakat Afobedir.İki tane ağır çapraz bağ sakatlığı geçirdi adam bunun daha ötesi yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X