Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Neden Halil dervisoglunu salataya kaptirioruz...

Eljif elmas
    Ferdi kadioglu
    Oğuzhan ozyakub

Bunları kaçırdık bare halili kacirmayalim

Baya yetenekli adam
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Çikino mikino olmaz o iş, adamın isminde hayır yok.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Chiquinho'nun ne tipte bir futbolcu olduğu ile ilgili net fikirlerim yok ancak videolardan görünen ince pasları çok temiz ve doğru şiddette atabildiği, al verleri topla katetmesi, oyunu açabilmesi; rakip alana yerleşen bir pas takımında oldukça ön plana çıkabilecek bir ortasaha olabileceğini düşündürtmekte. Benfica esasen bu tipte bir takım ama burada tutunamamış olmasının, futbolcunun henüz o seviyeye uygun olmadığı gibi Benfica'nın mevcut yıldız kadrosu içerisinde yeteri sorumluluk ve doğru pozisyon içerisinde oynatılmayışı da olabilir.
        Peki şut atamıyor olması?
        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Sitelerinde bulamadım ama İtalya'nın eski gazetelerinden Il Secolo XIX, Jankto'nun yüksek meblağlı teklifimizi reddettiğini yazmış.

Yorum

• Sağ bek olarak Romada sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Bruno Peres ile anlaşsak keşke.
            Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
            çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Peki şut atamıyor olması?
              Şutu gerçekten kötü. Her şutunda düşecekmiş gibi vuruyor adam
              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Chiquinho'nun isminin(lakabı) telafuzu Şi'kiynyu şeklinde. Aslında yazımı da kolay, en azından Nwakaeme'ye kıyasla...

Ancak olurda gelirse, uzun süre futbolseverlerde kafa karışıklığına, yayıncı kuruluş muhabirleri tarafından defalarca futbolcuya sorulmasına ve elbette sosyal medyada düşük zeka göstergesi espri denemelerine konu olacak gibi görünüyor.
                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 22.01.2021, 15:12.

Yorum

• Avcı'nın 2 sene önce başakşehir'e istediği Oscar Romero ne alemde acaba?
                  Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• çilenin bbitmesine 9 gün mü kaldı ?
                    Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                    çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Valla bizim aradığımız özelliklere sahip hücumcular Shakhtar Donetsk'te ve sözleşmeleri bitiyor ben olsam napar eder alırım.

Ayriyetten Borek Dockal, Roberto Torres, Everton Ribeiro da tekniği, liderliği, kararlılığı ve yaratıcılığı yüksek diğer isimler.

Bu Everton Riberio için takımına Al Nasr 7 milyon euro'luk teklif yapmış bu arada.
                      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 22.01.2021, 15:28.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yunus Mallı'nın menajerliğini de üstlenen amcası konuşmuş, Yunus bizde oynamayı çok istiyormuş.

yunus mallının menajeri ve amcası olan ılhan mallı, milli yıldızla ilgili tum gercekleri karadenizden ezgi alpe acıkladı.

Yorum

• Pereria yi idmana almamışlar. Ahahhahaha
                          Avcı açıklamaları ile taraftarın ağzına bal çaldı sonra ahlaksızca hareketlere devam..

Bu takım her türlü rezaleti hakediyor
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Hayır hoca Pereira'yı düşünmüyorum diye açıklama yaptı idmana niye alacak ben onu anlamadım tam? Bu tepki neden?

Bundan sonrası için işi hiç uzatmadan Pereira'ya katkıları için teşekkür edip güzel bir şekilde yollar ayrılmalı.

Yorum

• Eğer taktik idman falansa kadroda düşünmediği adamı niye idmana alsın ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayır hoca Pereira'yı düşünmüyorum diye açıklama yaptı idmana niye alacak ben onu anlamadım tam? Bu tepki neden?

Bundan sonrası için işi hiç uzatmadan Pereira'ya katkıları için teşekkür edip güzel bir şekilde yollar ayrılmalı.
                                saçmalık da o zaten yerde adam alırsın adam gibi vedalaşırsın. kaldı ki düşünmüyor oluşu da sıkıntılı asıl tartışmaya açık olan o. sene sonu sözleşmesi bitecek olan bir adamı bir şekilde kadroda tutar sonra vedalaşırsın.
                                durduk yere itin götüne sokmazsın, bir daha burayı adam akıllı sahiplenecek oyuncu bulamazsın. unun acısı sonra çıkar demedi deme
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X