Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Pizarro gerekmedikçe ekstra işlere girmeyen merkezi savunan bir oyuncu , önceden kene gibiydi, topu ondan almak veya onu ekarte etmek imkansız gibiydi. Pas oyununa yatkınlığı da cabası ama sık sık öne topla dripling yapmasını beklemek hata olur. Daha çok dikine pasla aşmayı seviyor mesafeyi. Kesinlikle ağır değil, o bölge için yeteri kadar çabuk bir oyuncu. Atiba etkisi yapar mı? Daha da iyi olabilir yeter ki önünde oynayan oyuncular işlerini yapsınlar ve ona sadece kendi görevi kalsın. Hugo'nun alınmasını ne kadar çok istediysem bunu daha da çok istiyorum.
    Şu kadarını diyeyim bu kalibrede bir de forvet alınsa başka oyuncu alınmasa bile bu iki oyuncuyla takım bambaşka bir hâle gelebilir.

Bu arada iyiyim çok teşekkür ederim sizler de iyisinizdir inşallah ��
    Kardeşim River Plate te Jorge Carrascal diye bir oyuncu var.
    Oyuncu daha önce Avrupa yapmış başarısız olmuş.
    Ben River-Boca maçında aşırı beğendim.
    Ofansta Mükemmel bi 10 numara.
    Yaşının genç olmasindan dolayı belki başka
    defoları vardır bilmiyorum ama çok iyi oyuncuya benziyor.
    Bu oyuncuyla ilgili bilgin var mı?

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Keşke tarif edilen oyuncu River'lı Ignacio Fernandez olsa

Bir ara gündeme gelen Lucas Robertone de olabilir. Özellikle Robertone gibi ilerleyen yıllarda bonservis getirecek bir oyuncu olursa tadından yenmez
      [MENTION=24550]Manu61[/MENTION]

Bu takıma Pizarro , Ignacio ve bir de sağlam forvet lazım ne dersin

Yorum

• İlk olarak CİVELEK.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kardeşim River Plate te Jorge Carrascal diye bir oyuncu var.
        Oyuncu daha önce Avrupa yapmış başarısız olmuş.
        Ben River-Boca maçında aşırı beğendim.
        Ofansta Mükemmel bi 10 numara.
        Yaşının genç olmasindan dolayı belki başka
        defoları vardır bilmiyorum ama çok iyi oyuncuya benziyor.
        Bu oyuncuyla ilgili bilgin var mı?
        Hayır yok malesef. İsmini yazdığımız oyuncuların çoğu en yakın 3 sene ve öncesi takip ettiğimiz oyuncular. Karşılığını bulmayan boşa harcanan emekler yüzünden sırf hobi olsun diye uzun zamandır o ligleri takip etmiyorum malesef

Yorum

• livajadan daha iyi ve aynı pozisyonda oynayan ekuban varken gereksiz. ama ekubanın da sakatlık sorunları gözden kaçmamalı. alınsaydı niye alındı demezdim. alınamadı diye de üzülecek değilim. önce net bir orta saha rotasyonu oluşturalım sonrasına bakarız.

Yorum

• https://www.transfermarkt.com.tr/odi.../spieler/62121 31 ocakta geri dönecek gözüküyor. Fakat 12m euro kiralık nedir bunu anlamadım. Bu nasıl para. ? Acaba denenebilir mi bizde ? 31 yaşına gelmiş.

extra olarak İghalo ' nun kendi kulübündeki sözleşmesi de 1 sene sonra bitecek gözüküyor. Aslında denenebilir ama maaş olarak çok yük olacak gibi duruyor. Kaliteli olduğu aşikar ama tutar tutmaz bilemedim.
            En son CasTo tarafından düzenlendi; 04.01.2021, 23:12.
            Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
            çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ömür'den direk forvet arkasi on numara da olmuyor, uydurmaya çalışıyoruz. Bir tane de iki yönlü tempolu bir 8 numara lazım ki üçlü kurulsun diyorsun. Zaten ekuban ikinci forvet ömür sağ taraf opsiyonu da var. Forvetle birlikte 3 transferle takım yine toparlanir gibi.
              Onun çaresi [MENTION=24550]Manu61[/MENTION] in de hep yazdığı Ignacio gibi bir oyuncu işte bence de. Pizarro Ignacio Ömür çok iyi üçlü olabilir ama Ekuban kanatta çok verimsiz , ne zaman ortada serbest oynarsa büyük katkı veriyor. Bizde malesef tam bir mevkiinin oyuncu olmayan çok futbolcu var bu da tam bir takım yapmıyor bizi. Buna Wakeme de dahil. Gel de ideal bir takım yarat bunlarla, zor iş

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                https://www.transfermarkt.com.tr/odi.../spieler/62121 31 ocakta geri dönecek gözüküyor. Fakat 12m euro kiralık nedir bunu anlamadım. Bu nasıl para. ? Acaba denenebilir mi bizde ? 31 yaşına gelmiş.

extra olarak İghalo ' nun kendi kulübündeki sözleşmesi de 1 sene sonra bitecek gözüküyor. Aslında denenebilir ama maaş olarak çok yük olacak gibi duruyor. Kaliteli olduğu aşikar ama tutar tutmaz bilemedim.
                Ighalo ligin icinden gecer ama ayrilik karari alirsa EPL dahil cok teklif alir, bize kalmaz.

Yorum

• Ismi gecen orta sahalar arasinda net bir 8 numara ismi duyan, goren, bilen var midir?

Net olmasa da olur, 8 ismi gecmiyor.
                  Ya 6 ya 10 duyuyoruz.
                  En son Kaan Çetin tarafından düzenlendi; 04.01.2021, 23:23.

Yorum

• Berat'a o parayı vermeyin.

Yorum

• Berat transferini çok önemli görüyorum. En son Selçuk İnan transferini bu kadar istemiştim.
                      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Forvet konusunda Sörloth'tan fazla gol katkısı verecek bir oyuncu Funes Mori'dir. Yıllardır paraları havaya saçanlar belki görür.

Yorum

• Her ne olursa olsun oynayan hazır oyuncu almak gerekiyor.
                          Bakın Edgar'a,
                          Kimse guvenmiyordu.
                          Herkes "Hollanda'dan gelen stoper bu ligde ne yapacak ki,yetersizdir,güçsüzdür" gibi birşeyler söylüyordu.
                          Biz aylardır top oynamamış adamları ala ala kendi ayağımıza sıktık.
                          Edgar geldi gidecek derken adam banko stoper oldu.
                          Diabate'de,Afobe'de,Baker'da,Djaniny'de devamlı oynayan oyuncular olsaydı en azından bu denli büyük zararımız olmazdı.
                          Yunus Mallı'da da bu risk var

Yorum

• Bize en çok 9 lazım.

Yorum

• Açıp izledikçe hayrete kapılıyorum. Bu adamlar nasıl forvet olmuşlar arkadaş topa vuramıyorlar ya. Hele gs maçına baktıkça kan beynime sıçrıyor. Herhalde geçen dönem bu ikisi kadar kabiliyetsiz başka forvet transferi olmamıştır.

Ayrıca ayakları yere sağlam basmayan topçu görmek istemiyorum artık. Yıldım yalpalaya yalpalaya koşan adamlardan. Ekuban, Sörloth, Nwakaeme gibi ayağı yerden kesilmeyen oyuncular alınmalı.
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

• Ekuban sag tarafta kanat forvet seklinde devam edebilir, Burak Yilmaz gibi arkaya sarkip gol atmaya baslarsa degeri artacaktir. Mac icinde forvet arkasina da gecer, Ömür ile yer degistirir.

Bize Szymkowiak gibi bir sey lazim. Pas, sut, duran top, oyun zekasi A kalite birini bulsunlar diyecegim ama scout ekibimiz ve yaptiklari transferlerden sonra umutlanamiyorum.

Pes pese Berat ve Szymkowiak gibi 10 numara kral topcu aciklasalar, forvete de en az 1.90 boyunda, hava toplarinda etkili, arkaya sarkabilen, bitiriciligi iyi birini alsak... Cok mu sey istedim eeeyy Agaoglu ?
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X