Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tm değerine çok takılıyoruz hocam haklısın. 3 milyona bitse bu iş güzel olurdu. Beğendim bu adamı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bizim paraya göre 2-3 trilyon ama kur yüzünden bize büyük para gibi geliyor. Euro cinsinden para bakıldığında para bile sayılmaz. Max 3 milyon bonservis 800 bin civarı yıllık ücretle çok makul ve iyi transfer olur bence de

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ciddi ciddi farkinda değiller ya bu 3 oyuncunun 2si sakatlandığı an (ki bu maç temposuyla muhtemel, Ekuban zaten müzmin sakat) gol bile atamayacağız bırak maç kazanmayı.
      İşte o zaman sislerin arasından Plaza gelecek ve hücumun lideri olacak
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mbia hayırlı olsun diyorlar abi bunlar şaka mı inşallah fake haberdir adam 35 olmuş futbolu bırakacak seviyeye gelmiş şaka mı bu???
        hulk beğenmeyen camia mbia beğenirse bak sen şu işe.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Andulkadir Parmak adlı arğadaş yine iki maçta ağızlara bal sürmüşe benziyor ki orta saha yeterli görülmeye başlanmış, yakında eli belinde modunı açar kıral

Sert orta saha karşısında eziliyor kolay maçlarda show yapıyor

G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Avci Pereira yasli oldugu icin yoluyor ama 35lik dede Mbiayi istiyor öylemi ? Enteresan

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avci Pereira yasli oldugu icin yoluyor ama 35lik dede Mbiayi istiyor öylemi ? Enteresan
              mbiayı falan istediğimiz yok. pereirayı da yaşlı diye göndermedi.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Olayın geri planı birçok taraftar için hâlâ flu lâkin sen de böyle diyorsan gidişi hiç sorgulanmasın üstat
                Yanlış cümleye odaklandın Üstadım.
                )

Yorum

• Orta sahaya kimi çözeceğimizi çok merak ediyorum

Yorum

• Yıllardır Bassogog yazarım, son dönemde popüler oldu sözleşmesi de bitince fenere bile yazanları gördüm.
                    Shanghai S. 'ya transfer olacağı söyleniyor. Adam forvet oynar kanat oynar , niye düşülmez anlamıyorum. Fizik kuvvetinin yanında patlayıcı kuvveti de çok yüksek, durdurulması çok zor bir oyuncu ama ne hikmetse biz hep çürük oyuncular alıyoruz.

Yorum

• Halil’i niye almadik diyenler opsiyonsuz kiralasak ne diyecekti merak ediyorum. İngiltere 2. lig takımına oyuncu mu yetiştiriyoruz vs yazilacakti buraya eminim. Gs yönetimi sirf taraftarin gazini almak için aldı işte Halili maksat transfer yaptik demek.
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        mbiayı falan istediğimiz yok. pereirayı da yaşlı diye göndermedi.
                        Ehh yani bi zahmet takim bas bas bagrior ofansif oyuncu diye

Yorum

• Ben bu Transfer isinden birsey anlamadim....
                          Defans istedik------gittiler orta sahaya oyuncular doldurdular....
                          Orta Saha Istedik------gittiler Forvet aldilar.....
                          Simdi Forvet diyoruz--------bakalim ney alacakalr....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ciddi ciddi farkinda değiller ya bu 3 oyuncunun 2si sakatlandığı an (ki bu maç temposuyla muhtemel, Ekuban zaten müzmin sakat) gol bile atamayacağız bırak maç kazanmayı.
                            Geçen sene öyle oldu zaten. Ömür ekuban sakatlandı. Sağ kanatta avdjij yusuf sarı kamil ahmet sturridge döndü durdu. En cok is yapanı da yusuf sarı oldu.

Simdi de elimizde yusuf sarı kamil afobe var. Avdjij niyetine alinan diabate gitti. Belki bir adam alırlar.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Portekizli sağ bek arkadaşın gitmesi herkes için iyi oldu bence.

Özel mesajlar kutusu dolu olursa kimseden mesaj alamıyorsun, yeni öğrendim.
                              Mesaj derin Hocam anladim kadariyla

Yorum

• [MENTION=11374]stichus[/MENTION] merak ettiğim şey şu, neden Ghezzal değil de Diabate geldi?
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X