İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi ciddi farkinda değiller ya bu 3 oyuncunun 2si sakatlandığı an (ki bu maç temposuyla muhtemel, Ekuban zaten müzmin sakat) gol bile atamayacağız bırak maç kazanmayı.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMbia hayırlı olsun diyorlar abi bunlar şaka mı inşallah fake haberdir adam 35 olmuş futbolu bırakacak seviyeye gelmiş şaka mı bu???2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAndulkadir Parmak adlı arğadaş yine iki maçta ağızlara bal sürmüşe benziyor ki orta saha yeterli görülmeye başlanmış, yakında eli belinde modunı açar kıral
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvci Pereira yasli oldugu icin yoluyor ama 35lik dede Mbiayi istiyor öylemi ? Enteresan
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlayın geri planı birçok taraftar için hâlâ flu lâkin sen de böyle diyorsan gidişi hiç sorgulanmasın üstat
)
Yorum
-
Yıllardır Bassogog yazarım, son dönemde popüler oldu sözleşmesi de bitince fenere bile yazanları gördüm.
Shanghai S. 'ya transfer olacağı söyleniyor. Adam forvet oynar kanat oynar , niye düşülmez anlamıyorum. Fizik kuvvetinin yanında patlayıcı kuvveti de çok yüksek, durdurulması çok zor bir oyuncu ama ne hikmetse biz hep çürük oyuncular alıyoruz.
Yorum
-
Halil’i niye almadik diyenler opsiyonsuz kiralasak ne diyecekti merak ediyorum. İngiltere 2. lig takımına oyuncu mu yetiştiriyoruz vs yazilacakti buraya eminim. Gs yönetimi sirf taraftarin gazini almak için aldı işte Halili maksat transfer yaptik demek.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülembiayı falan istediğimiz yok. pereirayı da yaşlı diye göndermedi.
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi ciddi farkinda değiller ya bu 3 oyuncunun 2si sakatlandığı an (ki bu maç temposuyla muhtemel, Ekuban zaten müzmin sakat) gol bile atamayacağız bırak maç kazanmayı.
Simdi de elimizde yusuf sarı kamil afobe var. Avdjij niyetine alinan diabate gitti. Belki bir adam alırlar.
Yorum
-
İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePortekizli sağ bek arkadaşın gitmesi herkes için iyi oldu bence.
Özel mesajlar kutusu dolu olursa kimseden mesaj alamıyorsun, yeni öğrendim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum