Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşayet visca gelirse de kupa maçından sonra gelir.. transfer ne zaman bitiyordu ki?
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleviscayı alırsak masaya yumruğu vurmuş olur, biz de varız demiş oluruz!!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Çok acil 10 numara. (Direkt oyuncu)
Çok acil her iki kanatta (hatta 10da da) oynayabilecek (Kamil'in hücumcu versiyonu) kanat. (Nwakaeme ve Ekuban ikamesi.)
Kaliteyi geçtim artık şu mevkilerde oynayan adam yok. Şu zamana kadar 10 tane adam alabilirdik. Adı çıkan her topçunun farklı stilde olması nasıl çaresiz olduğumuzu gösteriyor. Vallahi yazık.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVisca 30 yaşında ve min. bonservisi 5-6 milyon euro falandır, burada bu kadar adının geçmesi çok acayip.
Marlos daha mümkün bir transfer bence.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Visca olayına sadece Abdullah Avcı cephesinden mantıklı bakabiliyorum. İsmi bizimle anılan hiçbir futbolcuyu tanımıyorum ama umarım işimize yararlar. Bu arada Rose için doğru transfer yanlış zaman diyorum.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum