Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stanciu iyi olur. Bakalım güzel transferler bekliyoruz.

Yorum

• şayet visca gelirse de kupa maçından sonra gelir.. transfer ne zaman bitiyordu ki?
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Serdar
        @TSerdarSx
        ·
        3d
        Trabzonspor Isaac Mbenza ile ilgileniyor.

Yorum

• Sol bek varken sol bek sol açık varken sol açık bakan asıl eksiklerini göz ardı etmeyi tercih eden spor kulübü ama futbol takımı gibi davranan kulüp hangisidir?

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şayet visca gelirse de kupa maçından sonra gelir.. transfer ne zaman bitiyordu ki?
            1 Şubat galiba.

Yorum

• O değilde şu bitik Siyasetşehiri yenemzsek kupada bizede yazıklar olsun. Ha çok iyimiyiz hayır ama yinede onlardan kesinlikle iyiyiz.
              TRABZONSPOR
              Mustafa Kemal ATATÜRK
              NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
              ŞAMPİYON

Yorum

• Mbenza’yı tutmadım hiç. İşimize yaramaz gibi. Bitirin şu Visca’yı da şaşırtın ya. Bizim yönetim de arada iyi işler yapabiliyormuş diyelim.

Yorum

• Abdullah hocanın övgü dolu sözlerine bakacak olursak sağ bek istemiyor gibi.

Yorum

• Visca 30 yaşında ve min. bonservisi 5-6 milyon euro falandır, burada bu kadar adının geçmesi çok acayip.
                    Marlos daha mümkün bir transfer bence.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      viscayı alırsak masaya yumruğu vurmuş olur, biz de varız demiş oluruz!!
                      Bizimkiler herhangi bir yere yumruk sallasalar kendi suratlarına denk gelir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Çok acil 10 numara. (Direkt oyuncu)
                        Çok acil her iki kanatta (hatta 10da da) oynayabilecek (Kamil'in hücumcu versiyonu) kanat. (Nwakaeme ve Ekuban ikamesi.)

Kaliteyi geçtim artık şu mevkilerde oynayan adam yok. Şu zamana kadar 10 tane adam alabilirdik. Adı çıkan her topçunun farklı stilde olması nasıl çaresiz olduğumuzu gösteriyor. Vallahi yazık.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• İsaac mbenza yi TS cidden isterse alır öneren ve yardımcı olmak isteyen çok iyi bir ts lu...

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Visca 30 yaşında ve min. bonservisi 5-6 milyon euro falandır, burada bu kadar adının geçmesi çok acayip.
                            Marlos daha mümkün bir transfer bence.
                            Belki de Marlos'u bitirmeye çalışıyoruzdur.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Visca olayına sadece Abdullah Avcı cephesinden mantıklı bakabiliyorum. İsmi bizimle anılan hiçbir futbolcuyu tanımıyorum ama umarım işimize yararlar. Bu arada Rose için doğru transfer yanlış zaman diyorum.
                              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                              Karl Marx
                              анархія-мама

Yorum

• Mbenza'yı biraz araştırdım pek aradığımız oyuncu değil gibi uzak durmak gerekir diye düşünüyorum, daha net oyuncu almalıyız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X