Ali Akman çok güzel bir Fatih Tekke golü attı. 18 yaşında. Sezon sonu sözleşmesi bitiyormuş. Bursaspor ile kazan kazan ilişkisini devreye sokmalıyız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIsaac Mbenza hiç konuşulmadı dostlar kanada gelme ihtimali var, muhtemelen görüşülüyor.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Akman çok güzel bir Fatih Tekke golü attı. 18 yaşında. Sezon sonu sözleşmesi bitiyormuş. Bursaspor ile kazan kazan ilişkisini devreye sokmalıyız.
Yorum
-
Su "birileri" kim oluyor? Ben bildim bileli bu forumda gizemli bir guruh tarafindan hep o "birileri"nin Trabzonspor'u kuklalar araciligiyla yonettigi; gerektiginde ince ayarlar cektigi; transferlere falan mudahale oldugu soylenir. Kimse ciksin ortaya su "birileri" lutfen.
Bir de bu "birileri" hep birseylerin islerine gelmemesiyle taninir.En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 23.01.2021, 21:07.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIsaac Mbenza hiç konuşulmadı dostlar kanada gelme ihtimali var, muhtemelen görüşülüyor.
Yorum
-
burada defalarca yazdım ahmet ağaoğlunun ilk başkan olduğu günde yazdım ardından defalarca yazdım ahmet ağaoğlunda başkanlık yapacak kapasite yok olmaz, olmadı bundan sonrada olmayacak .bu değişmez bir gerçek ,bu takımın eksikleri 13 eylül 2020 de oynadığımız ilk maç olan beşiktaş maçından beri ortada. aradan 5 aya yakın bir süre geçmiş ,transfer dönemi başlayalı 20 güne yakın oldu ama elde var sadece berat oda bize gelmek istediği için transferi gerçekleşmiştir yoksa bu beceriksizler onuda alamazdı ben bu kadar basiretsiz kabiliyetsiz beceriksiz bir yönetim ve başkan görmedim ama adamlarda nasıl bir yüz varsa hala orda durabiliyor yüz değil bildiğin ayakkabı köselesi olmuş .
Yorum
-
ben de diyordum niye transferler hep salı gecesi açıklanıyor?
niye olacak; akşam üzeri salı pazarından alıyormuş meğersem.. işte açıklaması, kapı falan gece yarısını buluyor demek!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Hücuma en 2 takviye yapılmazsa moraller bozulur sahayı etkiler. Perez ve bek takviyesine de ihtiyaç var aslında.
Ömür gitti o da ayrı bir dert. Iki mevkide oynadığı için maça ve eksiklere göre çok faydalı olacaktı. Sürekli sınırda gideceğiz. O olsaydı kazanırdık, bu olsaydı yenilmezdik diye geçer ikinci yarı bu şekilde. Riza'li döneme benzer. Hocanın da heyecanı kaybolur bu sene için.
Hücumda kazanılabilecek genc oyuncu olsa yine bir heyecan olurdu.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa'ya gider çok rahat. Akıllı bir çocuğa benziyor 1 dakika durmasınDozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizden gitsin Avrupa'ya. Çok genç daha. Hem üst klasmanda görev alabilecek hem kendini geliştirebilecek hem göz önünde olacak. Her şeyin kazanç olacağı bir transfer bence. Bursa'ya şuan 2 versek direk verir. Önemli olan Ali'yi ikna etmek.
Emre mor gibi salak değilse enes ünal gibi yetersiz değilse zaten o akademiden kiralansa bile çok iyi vakit geçirecektirEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 23.01.2021, 21:14.
Yorum
-
Ömer Faruk Beyaz ve Ali Akman'ı alırsak inanılmaz bir mesajda vermiş olurduk Berat ile birlikte. Bu coğrafyanın çocuklarının Avrupaya açılan kapısı biziz gibi. Ömer Faruk çok zor olsa da Ali Akman'ı yoklamamak salaklıktır.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam gelsin pampa olduğun ülkeye bizzat gelip en kral yerinde yemek ısmarlıcam sanayurtdışı da olur
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıkçası ben isterim ki en güzel akademilerden birine dahil olsun denensin ordan bir takıma kiralanacaksa kiralansın diye. Napcak bize gelip çocuk?
Emre mor gibi salak değilse enes ünal gibi yetersiz değilse zaten o akademide kiralansa bile çok iyi vakit geçirecektirDozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKişisel gelişimini sağlamadan direk yurt dışına giderek başarılı olana denk gelmedim pek. Merih bile geldi döndü. Pişmeden gidersen daha çok yok oluyorsun. Enes Ünal, Salih Uçan vs yani. Pek öyle gidipte başarılı olanda yok. Çocuk çok genç.
Merih'in süreç aslında iyi bi örnek. Gitti geldi gitti geldiler yaşaması lazımdı belki de ki süreci daha ileri taşıyabilmesi için. Vakit kaybetmedi aslında. Bilmiyorum genel olarak ülkemizle ilgili çok umutlu hissetmediğim için böyle düşünüyor da olabilirim yoksa ali de ömer faruk da bi şekilde takımımızda bulunsalar çok memnun olurumEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 23.01.2021, 21:20.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum