Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tozunu yutmus evet sadece tozunu yutmuş.Genttede çiçekleri kokladı heralde.
    Kardeşim sen çok güldürüyosun beni Ya)

Yorum

Adam norveç milli takımında 6 maç :0 gol.
      Crystal place 20 maç:1 Gol 1 asist.Gent 19 maç :4 Gol
      Hani bunu nasıl buldunuz niye buldunuz neden aldınız bir camia hic mi akıllanmaz hic mi ders almaz sen koca Trabzonspor bunumu layık gordun taraftarına hocana.
      Yusuf Yazıcı

14 milli maç 0 gol
      Geçen sezon 34 maç 4 gol
      17 milyon euro

Bu nasıl?

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        her olasılıkta en azından kendini amorti edebilecek bir fiyata satabileceğimizi düşünüyorum alexander'ı.. ki yıldızının parlama olasılığı da var
        Ben de öyle umuyorum. Kızdığım nokta yönetimin oynadığı kumarın daha net bir forvet için oynanmamış olması. Mesela Sturridge imza parası cartı curtuyla senelik maliyeti 4 milyon euro şeklinde alınıp getirilseydi atacağı 15 golün ardından yüksek bir bonservis bedeliyle çok rahat elimizden çıkartılabilirdi... Kafamı kurcalayan nokta atılan kurşunun yanlış kuşa olup olmadığı. Umarım elimizde patlamaz.
        KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

Tozunu yutmus evet sadece tozunu yutmuş.Genttede çiçekleri kokladı heralde.
          Reis sen normal hayatta da, herseye karsi boyle negatif misin ?
          Burada daha pozitif yorumunu gormedim ben senin hic.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Transfer rekoru kırarak Trabzonspor’dan ayrılan Yusuf Yazıcı 02.00 uçağıyla Trabzon’dan ayrılıyor. @hasantuncel61
            Geç kalmış bence antrenmandan hemen sonra uçak ayarlamak lazımdı.

Yorum

Şu şartlarda gs ve bjk ile çekişme sansın yok bana göre fikrine saygı duyarım.Basaksehirin denklemden çıkacağını düşünüyorum .fb takım savunması rezalet Forvet alabilirsen 3.olabilirsin şu hucum hattıyla en iyi lig 4.olur.
              beşiktaşın bizle çekişme şansı yok doğrudur kral ancak kayserispor gazişehir ile birlikte 6 7.lik mücadelesi verir .
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• belçika ligi maçlarını takip ederim bu alex bizim ligde dağıtır bonservisini alırız eplye 20 ye okuturuz en az.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bu norveçli ünal hocanın pivot santrfor ısrarı değilse ben de bişey bilmiyom..

mehmet battal, batuhan karadeniz stilinde birisi gibi gözüktü gözüme..

gelecek sezon maçların yarısında oynarsa 6 milyon eur verip bonservisini almak zorunda oluşumuz nasıl bir opsiyondur anlayan bana anlatsın!
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak phantom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ekuban gelirkende 16 maçta 1 gol atmıştı 2.ligde hemde ama sonra ne oldu hepimiz bas bas bağırdık bunun bonservisini alın diye.O yüzden arkadaşlar klubümüzde Ahmet başkan Ünal karaman gibi futboldan anlayan adamlar çok, eğer bu adam bu paraya alınmışsa vardır bir bildikleri ne bu galeyen ne bu sinir sakin olun daaa
                    Ekuban 29 maç 5 gol ne yaptı Trabzonsporda doğru gelirken 1 golu vardı 4 gol arttırmış genç takımdan birini koy oda bu orta alanla 5 gol atardı sana.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      alexander sorloth bizde leblebi gibi gol atar. eplde ez kaza iyi olsaydı 30 milyonluk oyuncu özelllikleri var. dikine gider çalım atar köşeye bırakır asist yapar. bizim ligde ben 20 golden fazla atar diyorum.
                      Ronaldo'yu aldık sanırım.

Yorum

• yusuf senin forvetinmiydi

Yorum

• Bonservis parasını hemen alacakmıyız yoksa taksit falan var mı
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ronaldo'yu aldık sanırım.
                            norveçli ronaldo diyelim özelliklerini geliştirirse harika bir forvet.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

gol atamıyor ama çok iyi golcü.
                              Bende bunu duymaktan korkuyordum o nasıl olacak anlamadım

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yusuf Yazıcı

14 milli maç 0 gol
                                Geçen sezon 34 maç 4 gol
                                17 milyon euro

Bu nasıl?
                                ağzın bal yesin reis tamam adam forvet skor üretmesi lazım ama epl zor bir lig yedek kaldı gente gitti oynamayan adam olarak yine 5 gol attı ama parladığı takımdaki performasına bakın bir genç yaşta 20 gol atmış.Benim demek istediğim şuan Türkiye'de futbolu en iyi anlayan klubüz örnek Yusuf Sarı başka örnek Doğan kimse adını bilmiyodu neden alındı diyordu ama adam hazırlık maçlarında takımın en iyisiydi Alex'in bir çok maç özetlerini ve videolarını izledim bu adam boş değil sprinter çalım atıyor yıkılmıyor dayanıklı bu adam Türkiye'de oynar bakın bu adam bu sene en az 15 gol atacak iddaasına da varım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X