Benim korktuğum olay tamda buydu Bony, Sturridge, Balotelli vb oyuncular uzun süre konuşuldu burada beklenti tavan olunca gelen Sörloht tatmin etmiyor tabi ki.
ben de artık sözleşmesi bile imzalanmış bir adam üzerinden halen daha aynı şeyleri yazanları anlamaya çalışıyorum. çocuk hakkında yapılabilecek tüm alaycı benzetmeler,sözleşmesi ile ilgili eleştiriler, yönetime ithamlar futbolcuya küfürler vs. hepsi yazıldı. yeni bir şey yazılmadığı gibi tepki nedeniyle sözleşme de iptal olmayacak. kendi adıma oyuncunun potansiyeli mevcut kadroda nasil yer alacağı oyun planına katkısı vs. okumak isterim
Ben bu tür canlilari ciddiye almiyorum abi. Cünkü bunlar icin dönmek, söylediklerini zamani gelince yemek cok siradan seyler. Karakterle alakali birsey. Bu cocuk basarili olsun, basligini 'ya ben böyle bi performans beklemiyodum, sasirtti beni' gibi ici bos, yapmacik yazilarla dolduracaklar. Adam geliyo günlük hayatinin hincini burada futbolcular üzerinden cikarmaya calisiyor. Nasilsa sanal dünya. Bir takma isim ve klavye yeter bunlara.
En son Anıl C tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 23:27.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Hemserim adam nettir golcü golcudur stoper ama libero oynayabiliyor forvet ama sağ açık oynayabiliyor tarzı adamdan uzak duracaksın hicbir bok olmaz böyle oyunculardan bir adamın mevki bellidir.
Adamın mevkisi belli ise adamı mevkisinde oynatacaksın.
Sağda solda değil. Bu da kendi tercihi olmadığına göre ?
Yusuf gitsin yolu açık olsun ama o menajeri olucak kisiden uzak durmali. Agliya çocuğun videosunu bile gitmis Lille kulübünden birine göndermiş. Git kardeşim kendine doğru düzgün menajer bul.
Bizim Ekuban’a yaptığımızın aynısını bu adama yapmışlar.
demekki kimse birinci forvet potansiyeli gormemis adamdaki bizim ekubana yaptigomoz gibi yapmislar..bizimkiler onlardan daha iyi biliyo futbolu oyuzden 1.5 rahatlikla vermisler
biz ingiltere ligini baz alarak konismuyoruzki...leblebi gibi golun atildigi liglerdede bu adam kotuuydu
Hangi liglermis o leblebi gibi gol atilanlar? Belcika'dan, Hollanda'dan bahsediyosan bu ligler senin kici kirik liginden daha degerli Avrupa'da. Mesela götü boklu arap sermayesi ile ayakta tutmuyolar o ligleri
En son Anıl C tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 23:34.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum