Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o pozisyonda tamam gol az atsin ama asistide cok az bu adamin..o pozisyonda oynayan adam en az 15 asost yapmalıydi belxika liginde
    Bu adam orjinal kanat oyuncusu olsaydı

belki o dediğini yapardı.

Bizim Ekuban’a yaptığımızın aynısını bu adama yapmışlar.

Yorum

• Benim korktuğum olay tamda buydu Bony, Sturridge, Balotelli vb oyuncular uzun süre konuşuldu burada beklenti tavan olunca gelen Sörloht tatmin etmiyor tabi ki.

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben de artık sözleşmesi bile imzalanmış bir adam üzerinden halen daha aynı şeyleri yazanları anlamaya çalışıyorum. çocuk hakkında yapılabilecek tüm alaycı benzetmeler,sözleşmesi ile ilgili eleştiriler, yönetime ithamlar futbolcuya küfürler vs. hepsi yazıldı. yeni bir şey yazılmadığı gibi tepki nedeniyle sözleşme de iptal olmayacak. kendi adıma oyuncunun potansiyeli mevcut kadroda nasil yer alacağı oyun planına katkısı vs. okumak isterim
        Ben bu tür canlilari ciddiye almiyorum abi. Cünkü bunlar icin dönmek, söylediklerini zamani gelince yemek cok siradan seyler. Karakterle alakali birsey. Bu cocuk basarili olsun, basligini 'ya ben böyle bi performans beklemiyodum, sasirtti beni' gibi ici bos, yapmacik yazilarla dolduracaklar. Adam geliyo günlük hayatinin hincini burada futbolcular üzerinden cikarmaya calisiyor. Nasilsa sanal dünya. Bir takma isim ve klavye yeter bunlara.
        En son Anıl C tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 23:27.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hemserim adam nettir golcü golcudur stoper ama libero oynayabiliyor forvet ama sağ açık oynayabiliyor tarzı adamdan uzak duracaksın hicbir bok olmaz böyle oyunculardan bir adamın mevki bellidir.
          Adamın mevkisi belli ise adamı mevkisinde oynatacaksın.

Sağda solda değil. Bu da kendi tercihi olmadığına göre ?

Yorum

• İlk olarak Ugur Kurucelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gomez İtalya da yokları oynadı geldi burada süper yıldız oldu. Cenk tr'de süper'ken gitti ingilterede yedek kulübesine demir attı.

Arkadaşlar İngiltere bambaşka seviye. Süper lig karması yapıp İngiltereye göndersek açık ara sonuncu olur o takım.

Bu Norveçli orada başarılı olsa idi Buraya bu yaşta gelmezdi zaten.

Bu oynasın görelim ona göre eleştiri yapalım. Bu yönetimden daha iyisi gelmez bunu böyle bilin!

Gesendet von meinem Mi 9 SE mit Tapatalk
            biz ingiltere ligini baz alarak konismuyoruzki...leblebi gibi golun atildigi liglerdede bu adam kotuuydu

Yorum

• Patrik Shick'in alternatifiydi Alex, neredeyse birebir benzer oyuncular. Tabi Schick'i almak imkansız olduğu için bize uygun olanı alabildik.

Yorum

• Yusuf gitsin yolu açık olsun ama o menajeri olucak kisiden uzak durmali. Agliya çocuğun videosunu bile gitmis Lille kulübünden birine göndermiş. Git kardeşim kendine doğru düzgün menajer bul.

Yorum

• İlk olarak Orkun 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adamın mevkisi belli ise adamı mevkisinde oynatacaksın.

Sağda solda değil. Bu da kendi tercihi olmadığına göre ?
                  Yahu gol atamıyor bu adam gentin hocası da kanat denemiş demekki gerizekalı mı bu adamlar forvet diye aldığı adamı kanata koysun.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Yukarıdaki ilk mesajıma da ekledim belki görmediniz,

Crystal Palace da 90 dakika oynadığı maç sayısı 4 !

Geri kalan maçların hepsinde (1’i hariç onda 32 dakika oynamış)

yarım saatten çok daha az süre almış.

Ben adam süper çıkacak demiyorum. Yanlış anlaşılmasın.

Tutmayabilir de.

Ama istatistiklere yüzeysel bakıp adam gömmek

ön yargıdır. Yapmayın.

Yorum

• İlk olarak Orkun 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu adam orjinal kanat oyuncusu olsaydı

belki o dediğini yapardı.

Bizim Ekuban’a yaptığımızın aynısını bu adama yapmışlar.
                      demekki kimse birinci forvet potansiyeli gormemis adamdaki bizim ekubana yaptigomoz gibi yapmislar..bizimkiler onlardan daha iyi biliyo futbolu oyuzden 1.5 rahatlikla vermisler

Yorum

• Ceza sahasındaki hareketsiz oyunu ve hicbir pozisyonda etkisi olmayışı canımı sıktı. 21 nolu oyuncu. Acil başka forvet lazım.

En son castillo61 tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 23:30.

Yorum

biz ingiltere ligini baz alarak konismuyoruzki...leblebi gibi golun atildigi liglerdede bu adam kotuuydu
                          Hangi liglermis o leblebi gibi gol atilanlar? Belcika'dan, Hollanda'dan bahsediyosan bu ligler senin kici kirik liginden daha degerli Avrupa'da. Mesela götü boklu arap sermayesi ile ayakta tutmuyolar o ligleri
                          En son Anıl C tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 23:34.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu gol atamıyor bu adam gentin hocası da kanat denemiş demekki gerizekalı mı bu adamlar forvet diye aldığı adamı kanata koysun.
                            Güzel kardeşim bu işler çıkarımda bulunarak olmuyor.

Ben de sen de bilemeyiz Gent’in hocası ne düşündü ne etti.

Bu gözler Colman’ı stoper,Alanzinho’yu sol bek

oynatan( gerçi tek maçlık birşeydi) hocalar gördü.

Yorum

Leblebi gibi gol atan oyuncuyu'da alamayız eğer 30 'dan küçük ise. Biz hedef takım değiliz. Bu realiteyi kabul etmek lazım.

Gesendet von meinem Mi 9 SE mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Patrik Shick'in alternatifiydi Alex, neredeyse birebir benzer oyuncular. Tabi Schick'i almak imkansız olduğu için bize uygun olanı alabildik.
                                Demek ki hoca pivot santrafor arıyordu. Kafasındaki taktik ne acaba?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X