Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yusuf yazıcı kesinleşmemiş az önce trt sporda konuşuldu, imzalar atılmamış. başkan söyledi.
    20 milyon euro yeterli değil, yusuf kusura bakmasın, lille de kusura bakmasın.
    inşallah olmazda seneye hem şampiyon oluruz hem de çok daha yüksek fiyata gider.
    Insallah olmaz

Yorum

yusuf yazıcı kesinleşmemiş az önce trt sporda konuşuldu, imzalar atılmamış. başkan söyledi.
      inşallah olmazda seneye hem şampiyon oluruz hem de çok daha yüksek fiyata gider.
      Yusuf Fransaya gitti ve ellimizi güçsüz bırakıp gittmiştir.

Baskan TRT’ye konuk olmuş. Kulübün menfaatlerini korumak için Yusuf’u bırakmış.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu bizim alamadığımız Marcus Berg'in transfer olduğu bölge.
        Krasnodar Eyaleti.

Bu arada Krasnodar stadı cidden çok güzel. Akyazı'yı henüz görmedim ama buradaki stad dehşet oldu.
        Adamlar bizimkinin 2-3 katı para harcamıştır oraya.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• yusuf gibi şut atan biri lazım demiş birileri bizim yönetimler veya strateji zekamız o kadar yok ki yusufu vermeden önce onun yerine adamı hazır etmeyi akıl etmemiştir emin olun buna
          "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gs'nin genç stoperinin sözleşmesinde serbest kalma maddesi olmasına rağmen birkaç milyon euro fazla ödeniyor bonservisine.

lille 3 ay boyunca 15'ten 20'ye çıkmıyor bu kadar hevesini belli etmeseydi keşke yusuf. sabreden derviş misali muradına erdi lille. kilit denklem trabzonspor yönetiminin yapabileceği bir şey yok biliyorlar tabi
            Ya hep dedigim gibi bu avrupalilar hep Istanbul'a çalisiyor,, ya da isin içine katakulli var
            He anasini satayim 5'e serbest kaliyor ama 11 veriyor falan,, manyak mi bunlar arkadas,, Istanbul takimlarini köpegi bu Avrupa takimlari yaa...
            Okay'in 6'ya maddesi vardi, onu da 2 taksitle ödediler, zerre kurus fazla para alamadik ya la... verseydiler ya hatrimiza bi 4 daha, 10'a gitseydi....
            İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu bizim alamadığımız Marcus Berg'in transfer olduğu bölge.
            Krasnodar Eyaleti.

Bu arada Krasnodar stadı cidden çok güzel. Akyazı'yı henüz görmedim ama buradaki stad dehşet oldu.
            Stad muazzam
            Magomed Shapi Suleymanov da çok iyi topçu
            Krasnodar olayini da biliyorum birkaç zamandir, oraya göçenler olmus epey, zamâninda.. tarzlari da hafif farkli, Kafkasyalilasma var, hafif Gürcü tarzi var onlarda, müzik olarak yâni...
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Der LOSC Lille steht kurz vor dem Abschluss des neunten Millionen-Neuzugangs in diesem Sommer. Der französische Champions-League-Teilnehmer erwartet am Montag den türkischen Nationalspieler Yusuf Yazi [...]

transfermarkt da haberi yapılmış

16,5 milyon avro. edgar lee nin yüzde ellisi + satıştan yüzde 20
              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yusuf Fransaya gitti ve ellimizi güçsüz bırakıp gittmiştir.

Baskan TRT’ye konuk olmuş. Kulübün menfaatlerini korumak için Yusuf’u bırakmış.
                Belli olmaz bu islere..Muhtemelen Edgar isi kabul görmez bonservisinde 1-2 milyon artirip 18-19 gibi transfer gerceklesir ama bu is sürer gibi..
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocam, aileniz muhtemelen Türkleşmiş ve Müslümanlaşmış Rum kökenli. Benim anne tarafım gibi.
                  Heath Lowry'nin Trabzon'un Türkleşmesi ve İslamlaşması kitabını öneririm, piyasada bulmak zor olsa da.

Benim ananem de iyi rumca bilir, dili kırık Türkçe konuşur, açık ki Türkleşmiş.
                  Zira etnik kökeni Türk olan bir aile neden çok iyi derecede Rumca bilirken az Türkçe bilsin?

Yeri burası değil gerçi, kusura bakmayın.
                  şimdi ben laz değilim ama az çok bilirim lazca zira iç içe yaşadık yıllarca yaşıyoruzda ben laz mı oldum hatta babam çok da iyi konuşur ama laz değiliz çok mantıklı bir tanımlama değil...

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adamlar bizimkinin 2-3 katı para harcamıştır oraya.
                    Ama birkaç bin daha fazla kapasiteli yapmayi akil edememisler mi ya da ne oldu da dünya kupasinda hiç maç oynanmadi orada,,, fiyasko resmen
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Disardayim izleyemedim. Başkan imza atılmadı vs dediyse çağırsın geri hemen

17.5 + edgardan pay + %20 ok. Altındaysa kendini mecbur hissetmesin.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Baskan adamsa bu yusufun menejerini bir adam bile yaklastirmaz külübe

Yorum

• en basit bir şeyi akıl edemiyoruz benim bu oyuncu gidecek hemen scoutlara haber salayım hani olur ya birileri gitme durumunda kimi alırım

yok bu abi yok....

en basit şeyi beceremiyor bu Türk klupleri
                          "Annuit cœptis"

Yorum

• Prag i elersek rahatiz diyordum, Yunan takimi geldi. Sanssiz kura oldu. Diger takimlar cok kolay elenecek takimlardi.

Yusuf konusunda problem mi var, neden hala Kap gelmedi ?
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              https://www.transfermarkt.de/rekords...ew/news/342472

transfermarkt da haberi yapılmış

16,5 milyon avro. edgar lee nin yüzde ellisi + satıştan yüzde 20
                              Edgar in yarisini almis olacagiz bence Edgar gelmez ve bonservis artirilir..
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya hep dedigim gibi bu avrupalilar hep Istanbul'a çalisiyor,, ya da isin içine katakulli var
                                He anasini satayim 5'e serbest kaliyor ama 11 veriyor falan,, manyak mi bunlar arkadas,, Istanbul takimlarini köpegi bu Avrupa takimlari yaa...
                                Okay'in 6'ya maddesi vardi, onu da 2 taksitle ödediler, zerre kurus fazla para alamadik ya la... verseydiler ya hatrimiza bi 4 daha, 10'a gitseydi....

Stad muazzam
                                Magomed Shapi Suleymanov da çok iyi topçu
                                Krasnodar olayini da biliyorum birkaç zamandir, oraya göçenler olmus epey, zamâninda.. tarzlari da hafif farkli, Kafkasyalilasma var, hafif Gürcü tarzi var onlarda, müzik olarak yâni...
                                Düğünde kemençe çalan rum çocuğun adı düşman...
                                Adamların bazılarının isimleri bile türkçe.

Bu arada bu Yusuf işinin yatma ihtimali gerçekten var mı?
                                La adamı telli duvaklı yolladılar dün hava alanından.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X