İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyusuf yazıcı kesinleşmemiş az önce trt sporda konuşuldu, imzalar atılmamış. başkan söyledi.
20 milyon euro yeterli değil, yusuf kusura bakmasın, lille de kusura bakmasın.
inşallah olmazda seneye hem şampiyon oluruz hem de çok daha yüksek fiyata gider.
Baskan TRT’ye konuk olmuş. Kulübün menfaatlerini korumak için Yusuf’u bırakmış.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bizim alamadığımız Marcus Berg'in transfer olduğu bölge.
Krasnodar Eyaleti.
Bu arada Krasnodar stadı cidden çok güzel. Akyazı'yı henüz görmedim ama buradaki stad dehşet oldu.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs'nin genç stoperinin sözleşmesinde serbest kalma maddesi olmasına rağmen birkaç milyon euro fazla ödeniyor bonservisine.
lille 3 ay boyunca 15'ten 20'ye çıkmıyorbu kadar hevesini belli etmeseydi keşke yusuf. sabreden derviş misali muradına erdi lille. kilit denklem trabzonspor yönetiminin yapabileceği bir şey yok biliyorlar tabi
He anasini satayim 5'e serbest kaliyor ama 11 veriyor falan,, manyak mi bunlar arkadas,, Istanbul takimlarini köpegi bu Avrupa takimlari yaa...
Okay'in 6'ya maddesi vardi, onu da 2 taksitle ödediler, zerre kurus fazla para alamadik ya la... verseydiler ya hatrimiza bi 4 daha, 10'a gitseydi....
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bizim alamadığımız Marcus Berg'in transfer olduğu bölge.
Krasnodar Eyaleti.
Bu arada Krasnodar stadı cidden çok güzel. Akyazı'yı henüz görmedim ama buradaki stad dehşet oldu.
Magomed Shapi Suleymanov da çok iyi topçu
Krasnodar olayini da biliyorum birkaç zamandir, oraya göçenler olmus epey, zamâninda.. tarzlari da hafif farkli, Kafkasyalilasma var, hafif Gürcü tarzi var onlarda, müzik olarak yâni...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Der LOSC Lille steht kurz vor dem Abschluss des neunten Millionen-Neuzugangs in diesem Sommer. Der französische Champions-League-Teilnehmer erwartet am Montag den türkischen Nationalspieler Yusuf Yazi [...]
transfermarkt da haberi yapılmış
16,5 milyon avro. edgar lee nin yüzde ellisi + satıştan yüzde 20TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf Fransaya gitti ve ellimizi güçsüz bırakıp gittmiştir.
Baskan TRT’ye konuk olmuş. Kulübün menfaatlerini korumak için Yusuf’u bırakmış.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam, aileniz muhtemelen Türkleşmiş ve Müslümanlaşmış Rum kökenli. Benim anne tarafım gibi.
Heath Lowry'nin Trabzon'un Türkleşmesi ve İslamlaşması kitabını öneririm, piyasada bulmak zor olsa da.
Benim ananem de iyi rumca bilir, dili kırık Türkçe konuşur, açık ki Türkleşmiş.
Zira etnik kökeni Türk olan bir aile neden çok iyi derecede Rumca bilirken az Türkçe bilsin?
Yeri burası değil gerçi, kusura bakmayın.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar bizimkinin 2-3 katı para harcamıştır oraya.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyusuf yazıcı kesinleşmemiş az önce trt sporda konuşuldu, imzalar atılmamış. başkan söyledi.
20 milyon euro yeterli değil, yusuf kusura bakmasın, lille de kusura bakmasın.
inşallah olmazda seneye hem şampiyon oluruz hem de çok daha yüksek fiyata gider.
17.5 + edgardan pay + %20 ok. Altındaysa kendini mecbur hissetmesin.( ゚д゚)
Yorum
-
Prag i elersek rahatiz diyordum, Yunan takimi geldi. Sanssiz kura oldu. Diger takimlar cok kolay elenecek takimlardi.
Yusuf konusunda problem mi var, neden hala Kap gelmedi ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.transfermarkt.de/rekords...ew/news/342472
transfermarkt da haberi yapılmış
16,5 milyon avro. edgar lee nin yüzde ellisi + satıştan yüzde 20bence Edgar gelmez ve bonservis artirilir..
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa hep dedigim gibi bu avrupalilar hep Istanbul'a çalisiyor,, ya da isin içine katakulli var
He anasini satayim 5'e serbest kaliyor ama 11 veriyor falan,, manyak mi bunlar arkadas,, Istanbul takimlarini köpegi bu Avrupa takimlari yaa...
Okay'in 6'ya maddesi vardi, onu da 2 taksitle ödediler, zerre kurus fazla para alamadik ya la... verseydiler ya hatrimiza bi 4 daha, 10'a gitseydi....
Stad muazzam
Magomed Shapi Suleymanov da çok iyi topçu
Krasnodar olayini da biliyorum birkaç zamandir, oraya göçenler olmus epey, zamâninda.. tarzlari da hafif farkli, Kafkasyalilasma var, hafif Gürcü tarzi var onlarda, müzik olarak yâni...
Adamların bazılarının isimleri bile türkçe.
Bu arada bu Yusuf işinin yatma ihtimali gerçekten var mı?
La adamı telli duvaklı yolladılar dün hava alanından.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum