Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam norveç milli takımında 6 maç :0 gol.
    Crystal place 20 maç:1 Gol 1 asist.Gent 19 maç :4 Gol
    Hani bunu nasıl buldunuz niye buldunuz neden aldınız bir camia hic mi akıllanmaz hic mi ders almaz sen koca Trabzonspor bunumu layık gordun taraftarına hocana.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• 2+2 yıllık kiralık anlaşma nasıl oluyor?
      %50 ilk 11 şartı hangi yıl için geçerli?
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Şampiyonluk hayali kurmayın sakın beyler.Son şampiyonun santraforu belli değil,orta sahaya 5 ağustosta hala Donk’u yazıyorlar,stoperleri ceza alsa attan inip eşşeğe binmişe dönüyorlar öyle dar rotasyondalar.Diğer rakibimizde 2 stoper ve bir 6 numara alacak daha.Sıfırdan takım kurdular nerdeyse tutan tutmayan isimler olacak.Gelelim diğer rakibimize..5 hazırlık maçında rezil oyun oynadılar ve gol dahi atamadılar ama onlarda şampiyon olabilir ama biz asla lütfen inanmayın çünkü bizim her sene Barcelona tadında takım izleyen taraftarımız takımı beğenmiyor.Uyanın be olum Türkiye bura.Şu beğenmediğin kadroyla bile yarışta olabilirsin olacağız gibide.Bana göre değil sana görede değil bizzat rakiplerinin hepsi seninle çekişeceğini düşünüyor şu kadar eksiklerine rağmen.Bazen bu yeni gelin tavırlarınız harbi hiç çekilmiyor be

Yorum

• Transfer rekoru kırarak Trabzonspor’dan ayrılan Yusuf Yazıcı 02.00 uçağıyla Trabzon’dan ayrılıyor. @hasantuncel61

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2+2 yıllık kiralık anlaşma nasıl oluyor?
            %50 ilk 11 şartı hangi yıl için geçerli?
            2. Yil
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Öncelikle takim oyununa ne verecegi önemli, adam uzun boylu ama asla kazma degil hatta yumusak bilekleri var, ve teknigide baya iyi, en azindan EpL nin tozunu yutmus, ben bizde basarisiz olacagini düsünmüyorum ki bu adam aluinmasi bile, illaki bir tane daha golcünün geleceginin isaretidir.
              Tozunu yutmus evet sadece tozunu yutmuş.Genttede çiçekleri kokladı heralde.

Yorum

• İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İşin kötüsü, Norveçli iyi bir performans sergilemediği halde kadrodaki sakatlıklar veya eksikliklerden dolayı maçların %50'sinde forma giyerse yine de almak zorunda kalıyoruz. 1 milyon euro bile maaş vermediğin Yusuf'u 17'ye satıp 750 bin euro kiralık ücreti + 150 bin euro menajer ücreti + 6 milyon bonservis + 1.5 milyon eurodan 4 sene maaş ver. Bu adama yaptığımız yatırım neredeyse 13 milyon euro. Kafalar pırıl pırıl...
                her olasılıkta en azından kendini amorti edebilecek bir fiyata satabileceğimizi düşünüyorum alexander'ı.. ki yıldızının parlama olasılığı da var

yukarda da yazılmıştı, epl'de biraz bahtsızmış. ligin ilk 4 haftası united-chelsea-everton-totenham maçları varmış, bunların hepsinde de yenilmişler, sonra da forma şansı bulamamış adam gibi.
                En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 23:12.
                #

Yorum

• Ekuban gelirkende 16 maçta 1 gol atmıştı 2.ligde hemde ama sonra ne oldu hepimiz bas bas bağırdık bunun bonservisini alın diye.O yüzden arkadaşlar klubümüzde Ahmet başkan Ünal karaman gibi futboldan anlayan adamlar çok, eğer bu adam bu paraya alınmışsa vardır bir bildikleri ne bu galeyen ne bu sinir sakin olun daaa

Yorum

• Mehmet Ayan Tv'de yarın saat 11:30 da Vestel ile sözleşme imzalanacak dedi.

Yorum

• alexander sorloth bizde leblebi gibi gol atar. eplde ez kaza iyi olsaydı 30 milyonluk oyuncu özelllikleri var. dikine gider çalım atar köşeye bırakır asist yapar. bizim ligde ben 20 golden fazla atar diyorum.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mehmet Ayan Tv'de yarın saat 11:30 da Vestel ile sözleşme imzalanacak dedi.
                        aynen.

Yorum

• Mehmet Ayan: Vestelle yarın saat 11:00 de Zorlu Otelde sponsorluk anlaşması imzalanacak.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak phantom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ekuban gelirkende 16 maçta 1 gol atmıştı 2.ligde hemde ama sonra ne oldu hepimiz bas bas bağırdık bunun bonservisini alın diye.O yüzden arkadaşlar klubümüzde Ahmet başkan Ünal karaman gibi futboldan anlayan adamlar çok, eğer bu adam bu paraya alınmışsa vardır bir bildikleri ne bu galeyen ne bu sinir sakin olun daaa
                            cunku yedek golcu icin cok ideal..bu adamida yedek icon aldilarsa lafim yok

Yorum

• Bu Norveçliye verilen parayı mantıklı bulan arkadaşları gün boyunca anlamaya çalışıyorum.
                              ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şampiyonluk hayali kurmayın sakın beyler.Son şampiyonun santraforu belli değil,orta sahaya 5 ağustosta hala Donk’u yazıyorlar,stoperleri ceza alsa attan inip eşşeğe binmişe dönüyorlar öyle dar rotasyondalar.Diğer rakibimizde 2 stoper ve bir 6 numara alacak daha.Sıfırdan takım kurdular nerdeyse tutan tutmayan isimler olacak.Gelelim diğer rakibimize..5 hazırlık maçında rezil oyun oynadılar ve gol dahi atamadılar ama onlarda şampiyon olabilir ama biz asla lütfen inanmayın çünkü bizim her sene Barcelona tadında takım izleyen taraftarımız takımı beğenmiyor.Uyanın be olum Türkiye bura.Şu beğenmediğin kadroyla bile yarışta olabilirsin olacağız gibide.Bana göre değil sana görede değil bizzat rakiplerinin hepsi seninle çekişeceğini düşünüyor şu kadar eksiklerine rağmen.Bazen bu yeni gelin tavırlarınız harbi hiç çekilmiyor be
                                Şu şartlarda gs ve bjk ile çekişme sansın yok bana göre fikrine saygı duyarım.Basaksehirin denklemden çıkacağını düşünüyorum .fb takım savunması rezalet Forvet alabilirsen 3.olabilirsin şu hucum hattıyla en iyi lig 4.olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X