Beyler bence Mehmet Yiğit Alp'le ilgili bir durum değil pazarlık yapıyoruz fiyat düşürmek için o yüzden. Başkan kendi söyledi yani.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Başkan Mehmet Yiğit Alp'ten oldukça memnunum dedi.
Campi 800 bin eurodan açtı pazarlığı ve gelinen nokta ortada.
Dedikodularla yönetimi yıpratmaya çalışmak saçma.
Başkan yöneticiden şikayetçi değil. Kulüp zarara uğramıyor daha ne olsun?Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene tum transfer islerini o yurutuyor.
Ama Campi'yi bile 1 ayda getirdi adam.
O transferi bile eline yuzune bulastirdi.
Genc adamlari saymayalim.
Mikel'i Onazi bagladi.
Menajer gibi calismasa zor alirdik o adami da.
Advijaj son sans Trabzonspor'a geldi, her takimda kadro disi kalmis.
Simdi sence basarili mi MYA ?
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin gözünde başarılı olma şansı yok bence.Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Takır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMYA savunmuyorum ama sende her yaptığı şeye bir mana buluyorsun.
Senin gözünde başarılı olma şansı yok bence.
Neyse dagitmayalim konuyu renktas.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu tarz gün verilen transferlerin günü geldiğinde gerçekleştiğine şahit olmadım henüz. Korkuyorum..En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 23.07.2019, 22:47.
Yorum
-
bonservissiz oyuncu alacaksak veteranlar kaldı bonservisle oyuncu alamayız kiralarsak ancak. onun dışında opsiyon kalmadı. onazi faktörü de var ona cok güveniyorumhayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak shootems tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Gökhan Dinç denilen adam tam bir pislik
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler bence Mehmet Yiğit Alp'le ilgili bir durum değil pazarlık yapıyoruz fiyat düşürmek için o yüzden. Başkan kendi söyledi yani.
Ayrıca, ekip kurmak ve çalışma hayatı oluşturmak kolay değil, bu yıl iyi bir tecrübe yaşamışızdır aynı zamanda
Önümüzdeki yıl Başkan ve Ekip bunun da gereğini yapar....bir yandan zor olanını yapıyorlar....hem de her konuda! Allah Güldürsün Yüzümüzü! Kimsenin ummadığı ile çevirsin yüzümüzü! Yok gibi gözükenden VAR kılsın!
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene tum transfer islerini o yurutuyor.
Ama Campi'yi bile 1 ayda getirdi adam.
O transferi bile eline yuzune bulastirdi.
Genc adamlari saymayalim.
Mikel'i Onazi bagladi.
Menajer gibi calismasa zor alirdik o adami da.
Advijaj son sans Trabzonspor'a geldi, her takimda kadro disi kalmis.
Simdi sence basarili mi MYA ?
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Avdijaj , Mikel ve Campi'nin kontratları oldukça başarılı. Hatta Türkiye ortalamasının üzerinde işler.
Bu adamın sınırsız icra yetkisi yok, her adımını başkanın talimatı ve yönetimin onayıyla atıyor. Her üç transfer de maliyet açısından Trabzonspor hedefleri içerisinde bitirilmiştir.
Bu futbolcuları seçen bir analiz ekibi var , karar veren bir yönetim var. Bir futbolcu da diğer bir futbolcuyu ikna konusunda bir noktaya kadar etkilidir. Oradan sonrası senin futbolcuya vereceğin güven , önüne koyacağın proje ile ilgili.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum