bu adam midtjyland takımında her ne yaptı da premier lig'e iyi bonservis ile transfer olduysa, o şeyi burda da yapabilir diye düşünüyorum şahsen
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ben de artık sözleşmesi bile imzalanmış bir adam üzerinden halen daha aynı şeyleri yazanları anlamaya çalışıyorum. çocuk hakkında yapılabilecek tüm alaycı benzetmeler,sözleşmesi ile ilgili eleştiriler, yönetime ithamlar futbolcuya küfürler vs. hepsi yazıldı. yeni bir şey yazılmadığı gibi tepki nedeniyle sözleşme de iptal olmayacak. kendi adıma oyuncunun potansiyeli mevcut kadroda nasil yer alacağı oyun planına katkısı vs. okumak isterim
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRonaldo'yu aldık sanırım.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGentte bile lig-kupa 4 gol atabilen golcü Trabzonsporda kaç gol atar ???????
Gent de hangi pozisyonda oynamış hiç baktın mı ????
Ne yapacaktı kanatta 15-20 gol mü atacaktı ???
64657778-3543-40D4-B95F-D6E2CDCBEBA8.jpg
Crystal palace kariyerinde saydığın maç sayısında
90 dakika oynadığı maç sayısı 4 !!!!!!!!
Ger kalan oynadığı maçların 1 maç hariç(ki o da 32 dakika)
hepsinde 30 dakikadan az forma giymiş.En son Orkun 61 tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 23:23.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim Alexin babasida 94-95 de Bursada 1 yil oynamisHominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf Yazıcı
14 milli maç 0 gol
Geçen sezon 34 maç 4 gol
17 milyon euro
Bu nasıl?Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Orkun 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSürekli aynı şeyi söylüyorsun da
[ATTACH]17747[/ATTACH]
Yorum
-
alex yerine sichti düşündük ilk başta o adamı alamadık alex onun kadar kreatif değil ama iyi adam bencil değil . ben çok beğendim hele deplasmanda basıp gider.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Orkun 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSürekli aynı şeyi söylüyorsun da
[ATTACH]17747[/ATTACH]Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Gomez İtalya da yokları oynadı geldi burada süper yıldız oldu. Cenk tr'de süper'ken gitti ingilterede yedek kulübesine demir attı.
Arkadaşlar İngiltere bambaşka seviye. Süper lig karması yapıp İngiltereye göndersek açık ara sonuncu olur o takım.
Bu Norveçli orada başarılı olsa idi Buraya bu yaşta gelmezdi zaten.
Bu oynasın görelim ona göre eleştiri yapalım. Bu yönetimden daha iyisi gelmez bunu böyle bilin!
Gesendet von meinem Mi 9 SE mit Tapatalk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum