Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam serbest oyuncu istedigi zaman imza atabilir Ingiltere'de bir takima.
    Yani Sturridge icin, Ingiltere'ye transfer olma olasiligi 8 Agustos tarihinde bitmiyor.

Liverpool kaleciyi bulmus.
    Ugurcan Pr'i kisa surdu.
    Keske biraz daha vakit gecirseydik Ugurcan - Liverpool soylentisiyle.

Onyekuru bile Everton'da oynamak icin hala milli takimda oynama kriterlerini karsilamiyor, Ugurcan'i nasil alsin Liverpool su asamada.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Serbest transfer işi de bitiyor diye sanıyodum yeni düzende. Anladım...

Yine de bi eşik bence takımların kadrolarını kurmaları için. Gerçi aradığı adamı bulamayan takım Sturridge'e yönelebilir
    En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 05.08.2019, 11:36.

Yorum

• İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Klasik ezberler. Degismez. Ooo fizikli adam, ezer rakibi. Ya da tersi. Bu nasıl fizik abi ezerler bunu.

'Abi Yusuf Yazıcı fizigini çok geliştirdi baksana ustu kalınlaştı!!'
      Görsel olarak gelişmiş duruyor olabilir ama Yusuf rakiple temaslı ikili mucadelelerde genelde başarısızdır. Geliştiği söylenen bu yıl da öyleydi. Hızlı değil, çevik değil, sıçrayamaz, ikili mücadeleye çok da iştahlı girmez vs vs. Bu arada haksızlık yapmayalım, günümüzde 10 numara oynamak zor, top aldığın noktalarda sert baskı uyguluyorlar. Ama bu gerçeği değiştirmiyor.

Abdülkadir sadece daha ufak tefek diye fiziken ezilir deniyor. Abdülkadir daha çevik, hızlı ve bu sayede ikili mücadelelerde ÖNCELİK alıyor, rakibi faule zorluyor. Sen de Abdülkadir ezildi sanıyorsun. Çocuk daha hızlı dusunuyor ve uyguluyor, ayagini daha cabuk sokuyor, faulu alıyor. Yusuf ise o poziyonda ağır kaldığı için topu çoktan kaybetmiş oluyor.

Mesela Moutinho. 1.70 boyunda, 33 yaşında Wolverhampton'da çatır çutur 8 numara oynuyor.
      Napıyor peki millete omuz mu koyuyor? Hayır. Adam çabuk, akıllı ve olması gerektigi kadar fit.
      Lige bak, bizi boş geçmeyen Abdoul Razak Traore, Mossoro 1.70 adamlar.

Abi Abdülkadir 10 numarada ezilir. Hayır, asıl Yusuf eziliyordu. Sırtı dönük pası alırken çevre kontrolu yapıp tak diye döneceksin, Kagawa çok iyi yapar mesela, çok rahat. Markajdan kurtulur, rakibe faul dışında opsiyon tanımaz.

Bu kas yapmak güçlenmek kötüdür anlamına tabiki gelmiyor. Çok önemli bir şey. Ama belirleyici olan o değil. Atletizm, hızlı düşünmek, hızlı uygulama, ön seziler vs daha önemli.
      Hatta kafa topuna bak.. Abdülkadir'in o boyuyla kafa topu aldığını defalarca kez gördüm ama 15cm daha uzun Yusuf'un kafa topu aldığını çok çok nadir görürsün.
      değerli renktaşım değerlendirmelerinize tamamen katılıyorum..
      eklemek istediğim birkaç husus şunlar olabilir;
      Yusuf yapısı itibari ile baskı alanlarında biraz hantal futbolcu bu sadece 10 numara bölgesinde değil sahanın her yerinde..
      aslında boyuna rağmen kafa topu alamaması veya kafa şutu dahi olmamasının nedeni budur; yapısal hantallığı
      Lille de forma rekabetini yapacağı adam 13 gol 5 asistle oynayan biri bu anlamda işi zor..
      Yusufu öne çıkaran özelliği sürekli oyunun içinde olması (yaklaşık 11km koşu mesafesi), ilerde olumlu veya olumsuz her aksiyonun içinde olma çabası ve dar alanda sürpriz şutları idi..
      dualarımız onunla , işi çok zor umarım eksik yönlerini geliştirir.
      Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu haberi yapan kimse fanatik derhal işten çıkarmalı.Dünyadan hiç mi haberin yok kardeşim ?
        hala fanatik okuyan Trabzonsporlu mu kalmış lütfen o kağıdı buralara taşımayınız

an iti barı ile Yusuf'un hayatı başka bir yola girdi

sadece oyuncu olarak değil Becham tarzı bir kampanya ile pazarlanacak

ve yüzü enteresan şekilde kullanılacak Lillenin planı odur

Uğrucanı isteyen Liverpoolsa en az 30 m paund dan başlamalı rahat oup istemek lazım....
        çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
        RİLKE

Yorum

• Yusuf'un net olarak satış sözleşmesini hala bilmiyoruz.

(UEFA)

Yorum

• Yusuf'tan 17 milyon geldi, Norvecliyi sezonun yarisinda oynatirsak 6m euro zorunlu satin alma maddesi var. Adamdan Ibrahimovic cikmazsa ona bu parayi vermemek icin yedek birakir, devre arasi yine forvet arariz. Gerci Ibrahimovic ciksa yine 6m euro veremeyiz, nasil olacak bilemiyorum.

Şu an tek sorun bu gibi gozukuyor. Hem Lizbon'dan gelen stoper hem de Norveclinin sozlesmeleri kulup lehine olmamis.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yusuf'tan 17 milyon geldi, Norvecliyi sezonun yarisinda oynatirsak 6m euro zorunlu satin alma maddesi var. Adamdan Ibrahimovic cikmazsa ona bu parayi vermemek icin yedek birakir, devre arasi yine forvet arariz. Gerci Ibrahimovic ciksa yine 6m euro veremeyiz, nasil olacak bilemiyorum.

Şu an tek sorun bu gibi gozukuyor. Hem Lizbon'dan gelen stoper hem de Norveclinin sozlesmeleri kulup lehine olmamis.
              Bu sezon için değil önümüzdeki sezon için maçların yarısında oynarsa 6 milyon euro vereceğiz.
              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yusuf'tan 17 milyon geldi, Norvecliyi sezonun yarisinda oynatirsak 6m euro zorunlu satin alma maddesi var. Adamdan Ibrahimovic cikmazsa ona bu parayi vermemek icin yedek birakir, devre arasi yine forvet arariz. Gerci Ibrahimovic ciksa yine 6m euro veremeyiz, nasil olacak bilemiyorum.

20/21 Sezonunu kapsıyor satın alma
                TRABZONSPOR
                iyi ki varsın Eren Bülbül...
                İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• bazn hakikaten anlamıyorum sizi norveçlinin parası çokmuş ee napıcak crystal palace 9 milyon avro verdiği adama 1 milyon avro bonservislimi yolluycak sana saf mı bu kadar yada biz mi çok akıllıyız biz yusufa 18 milyon avro az diyoruz tamam takımın direk oyuncusu ama sorloth kendini gösterirse alırsın bonservisini zaten yüksek meblağlara satarsın biz oyuncuya 6 milyon avro vermemeliyiz diyorsunuz ee tmm da adam başarılıysa verilir zaten sen burdan para kazanıcaksın yani parayı bedavadan vermiyorsun

Yorum

• Transferleri begenen olur begenmeyen olur ama hepsinin ortak yani mücadele edip kendini göstermeye calisacak adamlarin kadroya katilmis olmasi..öyle sirf para kazanmak icin gelen sönmeye yüz tutmus yildiz transferleri degil..
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Sponsor imzalanması 11.30 değil miydi tam saati bilen var mı ?

Yorum

• İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Klasik ezberler. Degismez. Ooo fizikli adam, ezer rakibi. Ya da tersi. Bu nasıl fizik abi ezerler bunu.

'Abi Yusuf Yazıcı fizigini çok geliştirdi baksana ustu kalınlaştı!!'
                        Görsel olarak gelişmiş duruyor olabilir ama Yusuf rakiple temaslı ikili mucadelelerde genelde başarısızdır. Geliştiği söylenen bu yıl da öyleydi. Hızlı değil, çevik değil, sıçrayamaz, ikili mücadeleye çok da iştahlı girmez vs vs. Bu arada haksızlık yapmayalım, günümüzde 10 numara oynamak zor, top aldığın noktalarda sert baskı uyguluyorlar. Ama bu gerçeği değiştirmiyor.

Abdülkadir sadece daha ufak tefek diye fiziken ezilir deniyor. Abdülkadir daha çevik, hızlı ve bu sayede ikili mücadelelerde ÖNCELİK alıyor, rakibi faule zorluyor. Sen de Abdülkadir ezildi sanıyorsun. Çocuk daha hızlı dusunuyor ve uyguluyor, ayagini daha cabuk sokuyor, faulu alıyor. Yusuf ise o poziyonda ağır kaldığı için topu çoktan kaybetmiş oluyor.

Mesela Moutinho. 1.70 boyunda, 33 yaşında Wolverhampton'da çatır çutur 8 numara oynuyor.
                        Napıyor peki millete omuz mu koyuyor? Hayır. Adam çabuk, akıllı ve olması gerektigi kadar fit.
                        Lige bak, bizi boş geçmeyen Abdoul Razak Traore, Mossoro 1.70 adamlar.

Abi Abdülkadir 10 numarada ezilir. Hayır, asıl Yusuf eziliyordu. Sırtı dönük pası alırken çevre kontrolu yapıp tak diye döneceksin, Kagawa çok iyi yapar mesela, çok rahat. Markajdan kurtulur, rakibe faul dışında opsiyon tanımaz.

Bu kas yapmak güçlenmek kötüdür anlamına tabiki gelmiyor. Çok önemli bir şey. Ama belirleyici olan o değil. Atletizm, hızlı düşünmek, hızlı uygulama, ön seziler vs daha önemli.
                        Hatta kafa topuna bak.. Abdülkadir'in o boyuyla kafa topu aldığını defalarca kez gördüm ama 15cm daha uzun Yusuf'un kafa topu aldığını çok çok nadir görürsün.
                        Kesinlikle katiliyorum. Abdullah Ercan cok mu kalipli bir adamdi. O donemde ayagini ustune bastiginda altindan topu alamazlardi. Kuvvet, dayaniklilik salt kalinlikla orantili degil. Yoksa butun agirlik kaldirma musabakalarinda siyahi abiler yirtardi ortaligi. Ve son olarak; kas kutleniz arttikca onu besleyecek enerji kaynaginiz da artmali. Insan bunyesinin de enerji kaynagi sinirli.
                        istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Lille gibi takimlar 15-20 ye aldigini 60-80 e gönderebiliyor..biz ise 5-6 ya aldigimizi 20-25 e birakmaya yönelik de yabanci transferleri gerceklestirecegiz zaman zaman..Sörloth transferini bu baglamda da degerlendirmek gerekir..2 sene de deneme süremiz var hatta..sayet tutarsa verilecek bu para..oyuncuya verilen yillik fazla ama bu tür oyunculari Türkiye ye özellikle Trabzon a gelmeleri icinde baska türlü ikna etmek imkansiz..Ilerde genc oyunculari yetistirip yada kendilerini gösterecekleri bir vitrin sunup Avrupa nin önemli klüplerine göndermekle ün salarsak durum degisir tabi..oyuncunun aldigi risk azalacagindan talep edecegi ücrete de yansiyacaktir..
                          En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 05.08.2019, 12:10.
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Vestel olayı Sturridge ile açıklanacak bence, onun için bekletiliyor. Belki imza parasını Vestel’e fatura ederler

Yorum

• Sponsorluk imza töreni canlı yayın.

Yorum

• Yusuf için üzülmeyeceğim dedim ama bugün sabah haberini yazarken küçük bir çocuk gibi ağlayacaktım nerdeyse. Gözlerim doldu, darmaduman oldum sabahın 6'sında.

Yönetim Sörloth'tan sonra malum iki santrafor için uğraşıyor. Adebayor ve Sturridge. Hangisi olur bilmiyorum ama bence ikisi de eşit mesafede.

Vestel hayırlı olsun.

Perşembe günü Sparta Prag maçında Ekuban'a dua etmekten başka çaremiz yok malesef.

Yusuf'un bölgesine transfer yapılabileceğini duydum. Ama sadece duydum. Yönetim kaynaklı ya da onaylı değil.
                                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X