Sturridge transferinin yüzde 99 bittiğini ve yarın açıklanacağını öğrendim. Kimden diye soracaksınız, komik gelebilir ama bir yöneticiyle arkadaş olan akrabamdan öğrendim bugün. Umarım bir an önce biter ve rahat ederiz. Formasını bile yaptırdım haberi alınca.
Yusuf sarı ve doğan hazır asker
Ahmet canbaz ve avdijaj istediğimiz seviyeye gelecek az kaldı
Behlül,cafer,kerem,ahmet baha,serkan asan,ahmet eren doğru yolda.
Herşey çok iyi gidiyor
Ahmet Eren, kendi evine navigasyonla gidiyordur muhtemelen, sen iyi yolda diyorsun
Benim için ideal duyumcu:
- Tercihen gece vakti ansızın gelir.
- Ivır zıvır konulara pek girmeden geçmiş referanslarını bırakır.
- Türkçe'ye ve dilbilgisine pek hakim değildir.
- Diğer duyumcularla -ona sataşmadıkları müddetçe- laf dalaşına girmez.
- Profil fotoğrafı kullanmaz.
- Geldiği gibi aniden gider, en fazla iki alıntılamaya varan cevaplarını bir sonraki gelişine saklar.
Transfer işlerinde kesin imzadan önce cezai şart içeren ön anlaşma falan yapılmıyor mu? Omar el Koddouri ve Guliano ftransferlerinde benzer şeyler olmuştu. Sonuçta bize gelmediler ama hesapta FIFA'ya başvurmuştuk. Sturridge işinde de böyle bir anlaşma yapılmış mıdır acaba. Oyuncu yan çizse kendimizi sağlama alacağımız bir şey olmalı. Adam işi uzatıyor sanki
Senin gibi Trabzon sevdalısı...Sallama durumu olduğunu düşünüyorsan saygı duyuyorum.Benim aldığım öğrendiğim bilgiler bu yönde.İster kaale al ister alma renktaş.Burda ben kimseyle dalga geçmiyorum.Yaşın kaç bilmiyorum ama karşında bir ergen yok.Bunu böyle bil lütfen.
Comme l'annonce ESPN, Trabzonspor est entré en contact avec Daniel Sturridge. Libre de tout contrat depuis son départ de Liverpool au 30 juin, l' (...) - Footmercato
Yorum