Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Prag maçı stoperlerimiz Hosseine ve Ahmet Baha olur gibi...
    Bu durumda bize destek olmak düşer Enes

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sturridge transferinin yüzde 99 bittiğini ve yarın açıklanacağını öğrendim. Kimden diye soracaksınız, komik gelebilir ama bir yöneticiyle arkadaş olan akrabamdan öğrendim bugün. Umarım bir an önce biter ve rahat ederiz. Formasını bile yaptırdım haberi alınca.
      Büyük risk büyük...

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yusuf sarı ve doğan hazır asker
        Ahmet canbaz ve avdijaj istediğimiz seviyeye gelecek az kaldı
        Behlül,cafer,kerem,ahmet baha,serkan asan,ahmet eren doğru yolda.

Herşey çok iyi gidiyor
        Ahmet Eren, kendi evine navigasyonla gidiyordur muhtemelen, sen iyi yolda diyorsun

Yorum

• Benim için ideal duyumcu:
          - Tercihen gece vakti ansızın gelir.
          - Ivır zıvır konulara pek girmeden geçmiş referanslarını bırakır.
          - Türkçe'ye ve dilbilgisine pek hakim değildir.
          - Diğer duyumcularla -ona sataşmadıkları müddetçe- laf dalaşına girmez.
          - Profil fotoğrafı kullanmaz.
          - Geldiği gibi aniden gider, en fazla iki alıntılamaya varan cevaplarını bir sonraki gelişine saklar.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu durumda bize destek olmak düşer Enes
            Ee yani kral şu an en iyileri onlar Ünal Hocam başka tercih yaparsa hata yapar
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• Hakan Arıkan yine 9 gol yemiş ya şimdi gördüm haberi.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hakan Arıkan yine 9 gol yemiş ya şimdi gördüm haberi.
                Nasıl basladiysan öyle bitirirsin

Yorum

• İlk olarak yasinylmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adam 2 gündür bunun için pusuya yatıyor sizde maşallah yani verdiniz kozu
                  bu arada sözleşmesi 1 yıl kalmış oyuncu amiyane tabirle hunharca performans vermek isteyecektir.sonraki sezon için iyi bir sözleşme kapmak adına

genelde bu konuda yanlış düşünür taraftar.bonservisini eline aldığı için bütün kozun oyuncuda olduğunu düşünür.öyle değil tabi.

pro oyuncular genelde son sezon performansına göre kulüp bulma ve maaş olayını kaparlar.

taraftar ise son sezonu bonservisini eline alıyor her an yatışa geçebilir diye düşünür.yanlış.
                  TEKKEBALL

Yorum

• sturridge'in uygun bir fiyata bitmesin isterim

ancak

gönlümden geçen daha hazır bitirici uzun forvet artı teknik kapasitesi yüksek bir forvet

durumumuz olmadığı için bonservisli şekilde hazır parayı basıp alamıyoruz farkındayız

sanki bizim aradığımız forvet bu değil

soru işaretleri var hala kafamda...
                    "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu arada sözleşmesi 1 yıl kalmış oyuncu amiyane tabirle hunharca performans vermek isteyecektir.sonraki sezon için iyi bir sözleşme kapmak adına

genelde bu konuda yanlış düşünür taraftar.bonservisini eline aldığı için bütün kozun oyuncuda olduğunu düşünür.öyle değil tabi.

pro oyuncular genelde son sezon performansına göre kulüp bulma ve maaş olayını kaparlar.

taraftar ise son sezonu bonservisini eline alıyor her an yatışa geçebilir diye düşünür.yanlış.
                      Aynen moruq

Yorum

• Stoper gelirse Rusyadan gelir.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• uefa listesi için 30 temmuz son günmüş şimdi A sporda bahsi geçti

Yorum

• Transfer işlerinde kesin imzadan önce cezai şart içeren ön anlaşma falan yapılmıyor mu? Omar el Koddouri ve Guliano ftransferlerinde benzer şeyler olmuştu. Sonuçta bize gelmediler ama hesapta FIFA'ya başvurmuştuk. Sturridge işinde de böyle bir anlaşma yapılmış mıdır acaba. Oyuncu yan çizse kendimizi sağlama alacağımız bir şey olmalı. Adam işi uzatıyor sanki

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak dennis1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Senin gibi Trabzon sevdalısı...Sallama durumu olduğunu düşünüyorsan saygı duyuyorum.Benim aldığım öğrendiğim bilgiler bu yönde.İster kaale al ister alma renktaş.Burda ben kimseyle dalga geçmiyorum.Yaşın kaç bilmiyorum ama karşında bir ergen yok.Bunu böyle bil lütfen.
                              Hocam sen boşver arkadaşları.

Burası transfer forumu. Burada dedikodu da olacak

duyum da olacak. Buranın manası bu zaten.

Millet cidden ilk ağızdan haber almaya geldiğini

sanıyor buraya. Sağdan soldan ufakta olsa

haber alıp geleni de linç ediyorlar. Komik.

Neymiş milletin duygularıyla oynuyormuş duyumcular.

E oynatma ! Saf mısın !

Transfer zor iş ,olur olmaz,son anda yatar.

Şehre kadar gelip imza atmadan dönenler oldu

Ruh hastası bazıları. Hayatını buradan alacağın

haberle sıkıntıya sokuyorsan yazık o ömüre cidden.

Bir de duyum sallayanların kazanç ekde ettğini

sananlar var,hani twitter olsa takipçi kasıyor diycem

o da değil.

Özetle ağzına sağlık hocam paylaşımlar için.

Bi aksilik olurda yatarsa bile canın sağolsun.

Ha dediğin gibi olursa şahane zaten.

Yorum

• yabancı kaynaklı yeni haber isteyen olursa

Comme l'annonce ESPN, Trabzonspor est entré en contact avec Daniel Sturridge. Libre de tout contrat depuis son départ de Liverpool au 30 juin, l' (...) - Footmercato

para konusunda biz iki teklif ettik o üç istiyor yabancı kaynaklara göre o y üzden sturridge beklemeye almış bizi
                                En son erenslash tarafından düzenlendi; 30.07.2019, 01:36.
                                "Annuit cœptis"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X