Adam norveç milli takımında 6 maç :0 gol.
Crystal place 20 maç:1 Gol 1 asist.Gent 19 maç :4 Gol
Hani bunu nasıl buldunuz niye buldunuz neden aldınız bir camia hic mi akıllanmaz hic mi ders almaz sen koca Trabzonspor bunumu layık gordun taraftarına hocana.
Yusuf Yazıcı
14 milli maç 0 gol
Geçen sezon 34 maç 4 gol
17 milyon euro
her olasılıkta en azından kendini amorti edebilecek bir fiyata satabileceğimizi düşünüyorum alexander'ı.. ki yıldızının parlama olasılığı da var
Ben de öyle umuyorum. Kızdığım nokta yönetimin oynadığı kumarın daha net bir forvet için oynanmamış olması. Mesela Sturridge imza parası cartı curtuyla senelik maliyeti 4 milyon euro şeklinde alınıp getirilseydi atacağı 15 golün ardından yüksek bir bonservis bedeliyle çok rahat elimizden çıkartılabilirdi... Kafamı kurcalayan nokta atılan kurşunun yanlış kuşa olup olmadığı. Umarım elimizde patlamaz.
Şu şartlarda gs ve bjk ile çekişme sansın yok bana göre fikrine saygı duyarım.Basaksehirin denklemden çıkacağını düşünüyorum .fb takım savunması rezalet Forvet alabilirsen 3.olabilirsin şu hucum hattıyla en iyi lig 4.olur.
beşiktaşın bizle çekişme şansı yok doğrudur kral ancak kayserispor gazişehir ile birlikte 6 7.lik mücadelesi verir .
Ekuban gelirkende 16 maçta 1 gol atmıştı 2.ligde hemde ama sonra ne oldu hepimiz bas bas bağırdık bunun bonservisini alın diye.O yüzden arkadaşlar klubümüzde Ahmet başkan Ünal karaman gibi futboldan anlayan adamlar çok, eğer bu adam bu paraya alınmışsa vardır bir bildikleri ne bu galeyen ne bu sinir sakin olun daaa
Ekuban 29 maç 5 gol ne yaptı Trabzonsporda doğru gelirken 1 golu vardı 4 gol arttırmış genç takımdan birini koy oda bu orta alanla 5 gol atardı sana.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
alexander sorloth bizde leblebi gibi gol atar. eplde ez kaza iyi olsaydı 30 milyonluk oyuncu özelllikleri var. dikine gider çalım atar köşeye bırakır asist yapar. bizim ligde ben 20 golden fazla atar diyorum.
14 milli maç 0 gol
Geçen sezon 34 maç 4 gol
17 milyon euro
Bu nasıl?
ağzın bal yesin reis tamam adam forvet skor üretmesi lazım ama epl zor bir lig yedek kaldı gente gitti oynamayan adam olarak yine 5 gol attı ama parladığı takımdaki performasına bakın bir genç yaşta 20 gol atmış.Benim demek istediğim şuan Türkiye'de futbolu en iyi anlayan klubüz örnek Yusuf Sarı başka örnek Doğan kimse adını bilmiyodu neden alındı diyordu ama adam hazırlık maçlarında takımın en iyisiydi Alex'in bir çok maç özetlerini ve videolarını izledim bu adam boş değil sprinter çalım atıyor yıkılmıyor dayanıklı bu adam Türkiye'de oynar bakın bu adam bu sene en az 15 gol atacak iddaasına da varım
Yorum