Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    isimleri verdik daha önce ama bunlar olmazsa stepneleri var, onları saydırmayın bana
    abi belki bilmeyenler vardır.benim bilgisayar bozuktu bi iki gündür giremiyodum.ilk adayları alsak biraz heyecan yapsak yeter bize
    inadına TRABZON
    ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aman bana hasagiç demeyin
      tamam sana ozaman hasagiç demem gercekten demem sana hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç hasagiç
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• ya serif usta heyecanlandirdin beni ben bugün uyuyamam...2 arjantinli lavezzi ve palermo yani...kaleciden türkiyeden cözülmüs demistin dün...bu isim martinez mi? abi hastasiyim ben martinezin o ise söylede bilelim yoksa uyuyamam
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aman bana hasagiç demeyin
          gitcekler kalacaklar belli olsun martinez transferi olmazsa hasagic diyom size )))
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• lavezzi ve piscuyu alsalar palermonun yerine tam olurdu ama böylede müthis tabiiki eger bu olay gerceklesirse..
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              zekeriya bey diğer haberlerimde bunlardı, değişen bir şey yok. herhalde dikkatli takip etmemişsin yazdıklarımı. haber benden, transferi yapacak olanların kim olduğunu biliyorsunuz. şimdiye kadar tüm dediklerini harfiyen yaptıklarınıda unutmazsak bana diyecek bir lafınız olmaz diye düşünüyorum. söyledğim isimler olmayınca kendimi kötü hissetmem, boşuna üstüme gelmeyin bana kızacak olanlar kulübe üye olsunlar, gitsinler kongrede bu işin muhattaplarına kızsınlar
              Ben sadece zaman açısından dikkat çekmek istedim. Hangi isimleri daha önceden yazdığınızı forumdan takip ettim. Size bir şey demiyorum zaten, yönetimin için gördükden sonra size bir lafım da olmaz zaten.

Saygılar...

Yorum

• Serif bey geldi karistirdi basligi , fazla inanmasam da (ya tutarsa hesabi gibi geliyor bana) yine de hos oluyor biraz heycan katiyor..
                Saldırın Seferoğulları
                Bordo Mavi . Net

Yorum

• Valla gazetelere goree sakarya artik bir kaleci ve 1.5 milyon dolara fitmis. hani madem Tolgayi uzduk bari Martinez olsun. Hasegic ne yaa sacmalamayin
                  13 Vitor Hugo

Yorum

• ............................
                    ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

• agzindan bal damliyor beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....insallah olur bu is...

Yorum

• lavezzi forvet mi oyun kurucu mu nedir bu adam
                        BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• gel teskere gel teskere gibi bende gel pazartesi gel diyorum artık.

Yorum

• martin palermo ne yer ne icer nerde nefes alip verir
                            BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              lavezzi forvet mi oyun kurucu mu nedir bu adam
                              ikisinin arasi birsey iste

Yorum

• lavezzinin ortası, martin palermo gerilerden uçarak kafayı vuruyor, gooooooool fb=0 / ts=2
                                ercan tanerin anlatımından da süper olur, düşünün maçta kadıköydeymiş, tadından yenmez valla
                                herkese iyi geceler...
                                ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X