Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Buranın müdavimi arkadaşlara bir sorum olacak.

Yahu hiç mi canınız sıkılmıyor?Ne biliyim ortada transfer yok,bir şey yok.Başlık en popüler başlık.Forumun başka bölümleri de var,oralara da bekleriz.

Yorum

• @yakutlu61

Arkadas sinirlisin ama LÜTFEN Mesajini düzelt.

Aramizda Hanim Arkadaslar var.
      Gercekden ayip olmus.
      Lütfen Kardesim. Kirma beni.
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya sanırım bunlar sakarya baskanının bedavaya vermesını beklıolar..
        e adam bıde domalsın bari tobe ....
        ya bunlardan hıç bı halt olmaz anlamadınızmı.
        bende bunları yazacaktım YAHU adamın 2 yıl daha kontratı var 250 milyara falan inmesini mi bekliyolar
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• beşiktaş psg nin orta saha oyuncusu cisse'yi almış.nasıl oyuncu bilmiyorum ama kadro olarak 3 eziğin bir hayli gerisine düştüğümüz kesin.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Vallahi ajanslar bile bıktı bizden her gün aynı haberleri vermekten adamlar haber falan yapmıyor artık:

"Bobadillaya Tele Takip" "Cakır Atagı" "Boral ısrarı" "Martinez bedava gelecek" "Bonservis ödeyemem" "Ziya Dogan iddaalı" "Aman dikkkat solda Celo var sagdan gec" "Hacıosmanoglu bombaladı"
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• @yakutlu61
              Tesekkür ederim Kardesim.

@Kaka6191

Yahu yakutlu61 tam Mesajini düzeltti, sen alinti yapmissin.
              Mümkünse o Alintiyi sil kardesim. Bak Forumda Hanimlar var. Onlara ayip olur.
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• hasta hasta net'e girdim, tamam bugün kesin transfe yapmi$izdir diye...

yine hüsran
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hasta hasta net'e girdim, tamam bugün kesin transfe yapmi$izdir diye...

yine hüsran

Sen net'e girmeden Hastaymissin.

Birde nete girdiktan sonra Hastalananlar var

Vay halimize vay.....

Yorum

• Bobadilla'ya tele takip

Kaleci konusunda bir türlü kararını netleştiremeyen Trabzonspor, Copa America'nın ardından kesin kararını verecek. Paraguay Milli Takımı'nın file bekçisi Bobadilla ile el sıkışan bordo - mavililer, bu kalecinin son durumunu Venezuela'daki maçlarda daha iyi görme fırsatı yakalayacak. Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın Bobadilla'yı televizyondan bir kez daha gözlem altına alacağı ifade edildi.
                    Bu arada Gençlerbirliği'nden transfer edilmek istenen Mehmet Çakır'ın ise Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanı konusunda alacağı karardan sonra transferinin netleşeceği bildirildi. Bordo-mavililerin, kontenjan arttığı takdirde yabancı futbolcuya yöneleceği bildirildi
                    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bobadilla'ya tele takip

Kaleci konusunda bir türlü kararını netleştiremeyen Trabzonspor, Copa America'nın ardından kesin kararını verecek. Paraguay Milli Takımı'nın file bekçisi Bobadilla ile el sıkışan bordo - mavililer, bu kalecinin son durumunu Venezuela'daki maçlarda daha iyi görme fırsatı yakalayacak. Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın Bobadilla'yı televizyondan bir kez daha gözlem altına alacağı ifade edildi.
                      Bu arada Gençlerbirliği'nden transfer edilmek istenen Mehmet Çakır'ın ise Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanı konusunda alacağı karardan sonra transferinin netleşeceği bildirildi. Bordo-mavililerin, kontenjan arttığı takdirde yabancı futbolcuya yöneleceği bildirildi
                      Copa America 22 Gün sürecek. Ya Paraguay Finale kalirsa??

3 Hafta daha bekleyecekmiyiz?
                      Hem bu durumda eger onun payi büyük olursa, bu sefer biz alabilecekmiyiz?
                      Nasil isdir bu anlamadim???

Daha önce hic takip edilmemismi?
                      Edilmediyse niye pesindeyiz?
                      Martinezi taniyoruz?
                      1,5 Milyon + Ahmet Sahin cokmu?
                      Mehmet Cakirdan cok daha yi yabanci alabilecekseniz, neden bekliyorsunuz?

Sorular bitmez ama korkarim cevap verebilecek TD ve Yönetim yok.

Umarim BMN Üyeleri bana cevaplayabilir....

Yorum

• Kasımpaşa'da iki oyuncu kovuldu

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Kasımpaşaspor'un başarılı file bekçisi Ziya ve santrafor Erhan, disiplinsiz davranışları nedeniyle Futbol Şube Sorumlusu Süha Sıdal tarafından kamptan kovuldu.

Bolu'nun Karacasu Beldesi'ndeki Termal Otel'de kampa giren Kasımpaşaspor, günde çift idmanla çalışmalarını sürdürüyor. Sabah antremanında kros yapan lacivert-beyazlı ekip, akşam antremanında da otelin sahasında kondisyon ağırlıklı istasyon çalışması yaptı.

15 günlük ilk etap kampında güç depolayacak olan Kasımpaşaspor'da kampın ikinci gününde iki futbolcu kamptan kovuldu. Altay maçında 2 gol atarak takımını sırtlayıp Süper Lig'e çıkmasında önemli rolü bulunan Erhan ve 2 yıldır Kasımpaşaspor'un kalesini başarı ile koruyan Ziya, disiplinsiz hareketleri nedeniyle kamptan kovuldu. Futbol Şube Sorumlusu Süha Sıdal, akşam idmanı öncesi iki futbolcudan oteli terk etmelerini istedi.

Otelden sivil kıyafetleri ile çıkarak Teknik Direktör Kadir Özen'in yanına giden Erhan, kamptan kovulduğunu ve akşam idmanına katılmayacağını söyledi. Erhan ve Ziya, aynı otomobil ile otelden ayrıldı. Başarılı iki oyuncunun kamptan kovulması karşısında şaşkına dönen Kadir Özen, açıklamak yapmaktan kaçındı.

İki futbolcunun kampta disiplinsiz hareketlerde bulunduğunu belirten Süha Sıdal ise, "Hiç bir futbolcu Kasımpaşaspor'un üzerinde olamaz" dedi.

27.06.2007
                        Kaynak : DHA

Simdi Erhanı alırlarmı acaba
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• cooook günler geçti çoook günler geçti.. haber yok transferdeeennnn
                          TRABZON bir sevda TRABZONSPOR bir destan..

Yorum

• Ya bizim bu ziya doğan ve yönetimin müthiş fulbolcu gözlemleme ekipleri nerde futbolcu izliyolar mars da falanamı yoksa samsundamı daha bi kaç gün önce u-21 avrupa şampiyonası oldu ziya doğana sorsan o ne der dün gecede copa america başladı aslında o turnuvayı adam gibi izleseler çok iyi topçular bulurlar. brezilyalı ve arjantinlilerin dışındakilerin maliyetleride bizim kulübü sarsmaz yani.

Yorum

• transferin son günü nezaman?şu yüzden soruyorum o gün transfer yapcaz da oyüzden.Menajerler yine kakalıcak galiba bize musampa gibi birini..

Yorum

• sergen yalan diyin bana lütfen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X