Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nery Alberto Castillo yahu bu adamı alamazmıyız geçen gün brezilyaya ilk golü atan süper bişi
    avrupanın büyük kulülerinin scout ları adamı izliyomuş bize gelmez. belki 35 yaşına gelince süper lige gelir

Yorum

• Antepli diawara bursasporla anlaşmış bide ibrahima bangourayı alcaklarmış. diyolar
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu gece Paraguay-Kolombiya maçı var 01:30 da Bobadilla ve Martinez oynayacak mı acaba?
        Kolombiyada kadrodaysa ve oynarsa Pino da izlenmesi gereken oyunculardan biri Yine oynarsa Santa Cruzunda ne durumda olduğunu görebiliriz
        Dünkü Şilide Suazo sağlam golcü Yine Ekvadorda Benitez ve Tenorio da alınabilecek oyuncular
        Birde Valenciayi unutmayalim, muhtesem bir yetenek süper oyuncu.
        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yazık etmeyin adamlara ziya kaydırır hayatlarını onlar eline geçse

Yorum

• burda biz konusuyoruz ama bizim yonetimdekilerin bu adamların adını bile duydugunu sanmıyorum ben...

Yorum

Valenciayı unuttuğumuz yok Sağ kanatda oynadığı için yazmadım onu
              Yoksa Ekvadorun kadrosundan kimi alıp koyarsan oynar bizde

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Valenciayı unuttuğumuz yok Sağ kanatda oynadığı için yazmadım onu
                Yoksa Ekvadorun kadrosundan kimi alıp koyarsan oynar bizde
                hücuma dönük oyuncular biraz zor oynar

Yorum

• Bu gün hangi futbolculari alamadik diye meraktan bu sayfayi okuyorum.
                  insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak jacksparrow61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    burda biz konusuyoruz ama bizim yonetimdekilerin bu adamların adını bile duydugunu sanmıyorum ben...
                    Sorunda bu ya Yönetim transfer yapmıyor, burada futbolcu öneren arkadaşlar, önderdikleri futbolcuların transfer edilmesini bekliyorlar. Sanki burda önerilen isimler transfer edilmek zorunda önerilen isimler kaliteli olabilir elbette ancak işler böyle yürümüyor maalesef. burda adı geçen isimler, önerilen isimler gerçekten sağlıklı takip edilse, o futbolcular mercek altına alınıp 4, 5 ay izlense daha sağlıklı bir transfer politikamız olur herhalde.
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sorunda bu ya Yönetim transfer yapmıyor, burada futbolcu öneren arkadaşlar, önderdikleri futbolcuların transfer edilmesini bekliyorlar. Sanki burda önerilen isimler transfer edilmek zorunda önerilen isimler kaliteli olabilir elbette ancak işler böyle yürümüyor maalesef. burda adı geçen isimler, önerilen gerçekten sağlıklı takip edilse, o futbolcular mercek altına alınıp 4, 5 ay izlense daha sağlıklı bir transfer politikamız olur herhalde.
                      Bir ara başkana ilet bu düşüncelerini bizim bunları bilmemizin bir faydası yok

Yorum

• yok mu haber arkadaşlar

Yorum

• İlk olarak saaalih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yok mu haber arkadaşlar
                          maaaaaaaaaaaaaaaaalesef

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yahu o mexica da bir adam var brezilyaya ilk golü atan o bize hayatta gelmez dimi GERÇİ bomboş kaleye topu dışarı attı aynı maçta ama olsun süper topçuymuş be
                            Ama gercekten ben sok oldum ah tamam üc sifir oldu derken topu disari atti, e yani o golüde atamiyorsa gerci hakan sükürde buna benzer bir sürü goller kacirdigi olmustur, birazda konsantrasiyon eksikligine bagliyorum bunu.
                            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir ara başkana ilet bu düşüncelerini bizim bunları bilmemizin bir faydası yok
                              Başkanla direk iletişimim yok. İstranbul'da toplantılarda, ziyaretlerde görürsem konuşma fırsatı bulursam konuşuyorum. Onun dışında hiç bir şekilde başkanla, çevresi ile danışmanları ile alakam yok, muhabbetim yok. Onu stichus'a söyleyeceksin.
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Ama gercekten ben sok oldum ah tamam üc sifir oldu derken topu disari atti, e yani o golüde atamiyorsa gerci hakan sükürde buna benzer bir sürü goller kacirdigi olmustur, birazda konsantrasiyon eksikligine bagliyorum bunu.
                                Bende dikkat ettim ama cok suratli, kaleciyi gecmesi bile marifet yani... bidanki sefer de kalenin icine yururr atamiyorsa Dikkatimi cok cekti...
                                Saldırın Seferoğulları
                                Bordo Mavi . Net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X