İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Birde Valenciayi unutmayalim, muhtesem bir yetenek süper oyuncu.İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu gece Paraguay-Kolombiya maçı var 01:30 da Bobadilla ve Martinez oynayacak mı acaba?
Kolombiyada kadrodaysa ve oynarsa Pino da izlenmesi gereken oyunculardan biri Yine oynarsa Santa Cruzunda ne durumda olduğunu görebiliriz
Dünkü Şilide Suazo sağlam golcü Yine Ekvadorda Benitez ve Tenorio da alınabilecek oyuncularSensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
WERTHeR
Yazık etmeyin adamlara ziya kaydırır hayatlarını onlar eline geçseİlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde Valenciayi unutmayalim, muhtesem bir yetenek süper oyuncu.
Yorum
-
Valenciayı unuttuğumuz yok Sağ kanatda oynadığı için yazmadım onuİlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde Valenciayi unutmayalim, muhtesem bir yetenek süper oyuncu.
Yoksa Ekvadorun kadrosundan kimi alıp koyarsan oynar bizde
Yorum
-
WERTHeR
hücuma dönük oyuncular biraz zor oynarİlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValenciayı unuttuğumuz yok Sağ kanatda oynadığı için yazmadım onu
Yoksa Ekvadorun kadrosundan kimi alıp koyarsan oynar bizde
Yorum
-
Sorunda bu yaİlk olarak jacksparrow61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburda biz konusuyoruz ama bizim yonetimdekilerin bu adamların adını bile duydugunu sanmıyorum ben...
Yönetim transfer yapmıyor, burada futbolcu öneren arkadaşlar, önderdikleri futbolcuların transfer edilmesini bekliyorlar. Sanki burda önerilen isimler transfer edilmek zorunda
önerilen isimler kaliteli olabilir elbette ancak işler böyle yürümüyor maalesef. burda adı geçen isimler, önerilen isimler gerçekten sağlıklı takip edilse, o futbolcular mercek altına alınıp 4, 5 ay izlense daha sağlıklı bir transfer politikamız olur herhalde.
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
WERTHeR
Bir ara başkana ilet bu düşüncelerini bizim bunları bilmemizin bir faydası yokİlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorunda bu ya
Yönetim transfer yapmıyor, burada futbolcu öneren arkadaşlar, önderdikleri futbolcuların transfer edilmesini bekliyorlar. Sanki burda önerilen isimler transfer edilmek zorunda
önerilen isimler kaliteli olabilir elbette ancak işler böyle yürümüyor maalesef. burda adı geçen isimler, önerilen gerçekten sağlıklı takip edilse, o futbolcular mercek altına alınıp 4, 5 ay izlense daha sağlıklı bir transfer politikamız olur herhalde.
Yorum
-
maaaaaaaaaaaaaaaaalesefİlk olarak saaalih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok mu haber arkadaşlar
Yorum
-
Ama gercekten ben sok oldum ah tamam üc sifir oldu derken topu disari atti, e yani o golüde atamiyorsa gerci hakan sükürde buna benzer bir sürü goller kacirdigi olmustur, birazda konsantrasiyon eksikligine bagliyorum bunu.İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu o mexica da bir adam var brezilyaya ilk golü atan o bize hayatta gelmez dimi GERÇİ bomboş kaleye topu dışarı attı aynı maçta ama olsun süper topçuymuş beSensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
Başkanla direk iletişimim yok. İstranbul'da toplantılarda, ziyaretlerde görürsem konuşma fırsatı bulursam konuşuyorum. Onun dışında hiç bir şekilde başkanla, çevresi ile danışmanları ile alakam yok, muhabbetim yok. Onu stichus'a söyleyeceksin.İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir ara başkana ilet bu düşüncelerini bizim bunları bilmemizin bir faydası yok
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Bende dikkat ettim ama cok suratli, kaleciyi gecmesi bile marifet yani... bidanki sefer de kalenin icine yururr atamiyorsaİlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma gercekten ben sok oldum ah tamam üc sifir oldu derken topu disari atti, e yani o golüde atamiyorsa gerci hakan sükürde buna benzer bir sürü goller kacirdigi olmustur, birazda konsantrasiyon eksikligine bagliyorum bunu.
Dikkatimi cok cekti...
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum