Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bazı arkadaşlar bizde defansif adam çok özellikle ortasaha full defansif diyor. Madem okadar defansif iyi futbolcumuz var neden bi dolu gol yemişşiz.. Atıcağımızı atmışız zaten asıl problem orta sahanın defansif yerinde ve beklerde.. Burda oynayan oyuncular bu ağırlığı kaldıramıyoki bukadar gol yiyoruz.. Bana bir tane bonservisi elinde bize yarabilecek adam söyleyin.. Serkan alındıysa yapılabilecek en iyi transfer.. Adam oyun bozuyo full press yapıyo aldığı topları iyi değerlendiriyo top kapıyo + ligde defansif yönlü olmasına rağmen asist yapıyor ama bizim taraftara yaranamıyor.. İlk önce ne istediğinizi bi belirtin hangi özellikte futbolcu istiyorsunuz bunu bi düşünün.. Kimse vierayı takıma getiremez bununda farkına varın artık..
    Nerede yaptı bunları Serkan.
    Ne zaman oldu bunlar biz niye görmedik bu Serkan neymiş benim haberim yok.
    Yazsan yaptığı asist sayısını bıraktım onu günümüz futbolunda kanat oyuncuları hücumda ileri çıkıp orta yapıyor,bindirmelerle rakibin dengesini bozuyor.Yaptığı bir orta varmı?Adam fenerde kadroya giremiyor,Kerim denilen genç bile onu kesmiş bize yıldız gibi ayak yapıyor.

Elmizde Musa ver Serkan'dan daha iyi.Orta sahada Ayman var Serkan'dan daha iyi.Hasan var Adnan alınmış.
    Ne gerek var?Defans çok gol yemişte bu sezon kaleci sıkıntımız vardı.Sol tarafımız hiç olmadı.Hangisi öncelkli?
    Neymiş bu Serkan be,şaştım kaldım valla.
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fener Wedersonu 1.5 milyon dolara transfer etmiş hayırsız olsun Albayrak a kapak olsun...........
      Bunlardan hiç bi ... olmaz...

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hamza Yelikaya yı alalım.ön liberoya.Mücadeleci.
        O da febe'li.Acaba onun için mi?
        Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
        Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
        Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yazsan yaptığı asist sayısını bıraktım onu günümüz futbolunda kanat oyuncuları hücumda ileri çıkıp orta yapıyor,bindirmelerle rakibin dengesini bozuyor.Yaptığı bir orta varmı?Adam fenerde kadroya giremiyor,Kerim denilen genç bile onu kesmiş bize yıldız gibi ayak yapıyor.

Elmizde Musa ver Serkan'dan daha iyi.Orta sahada Ayman var Serkan'dan daha iyi.Hasan var Adnan alınmış.
          Ne gerek var?Defans çok gol yemişte bu sezon kaleci sıkıntımız vardı.Sol tarafımız hiç olmadı.Hangisi öncelkli?
          Bırak bunları başka şeylerle uğraş Serkan alındı inşallah gelecek çok da iyi oynayacak sizin gibiler yüzünen iyi futbolcuları kaçırıyoruz mallar bize kalıyor......

20 kez Amilli oldu Serkan senin dediğin futbolcuların hangisi milli formayı giydi.......
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak littlebighorn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ali Bilgin konusunda peşin hükümlü olmamak,işin doğrusunu öğrenmek için biraz daha beklemek lazım. Yılmaz Vural küme düştükten sonra hedef şaşırtmak için Ali Bilgin'i kullanmış olabilir.
            olay o deil. hadi sakat dahi olsan mactan bi gun once gece kimseden habersiz tesislerden ayrilmanin bana bi makul aciklamasini soyleyin...oynamasan bile arkadaslarina destek vercen ne yani gece anca 1 ucagina mi bilet bulmusta gitmis.oynayamayacak olsa da icinde arkadaslarini izlemek destek vermek icin hic mi istek yokmus.bu cocugun iyi yetenekli biri oldugunu dusunuyodum ama karaktersiz cikti bu isin lamasi cimisi yok kendini ribery sanmis bu adam belli.

Yorum

• Antalyaspor dan SUAZO alinirsa takimi müthis katkisi olucagindan eminim hem top kesiyor hem topu olumlu kullaniyor. Trabzonsporumuzun alabilecegi en iyi ön liberolardan biri ve herkesin onu begeniceginden eminim cünkü defansif yonu agir basmiyor.
              Insallah bu bizim yazdiklarimizi yönetim okur ve olumlu transferler yapar.
              En son Gürkan tarafından düzenlendi; 28.05.2007, 19:22.

Yorum

Bırak bunları başka şeylerle uğraş Serkan alındı inşallah gelecek çok da iyi oynayacak sizin gibiler yüzünen iyi futbolcuları kaçırıyoruz mallar bize kalıyor......

20 kez Amilli oldu Serkan senin dediğin futbolcuların hangisi milli formayı giydi.......
                abi serkanın alınmasına karşı değilim açıkcası bunu belirteyim. ben sizin yazınızdaki 20 kez amilli oldu serkan senin dediğin futbolcuların hangisi milli formayı giydi kısmına takıldım. arkadaşın bahsettiği topçular istanbulun 3 kızkardeşinde oynasaydı onlarda milli olurdu.

Serkanı almaya karşı değilim ancak takımın solu felaket durumda buraya adam aramamaları garip geliyor bana.
                HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ne farkeder yahu..
                  takımın küme düşmemek için çırpınıyor. 3 gün daha sabredemedin mi sözleşmeni feshetmek için???
                  insanın bazı değerlere saygısı olur...
                  Bu konuda Fatih'e katılıyorum. Herşey para değildir. Takım küme düşüyor adamın zoruna bak. Ve bu adamdan menfaat bekliyoruz.
                  İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aynen bende. Serkanı tanımasam inandıracaklar
                  ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                  "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İnanmıyorum ya kafayı yiyeceğim Beşiktaş Hakan Arıkanı almış Ramazan ve 600.000 euroyu vermiş bizler bu parayı veremiyoruzmu kardeşim ne beceriksiz insanlar ya yeter artık......

Yorum

• fox tv...de Fenerbahçe. Kemal+olcan+selçuk ve 2 milyon euro verip gökdenizi almaya hazırlanıyorlarmış yalan haberin böylesii..
                      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Serkan Balcıya yarın ögleye kadar süre vermişler gelip gelmeme konusunda karar verecekmiş Haşim Sayitoğlu söylemiş birde Ziya Polonyadan dönmüş ama ulaşılamıyorlarmış Ziya Doğana bugün Haşimle toplantı yapması bekleniyormuş öncelikle Jun ve Djokaj gönderilecekmiş 1 yabancı alınacakmış Jeffersonda yakın zamanda gönderilecekmiş Martinezde tek kaldık artık alsalar en azından onu ya.......

Yorum

• İlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          fox tv...de Fenerbahçe. Kemal+olcan+selçuk ve 2 milyon euro verip gökdenizi almaya hazırlanıyorlarmış yalan haberin böylesii..
                          fox'a bakarsan lincoln ve juninho gaysede hemde ikisi birdenfotomaçın görüntülü hali

Yorum

• İlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            fox tv...de Fenerbahçe. Kemal+olcan+selçuk ve 2 milyon euro verip gökdenizi almaya hazırlanıyorlarmış yalan haberin böylesii..
                            La bunlar ne diyor Gökdenizi alacaklar öyle mi öyle birşey olursa kulubün önünde nöbet tutarım vallahi Albayrakı sokmam kulube imkansız o futbolculara mustafa keçeli bile verilmez

Yorum

Fener Wedersonu 1.5 milyon dolara transfer etmiş hayırsız olsun Albayrak a kapak olsun...........

Resmi Sitede böyle bir Haber yok!
                              Bu Parayada vermezler!
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• şimdi bunlar naptılar:

1-Adnan (ne zaman imza atacak merakla bekliyorum belkide 2008-2009 için anlaşmıştır bu yönettimden bekenir)))

2-serkan balcı----tam bitmedi ama olur gibi sağa iki adam alıyolar forvette tık yok gerçi ziya var buda normal..

3-wederson 4-martinez olmalı

bakalım nolacak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X