Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Torres giderse Forlan...

Liverpool'ın Atletico Madrid'in genç golcüsü Fernando Torres'i kadrosuna katma çabaları son sürat devam ederken Atleticio Madrid Torres'in alternatifi olarak Diego Forlan'ı kadrosuna katmayı planlıyor.

Önceki yıllarda da Forlan'ı kadrosuna katmak için büyük çaba sarfeden Atletico Madrid, Vıllarreal'in Manchester United ile anlaşmasının ardından bu transferi askıya almıştı. Şu anda Copa America maçları için Uruguay Milli Takımı ile Venezuela'da olan Diego Forlan'ın bu transfere sıcak baktığı ve resmi bir teklif gelmesi halinde Atletico Madrid ile görüşebileceği belirtiliyor. Villarreal ile olan sözleşmesinde 23 milyon Avroluk satın alma opsiyonu bulunan Diego Forlan için Atletico Madrid'in 20 milyon Avro civarında bir teklif yapması bekleniyor.
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• F.Bahçe'de Semih de yolcu

Rüştü ve Mehmet Yozgatlı'nın Beşiktaş'a, Tuncay Şanlı'nın Middlesbrough'a, Serkan Balcı'nın Trabzonspor'a ve Ümit Özat'ın da Köln'e gitmesi ile güç kaybına uğrayan Fenerbahçe'den bir yıldız daha kopuyor. Hürriyet Gazetesi'nde yer alana habere göre: "Sarı lacivertlilerin golcü futbolcusu Semih Şentürk, 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen takımdan ayrılma kararı aldı.
      Kendisine sürekli ilk 11 şansı verilmemesinden yakınan ve genelde maçlara sonradan girdiği için "Nöbetçi Golcü" lakabı takılan Semih, artık oynayabileceği bir takımda yer almak istiyor. H.Berlin başta olmak üzere yurt dışı ve yurt içinde çok sayıda transfer teklifi alan 24 yaşındaki futbolcunun, "6 yıldır F.Bahçe'deyim, hiçbir zaman sürekli ilk 11'de oynama şansı bulamadım. Hep yedek bekledim. 24 yaşıma geldim, bir kez bile Milli Takım'a seçilemedim. Yeni F.Bahçe'de benim ilk 18'e girmem bile mucize" diye dert yandığı belirtildi."
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• şöyle aklı başında ne istediğini bilen, transfer planlamasını ve araştırmasını bir sistem dahilinde gerçekleştirecek bir yönetim göremiyecekmi bu taraftar, bu taraftar bu kadarınıdamı hakedmiyor ALLAH aşkına.bir sürü genç ve iyi futbol oynayan hatta yıldız adayı futbolcu var dünyada, bir araştırın vakti zamnında yahu.şu forumda bile 20 li yaşlarda futbol meraklısı, fm dende olsa size tonla kaliteli futbolcu öneren insanlar var.siz bu kadarınıda beceremiyorsanız gidin ALLAH aşkına
        En son DURAS tarafından düzenlendi; 25.06.2007, 17:34.

Yorum

• Real çıldırmış olmalı!

Milan''ın dünyaca ünlü yıldızı Kaka için Real Madrid bir serveti gözden çıkardı. İspanyol As Gazetesi'nin haberine göre Real, Brezilyalı futbolcu için 80 milyon euro'luk teklifte bulundu. İspanyol kulübünün Kaka'yı almak için elinden gelen herşeyi yaptığını bildiren gazete, transfer gerçekleşirse dünya futbolunun en pahalı transferi olacağının altını çiziyor. Haberde ayrıca Real'de teknik direktör Capello'nun yerine Schuster'in geçeceği de iddia edildi.
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak abcdef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Real çıldırmış olmalı!

Milan''ın dünyaca ünlü yıldızı Kaka için Real Madrid bir serveti gözden çıkardı. İspanyol As Gazetesi'nin haberine göre Real, Brezilyalı futbolcu için 80 milyon euro'luk teklifte bulundu. İspanyol kulübünün Kaka'yı almak için elinden gelen herşeyi yaptığını bildiren gazete, transfer gerçekleşirse dünya futbolunun en pahalı transferi olacağının altını çiziyor. Haberde ayrıca Real'de teknik direktör Capello'nun yerine Schuster'in geçeceği de iddia edildi.
            adamlara bak ya, bide bizim yönetime bak, böyle transferleri bizim taraftar hak etmiyormu simdi cile cile

Yorum

• Yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarını Bolu'nun Gerede ilçesinde sürdüren Trabzonspor, genç kaleci Tolga'dan gelen haberle sarsıldı
              Yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarını Bolu'nun Gerede ilçesinde sürdüren Trabzonspor'un sabahki antrenmanına, kaleci Tolga'nın sakatlığı nedeniyle katılmadığı bildirildi.

Martinez, Hasagiç ve Cordoba gibi kalecilerin transferinin gerçekleşmediği bordo-mavililerde, mevcut kaleciler de sakatlık sorunu yaşıyor.

Kampın ilk günlerinde kaleci Ahmet Şahin'in sakatlanmasının ardından PAF takım kalecisi Zeki Ayvaz, kampa çağrıldı. Bu şansızlığın ardından kaleci Tolga da bu sabahki çalışmaya sakatlığı nedeniyle katılmadı.

Aşil tendonunda meydana gelen çekme nedeniyle MR çektiren Tolga'nın birkaç gün takımdan ayrı olarak çalışacağı ancak durumunun çok ciddi olmadığı kaydedildi.

Bu arada asbaşkan Haşim Sayitoğlu, başkan yardımcısı Aydın Pişiren, mali sayman Emin Kahraman ve basın sözcüsü Zeyyat Kafkas'ın bugün takımın Gerede'deki kampı ziyaret ettikleri bildirildi.

Yönetim kurulu üyelerinin teknik direktör Ziya Doğan ile transfer konusunda görüşecekleri öğrenildi.
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• 2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  adamlara bak ya, bide bizim yönetime bak, böyle transferleri bizim taraftar hak etmiyormu simdi cile cile
                  Aradaki bütce farkını biliyorsun Kaka ya bukadar para veriyor ama takımında dünyaca ünlü yıldızları barındırarak iyi reklam yapıp gelir elde ediyor. Japonya real madride ülkesine davet edip.. 50 milyon dolar karşılında futbol oynuyor mesela.. takımın vizyonu çok büyük...Onlarda büyük transferler yaparak dünyanın ilgi odağı oluyorlar...
                  T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Vieriyi alacağımıza Bonservisi elinde olan Kluiverti alalım çok daha iyidir

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vieriyi alacağımıza Bonservisi elinde olan Kluiverti alalım çok daha iyidir
                      bencede şevçenkoyu alacağımıza ronaldoyu alalım
                      Özkan SÜMER

Yorum

• dostlar Biraz Mantikli DÜsÜnÜn Bİz O Futbolcular Trabzona Gelmez Gelse Bİle Çok Paralar DÖkmek Gerekİr.o Futbolcularin Zaten Artik Futbolda Oynayacagi Yok.zİya Dogan O Futbolculara Ne Yapar Herkez Cok İyİ Bİlİyor.marcelİnho Musampa Örnegİ GÖzÜmÜzÜn ÖnÜnde Duruyor.adamlarin BoŞuboŞuna İsmİne Para ÖdemİŞ Oluruz.vİerİ Kluvert Bu Futbolcular Ancak Katarda Oynayacak Futbolcular.zaten Onlarin İstedİgİ Parayi Ancak Katarli Prensler Ödeyebİlİr.

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bencede şevçenkoyu alacağımıza ronaldoyu alalım
                          ben arkadaşın verdiği habere göre dedim yani Vieriyi alabiliyosak onuda alırız anlamında dedim....

İllede ünlü oyuncu olcak diil alın Arjantinden Cesar Delgadoyu Amerikadan Josmer Alditoreyi....

Ama işte bizim başımızda bu adamlar oldukça ben yeni bi Tomas Jun gibi adam bekliyorum malasef...

Yorum

• FORMA NUMARALARI
                            Galatasaray’ın yeni transferlerinin giyecekleri forma numaraları da belli oldu.
                            Yeni transferlerden Servet 76, Orkun 54, Barış 20, Serkan 22, Bouzid 15, Lincoln 10 ve Lindroth da 6 numaralı formayı giyecekler.
                            -----------------------------------------------------------------

Adamlar 7 Futbolcuya Imza attirdilar. Volkanida aldilar.
                            Etti sekiz.

Biz ise tikandik kaldik.

Allah Yattaradan Razi olsun.
                            O olmasaydi ancak gücbela 2 Transfer edebilmisdik.....

La Havle.....
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              'I love you Lincoln'
                              Adriano müjdesi
                              Kartal'ın yıldızları
                              'Gelin birlik olalım'

fanatik manşetleri bunlar.ziya birlikten beraberlikten bahsedio.yıllardır duyarız bu birlik beraberlik mesajlarını.

bizim için atılan başlık diğerlerinden ne kadar değişik.
                              Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• ne olacak bu halimiz!!!!
                                Sampiyonluk Önemli Degil
                                Senin Bu Adaletsiz Arenada
                                Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X