Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    lavezzinin ortası, martin palermo gerilerden uçarak kafayı vuruyor, gooooooool fb=0 / ts=2
    ercan tanerin anlatımından da süper olur, düşünün maçta kadıköydeymiş, tadından yenmez valla
    herkese iyi geceler...
    abi uyutmayacan bizi sen heralde inşallah olur bukadar yazdıına göre var bişe lavezzi orta palermo gol oleey

Yorum

• İlk olarak erol-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      TRANSFERİ KAPATTIK
      Basın Sözcüsü Kafkas, kadrolarının gelecek sezon için yeterli olduğunu söyledi...

Çok ekstra bir durum olmaması halinde transfer yapmayacaklarını söyleyen Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, "İyi bir kadromuz var. Oyuncularımıza da güvenimiz tam. Yönetim olarak transferi noktaladık" dedi...

ALTERNATİFLİ KADRO
      Trabzonspor?da yeni sezon öncesi transfer defteri kapatıldı. Futbol Federasyonu?nun yabancı sayarısı serbest bırakmaması üzerine planları alt üst olan Trabzonspor yönetimi, transfere şimdilik noktayı koydu. Bordo-Mavili ekibin Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, çok ekstra bir durum olmaması halinde transfer yapmayacaklarını söyledi. Kafkas, geçtiğimiz sezon ligin ikinci yarısında en fazla puan toplayan bir takıma sahip olduklarını belirtirken, "Yaptığımız transferler ile de alternatifli bir kadro oluşturduk" dedi.
      ŞAMPİYONLUK İÇİNİ
      Kafka, kaleci konusunda da Jefferson ve Tolga?ya güvenlerinin sonsuz olduğunu belirtirken, "Geçtiğimiz sezon bu arkadaşlarımız takımı sırtladı. Şimdi de onlara güvenimiz sonuz. Hocamız da kamptaki performanslarından son derece memnun. Ayrıca Kayserispor?dan çok formda bir Tayfun geri geldi" diye konuştu. Kafkas, Trabzonspor?un oturmuş kadrosunda yeni sezonda zirve yarışında iddialı olacağını da söyledi.

http://www.karadenizgazete.com.tr/ha...php?h_id=20384
      bu haberden sonra sayfanın kapatılması gerekmez mi?
      Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• iyi geceler arkadaslar
        bugun nete girme firsatim olmadi bu saate kadar acaba transferlerde son durum ne, herkes pazartesiyi bekleyin yazmis
        lavezzi ve palermo dan bahsediliyor
        ben sahsen lavezzinin kesin alinmasi taraftariyim

kisaca son durumu özetleyecek arkadas varsa yazsin lutfen

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arjantinli*2 ve bir kaleci, pazartesi dananın kuyruğu kopuyor.
          bu dedikleri olmazsa sittin sene benden oy moy alamazlar, aralık bunları bitirir.
          Kimse sormamış ben sorayım. Hangi pazartesi? Yıllardır transfer dönemlerinde Cuma gelince bi pazartesi bombalar patlayacak dalgası olur bizde. Üç gün heyecan yaparız, sonra salı,çarşamba küfürler, istifa davetleri gelir...

Ama bu pazartesi bişeyler olur ümidi içimi kaplamadı değil... Kaleci transferi olmazsa olmaz değil benim için artık. Ahmetin yerine iyi bir genç yedek 20 yaşlarında bence bizi bu sene götürür. 10 numara, sol açık, solbek transferlerini bekliyorum. Forvet gelecekse çok iyi olmalı ki Umut'u kessin...
          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• pazartesiyi beklemeye gere yok arkadaşlar ig başlar mecburiyetten alırlar bi adam o kadar

Yorum

• ooooo forum coşmuş gene bikaç saat bırakmaya gelmiyor

lavezzi yi bi alsak ahhh ahhh
              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• ya stichus ta yok heralde bişerler oluo oralarda inşallah bir an önce gerçektleşir ve yüzümüzü güldüren transferler olur

Yorum

• ne transferi ya artık ben kimseye inanmıyorum hatta bu foruma yazan abiyede(gerceklesirse dedikleri bende hem o abiiden hem yönetimden özür dilerim) bence buraya yazıyo sonra bize bakıp bakıp gülüyo
                  !

Yorum

• Bolu'nun Gerede ilçesinde kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.
                    28.06.2007

Green Park Dorukkaya Oteli'nde, teknik direktör Ziya Doğan, yönetiminde yapılan antrenmana kasık ağrıları bulunan Ferhat ve Ergin katılmazken, Stepanov ve Erdinç doktor kontrolünde çalıştı. 1.5 saat süren antrenmanda kondisyon yönelik koşu yapıldı.

Bu arada antrenman öncesi takımın Gerede kampına gelen yönetmen ve yapımcı Faik Ahmet Akıncı'nın golcü futbolcu Ersen Martin'e oyunculuk teklif ettiği bildirildi. Daha önce oyunculukla ilgili hiçbir deneyiminin olmadığını belirten Ersen, bu teklifi seve seve kabul ettiğini söyledi.

Trabzon doğumlu olan Akıncı, ''Ekmek, ''İş'' ve ''Güneşi Göremeden'' adlı filmlere yönetmen olarak imza atmıştı. ''Güneşi Göremeden'' adlı filmin senaryosunu da kendisi yazan Akıncı, filmde rol de almıştı.
                    onu yanlıs adam teklif ettin sen kardes onu hasimle nuriye teklif edecektin filmin adıda lambaya püf de olacaktı
                    !

Yorum

• Almanya'da yaşayan bazı arkadaşlar Roque Santa Cruz'un iyi bir oyuncu olmadığından bahsetmişti. Kedi görüşleridir saygı duyarım. Ama daha önce Bundesliga'da izlediğim ve bu gece Kolombiya karşısında izlediğim Roque Santa Cruz gerçekten iyi oyuncu. Bu gece 3 gol attı. Şu anda dakika 89 Paraguay-Kolombiya karşısında 5-0 önde. İki golü de Cabanas diye bir oyuncu attı. Vuruşları çok iyi olan bir oyuncu Cabanas. Bu arada Bobadilla oynamadı. Kalede Villar vardı. Villar maç 0-0 iken bir penaltı kurtardı. Maç şu an 5-0 bitti.
                      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                      You'll Never Walk Alone...
                      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• sol taraf bangır bangır burayı kapatacak oyun alın diye bağırıyor faruk alınsa keske bence faydası dokunur
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• Su Kolombiyan in kalesinde Martinez mi vardi?Hayret Kolombiyanin defansi herzaman iyidi nasil 5 gol yediler.

Bir de Santa Cruzu bugün 3 Gol atti diye direkt transfer yaygarasi kopartmiyin adam Ispanya ya gitmek istiyor.Santa Cruz kötü futbolu yüzünden Bayern de elestirilmedi adam sakatlanip duruyor 1 ay saglam 2 ay sakat.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Başkanın fermanı

Transferde titiz davrandıklarına değinen Nuri Albayrak, hedeflerini belirledi
                            29.06.2007

3 transfer gündemde
                            Yeni sezon öncesinde özellikle transferde ciddi bir hareketlilik yaşayan Trabzonspor’da, başkan Nuri Albayrak, izledikleri strateji ve koydukları hedefler konusunda önemli açıklamalar yaptı. Bordo-Mavili ekibin resmi yayın organı olan Trabzonspor Dergisi’ne gündemdeki gelişmeleri değerlendiren Karadeniz temsilcisinin patronu, transferde hata yapmamak için çok titiz çalıştıklarını vurguladı. Takviyelerin süreceği garantisini veren Nuri Albayrak, orta alan, sol kanat ve kaleci arayışlarında alternatifli liste üzerinde durup somut adımlar için gün saydıklarını belirtti.

Rum Kesimi hatırlatması
                            Kısa bir süre sonra oynayacakları İnter Toto Kupası’na ilişkin yorumlarda da bulunan Trabzonspor’un Başkanı şöyle konuştu: “Sanılanın aksine İnter Toto’yu fazlasıyla ciddiye alıyoruz. Bu alanda iki turu da geçip UEFA’ya katılacağımıza inancımız tam. UEFA’ya açılan bu kapıyı mutlaka değerlendirmek istiyoruz. İnter Toto’daki rakiplerimizi de küçümsemek gibi bir lüksümüz yok. Daha önce ön elemelerde Rum Kesimi takımlarıyla oynadığımız maçlarda yaşanan hayal kırıklıklarını unutmuş değiliz.”

Yorum

• umarım titiz davranılacak diye sezon başlamaz
                              Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• bu takıma acil olarak
                                1.sırada kaleci
                                2.sırada sol kanat oyuıncusu
                                3.oyunu yonlendirecek 10 tarzında topcu agabey lazım,
                                yoksa gecen sezonu mumla ararız,
                                4.bu o kadar acil olmasa da tewk vurusları cıok iyi olan iyi bir forvet,
                                @zafercalikoglu
                                @trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X