Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    iyimser olmak kötümser olmaktan daha iyi.hem fazla stres yapmayada gerek yok.korkunun ecele faydasi yok.iyi seyler düsünmeye calisalim.bu insanlarda trabzonsporun basarisini ayni bizim gibi istiyor ve ellerinden geleni yapiyorlardir.bazi arkadaslar o kadar kötümserki.ne geregi var anlamiyorum
    eeee bebeğimm eeee eeeee
    bu kimin şarkısıydı hatırlayan varmı
    adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• İlk olarak Yeliz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

amma velakin fb manchaster unitedıdın yedek takımını yenip övünüyosa ben o saydığınız takımları yenen takımımla elbette övünürüm.kaldı ki son on sene başarısına bakarsak süper ligte bikaç ikincilik ve Türkiye kupası dışında ne gibi bi başarımız var.

ben yurt dışında ki başarısızlıkların başında yine ezikleri görüyorum. rezil olma nedenlerimizin başında onların bencillikleri geliyo.kendi liginde futbolcu alışıyo ayağım kaysa düşsem faul verecek hakem deyip yere atıyo kendini düttt noldu faul! üstüne kart dahi gelebilir aynı şekilde basit penaltılar.sen liginde böyle ucuz başarılar! al sonra gider rezil olur gelirsin. her hakem bizimkiler gibi değil.

bizim nedenlerimiz daha farklı futbolcu hataları teknik adam hataları transfer hataları vs.vs.
      fb övünüyorda iyimi yapiyor.hickimsenin övünecek biseyi yok.bizim ülke olarak övünecek hicbir lüksümüz yok..bu kadar dinamik ve genc nüfustan kac futbolcunu avrupaya ihrac edebiliyorsun.alt yapin ne kadar yeterli..
      eger komsunun kapisi kirliyse seninki onunkinden temiz diye övünemezsen.herkes sucu kendinde aramali.biz gittik basarili olamadik.bi genclerbirligi, denizli yada kayseri bile bizden daha basarili oldu.bizede sansimiza hep ispanyol takimlari düsüyor bu senede onlari bekliyorum.insallah bari bu sene su seytanin bacagini kirip bi tanesini eleriz
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        eeee bebeğimm eeee eeeee
        bu kimin şarkısıydı hatırlayan varmı
        bu kadar ümitsiz olmaya gerek yok..her mevkide yeterince alternatif olustu..milli futbolcular: tolga, gökdeniz, hüseyin, umut, jabi, yattara, stepanov..yakinda serkan da milli takima alinir.iyi bi kadromuz var aslinda.2 tanede oyun kurucumuz oldu.gecen sene baslarken bi tane bile yoktu sol acik kaldi alternatifi suan icin olmayan birde kaleci..bunlarda hal olunca basari gelebilir.
        valla sende hicbir ninniye uyumuyorsun be kardesim

Yorum

fb övünüyorda iyimi yapiyor.hickimsenin övünecek biseyi yok.bizim ülke olarak övünecek hicbir lüksümüz yok..bu kadar dinamik ve genc nüfustan kac futbolcunu avrupaya ihrac edebiliyorsun.alt yapin ne kadar yeterli..
          eger komsunun kapisi kirliyse seninki onunkinden temiz diye övünemezsen.herkes sucu kendinde aramali.biz gittik basarili olamadik.bi genclerbirligi, denizli yada kayseri bile bizden daha basarili oldu.bizede sansimiza hep ispanyol takimlari düsüyor bu senede onlari bekliyorum.insallah bari bu sene su seytanin bacagini kirip bi tanesini eleriz

yabancı futbolcuların haltını yerlerse daha çooook bekleriz her sene avrupaya bikaç futbolcu gönderelim.

o şeytanın bacağını kırma değil paramparça ederiz inşallah.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            haydi bakalım istanbul için cuma vakti.. sezer halk seçsin mi seçmesin mi kendisi karar versin demiş.. sezeri transfer etsek sol beke yahu.. maşaallah hem sol hem bek..

Bu mesajınızıdan sonra neden takıma sol bek düşünülmediğini anlıyorum sanırım

Artık bodosloma yönetim ve hoca muhalefetini bırakmamız gerektiğine inanıyorum.Bu adamlar istesek de istemesek de Aralığa kadar bizimle birlikte,biraz daha sabredelim kaybedecek neyimiz kaldı zaten

Hem bu sene transferler biraz daha olumlu yürüyor gibi.Özellikle jabi'ye çok güveniyorum.

Nick carle'de tip olarak biraz jun biraz lugano havası var hayırlısı
            ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

bu kadar ümitsiz olmaya gerek yok..her mevkide yeterince alternatif olustu..milli futbolcular: tolga, gökdeniz, hüseyin, umut, jabi, yattara, stepanov..yakinda serkan da milli takima alinir.iyi bi kadromuz var aslinda.2 tanede oyun kurucumuz oldu.gecen sene baslarken bi tane bile yoktu sol acik kaldi alternatifi suan icin olmayan birde kaleci..bunlarda hal olunca basari gelebilir.
              valla sende hicbir ninniye uyumuyorsun be kardesim
              yeter bunca sene uyuduğum 23 yaşındayım bir oğlum var 15 aylık onun trabzonsporlu olmasını istiyorum kendiminde şampiyonluk sevinci yaşamak istiyorum sende 23 sene uyusaydın uymuzadın galiba

Yorum

haydi bakalım istanbul için cuma vakti.. sezer halk seçsin mi seçmesin mi kendisi karar versin demiş.. sezeri transfer etsek sol beke yahu.. maşaallah hem sol hem bek..

tanyıldızı masalı sana mı anlatayım sevimli yeğenimize mi?
                bana laf yetiştirmene bir şey demiyorum da şu imzanla yazın absürdleşme olimpiyatı gibi duruyor ya karşılıklı.. ona gülüyorum!

andersenden masallar, lafontaine den masallar..
                şu espri düzeyi konusunu bir ara geniş konuşalım..
                hayirli cumalar stichus agabey :-)

ba$kanimiz icin dua edelim, Allah sabir versin, i$i kolay degil ))
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Yeliz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yabancı futbolcuların haltını yerlerse daha çooook bekleriz her sene avrupaya bikaç futbolcu gönderelim.

o şeytanın bacağını kırma değil paramparça ederiz inşallah.
                  yok düzgün bi altyapimiz olsa olabilir yinede..dünyanin önde gelen liglerinde sinirlama yok zaten yada iste belirli kriterler getirilir.almanyada italyada ve ingilterede yabanci sinirlandirmasi yok ama alt yapilari kuvvetli oldugu icin kendi genclerininde önü acik.yetenekli gencleri bi sekilde tesvik ediyorlar.eger bizim öyle güclü bi altyapimiz olsun bence her sene sampiyon oluruz özkan hoca icin dua ediyorum..
                  ispanyol takimi gelsin dedim ama yinede istemiyorum

Yorum

yeter bunca sene uyuduğum 23 yaşındayım bir oğlum var 15 aylık onun trabzonsporlu olmasını istiyorum kendiminde şampiyonluk sevinci yaşamak istiyorum sende 23 sene uyusaydın uymuzadın galiba
                    Allah bagislasin..bende 25 yasindayim ve bi yasinda sampiyonluk sevincini yasadim bazen basarisizlik olsada insanlarin iyi niyetine inanmak gerekir.evet sirf iyi niyetle de olmaz bu isler ama o kadar uzun senelerin yanlisini sirf bu insanlara yüklemeyelim.ben baskanin stad ve alt yapi konusunda iyi niyetli olduguna inaniyorum.ziya dogani hakli elestiren arkadaslarimiz var ama ben gelecek sene cok basarili olacagimiza inaniyorum.herseyi yikmakla elimize bisey gecmez.suana kadar gecmedigi gibi.keske zamaninda uyusaydikta özkan sümer baskan olarak senol günes te tenik direktör olarak devam etseydi.suan bu sene sampiyon bi takimimiz olabilirdi..
                    hayirlisi..

Yorum

Allah bagislasin..bende 25 yasindayim ve bi yasinda sampiyonluk sevincini yasadim bazen basarisizlik olsada insanlarin iyi niyetine inanmak gerekir.evet sirf iyi niyetle de olmaz bu isler ama o kadar uzun senelerin yanlisini sirf bu insanlara yüklemeyelim.ben baskanin stad ve alt yapi konusunda iyi niyetli olduguna inaniyorum.ziya dogani hakli elestiren arkadaslarimiz var ama ben gelecek sene cok basarili olacagimiza inaniyorum.herseyi yikmakla elimize bisey gecmez.suana kadar gecmedigi gibi.keske zamaninda uyusaydikta özkan sümer baskan olarak senol günes te tenik direktör olarak devam etseydi.suan bu sene sampiyon bi takimimiz olabilirdi..
                      hayirlisi..
                      baba bişeyi yıktığımız yok sadece uyutmasılar bizi şampiyoluktur amacımız demesiler açık sözlü olsunlar desin kardeşim busene toparlanacaz oyuncu almayacaz ama seneye yada diğer seneye kaliteli oyuncular alıpta şampiyonluğa oynayacaz bunu söyleyecek yönetime kimse sesinide çıkarmaz adamların projesi var deriz ama ortada proje yok yatırım yok velhasıl uyutuluyoruz

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mesut Özil, Nr. 17

Position: midfield

Birthdate: 15.10.1988

Birthplace: Gelsenkirchen (Germany)

Nationality german

Height: 1,80 m Weight: 70 kg

Maritial status: unmarried

yaa mesut özdil gerçekten çok genç ve iyi bir oyuncu.....ama bizim yönetim anlaştığı oyuncuları bile alamıyor mesut'u nasıl alsınlar..
                        ya bu mesur cok iyi bi topcu. okadar genc yasinlan bile schalke de ilk onbir oynuyor ve cok iyi oynuyor. Ama asil soru türkiye milli takimda mi oynucak yoksa almanya dami????? bilen varsa bilgilendirsin lütfen

Yorum

baba bişeyi yıktığımız yok sadece uyutmasılar bizi şampiyoluktur amacımız demesiler açık sözlü olsunlar desin kardeşim busene toparlanacaz oyuncu almayacaz ama seneye yada diğer seneye kaliteli oyuncular alıpta şampiyonluğa oynayacaz bunu söyleyecek yönetime kimse sesinide çıkarmaz adamların projesi var deriz ama ortada proje yok yatırım yok velhasıl uyutuluyoruz
                          sen imzanda stichus geri dön özledim seni demissin
                          iyide simdi uyumak yada uyumamak gibi bi durum yok.yönetimin araliga kadar zamani var.eger yeterli görülmeseler zaten herkes özgür iradesiyle yeterli gördügünü secerek onlari cezalandirir böylece.yapacak biseyde yokki.ben gercekten iyi niyetli olduguna inaniyorum.bu stad ve tesis projesi isi transferden ve bu seneki sampiyonluktan daha önemli benim icin ama o yöndeki gelismeler hakkinda kimse bilgi vermiyor.stichus da sirf transferlerle ilgili bilgi veriyor

Yorum

• şu yönetimi hiç sevmem lakin 1-Dudek ,2-Nick Carle,3-Kaliteli bir forvet alsınlar ,takdir edeceğim

Yorum

tanyıldızı masalı sana mı anlatayım sevimli yeğenimize mi?
                              bana laf yetiştirmene bir şey demiyorum da şu imzanla yazın absürdleşme olimpiyatı gibi duruyor ya karşılıklı.. ona gülüyorum!

andersenden masallar, lafontaine den masallar..
                              şu espri düzeyi konusunu bir ara geniş konuşalım..
                              masalcı arkadaş, bizim espri yaptığımız yok, sen masal anlatıyorsun biz okuyoruz. ben masal anlatıyorsun diyorum sen espri olarak algılıyorsun. bravo demek lazım, bu dünyada sırtın yere gelmez, ben diyorumki niye daha iyi oyuncularla görüşürken, nick carleyi alıyorsun, yoksa paranızmı yok, ben diyorumki başkan yıldız transferi , marcelinhoyu aldı eyvallah gerçekten yıldızdı ancak sattı eyvallah, marcenin satışından gelen parayı klübe resmi olarak hibe ettimi etmedimi, etmediyse yıldız sözü hala havadamı, yoksa carle mi yıldızınız. ben diyorumki stad projesi ne zaman maketten öteye geçecek, ben diyorumki kulüp te ne zaman kurumsallaşama adımları atılacak, ne gibi plan ve proje var. anlattığın masalların içini doldurursak sevinirim.masal kelimesi burada espri niyetine kullanılmamıştır. o yüzden esprinin düzeyini tartışman bana anlamsız geliyor

Yorum

• MEHMET AKGÜN YABANCI ÇIKTI!Trabzon almadı, Kasımpaşa?ya gittizİMZA ATSAYDI.. Trabzonspor, Mehmet Akgün?de şok yaşayabilirdi. Bordo-Mavililer?in prensipte anlaştığı ancak Teknik Patron Ziya Doğan?ın ?Kampa gel, göreyim seni, sonra imza atarsın? önerisini ?Ben denenecek oyuncu değilim? diyerek geri çevirince transferi gerçekleşmeyince Kasımpaşa ile anlaşan M.Akgün yabancı çıktı. Eğer Trabzonspor, bu oyuncuya imza attırmış olsaydı, yabancı kontejanı yeni bir kişi eklenecekti.

yaa arkadaşlar mehmet akgün yabncı imiş onun için almamışız....türk statüsünde oynayamıyormuş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X