Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aman cok bisey sanki...
    ya nuri şahin uydurumuydu piyasa mı yapıodu onun için
    patlama yapınca görcez sanki bizde çok ii adm varya
    "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Bence Kaımpasaya Mehmet akgün Trabzon tarafından verilmiştir karşılıgında onlarda Erhanı vereceklerdir tabi ben böyle umut ediyorum diger türlüsünü düşünemiyorum.......
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gökdeniz satılsın eyvallah ... ama gökdeniz giderde yeri dolmazsa ki öyle görünüyor ,bu takım iyice sıradanlaşır ...hani iskelet falan diyorya hoca ve başkan ..bu takımda iskelet olabilecek tek adam bana göre gökdeniz ne yapacağının bilen tek adam ...
        Öyle diyorsun tamam kardeş haklısın 11 aralıktan sonra düşünürüz Gökdenizin yerine adam.

Eğer doğru ise bu fiyatı bir daha vermezler.. Cool 'un dediği gibi.. Borçların tümü biter. 11 Aralıkta parasız fakat bu klübü layıkıyla yönetecek insanlar daha kolay aday olabilir başkanlığa.. Borçsuz klüp
        O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak Yeliz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yahu artık bu başlığı kimi aldık değilde gene kimi transfer edemedik bakmak için girer oldum.
          bu kadar mı beceriksiz olunur yaaa

tmm belki süper futbolcular değil ama en azında bizim gündemimizde olup uyduruk bi klube transfer olması deli ediyo insanı
          aynen dedigin gibi... ama bununda bi nedeni olmalı demekki buınu biz göremiyuoruz neden trabzonspor varken başka bi anadolu takımına gider bi futbolcu...

bizimö yönetimimizin üstün beceri ve ikna kabiliyeti olabilirmi??
          ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
          **ARSİNLİ AKREP**
          **61*77**

Yorum

• Stichus verdi ayarı gitti yine
            Kimi alıoduk biz Fenerin elinden

Yorum

• İcimizde de var bence böyleleri
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Öyle diyorsun tamam kardeş haklısın 11 aralıktan sonra düşünürüz Gökdenizin yerine adam.

Eğer doğru ise bu fiyatı bir daha vermezler.. Cool 'un dediği gibi.. Borçların tümü biter. 11 Aralıkta parasız fakat bu klübü layıkıyla yönetecek insanlar daha kolay aday olabilir başkanlığa.. Borçsuz klüp
                gereksiz bir dünya adam al.borcu arttır.sonra yıldızları sat takımı orta sıralara oynar hale getir kulubü borçsuz bıraktım de. alkış
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• gayseri kadar olamadık kardeşim senin anadolu takımlarından farkın ne
                  ben söyleyeyim :gökdeniz,yattara,belki hüseyin başkada aklıma gelmiyor tamam sat gökdenizi al topuzla g. ünalı yanına colin kazım yoksa sen burayı büyükşehir belediyemi sandın
                  adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• Bakiyorumda bircogu 8-9 milyon Euro`yu görünce hemen satalim diyor. Neye güvenerek?

Ben tek sartla satilsin derim. O da Pascal, Keita, Pitroipa, Rommedahl, Karagounis, Lavezzi ve Dindane`den ücünü alip, hemde diger aciklarimizin yerini doldurarak. Ya da Quaresma`yi yerine alirlar, tamamdir. Transfer Avrupa`da böyle yapiliyor.

Yukarida saydigim isimlerin cogunun sözlesmesi seneye bitiyor. O yüzden ücünü 9-10 milyon gibi bir rakama alirlar.

Gökdeniz`i pek sevmesemde, borc kapatmak icin satilmasina karsiyim. Basa geldiginden beri tek para kazandiran bir proje üretmeyen bu Yönetim, oyuncu satip, takimi daha da kücültecekse, kapi orada, derhal birakip defolsunlar. Ben bazilari gibi Aralik ayini beklemem.
                    TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                    TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• 2006 - 2007 sezonu ortasında trabzonda anket yapsan takımın ihtiyaç duyduğu mevkiler hangileridir diye %90 söylenecek belli sol bek sol açık oyun kurucu forvet sen napıyorsun ne kadar sağ kanat varsa toplayıp geliyorsun SİZİN TRANSFER POLİTİKANIZ FALAN YOK BİZİ OYALIYORSUNUZ DEFOLUN GİDİN
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• ---edit----
                        TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                        TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• git diyosun gidiyomu sanki ben bunlardan bise anlamadim

Yorum

• Gerçektende Kayseri bile istikrarlı bir şekilde kadrosunu korudu.Geçen sene Fatih bu sene Gökdeniz dersen hem mental takıntılı hocana gün doğar hemde Trabzon iyice küçülür.Başkan Büyüklehiri bıraktın şampiyon oldular bizide bırak LÜTFEEEEEEEEEENNNN...

Son yıllarda tek istikrarlı olduğumuz konu transfer beceriksizliği.
                            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gereksiz bir dünya adam al.borcu arttır.sonra yıldızları sat takımı orta sıralara oynar hale getir kulubü borçsuz bıraktım de. alkış
                              Takdir edilen birşey değil kesinlikle.. Ama bu belayı başımıza kendimiz saldık.. ve hiçbir eylem hiçbir başkaldırı yok Sadece BMN de istifa çağrıları.. Örgütlenemdik ki şunları def edelim mayısta...
                              Hak ediyoruz yani...

Yorum

• evet herkese selemünaleyküm arkadaşlar ..

bu arada bu işte bi terslik var normalde 400. sayfaya girdiğimizde bi transfer haberi alamamız gerekiyordu yok galiba haber

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X