valla arkadaşlar ben ali bilginin bizim yönetim kurulundan birisine söylediği cümleyi biliyorum hemde gözleri dolarak.''tek isteğim bordo mavili formayla avni akerde futbol oynamak'' diye.ancak bizimkiler alabilirmi bilemem
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fatih Tekke Dönüyor
Trabzonspor'un sezon başında Rusya'nın Zenit Petersburg takımına 7,5 milyon Avro bonservis bedeliyle verdiği Fatih Tekke'nin, gelecek sezon için Trabzonspor'a dönme ihtimalinin olduğu öğrenildi.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, bordo-mavili kulüp, yüksek bonservis bedeli nedeniyle Fatih Tekke'nin transferini, ancak kiralık olarak gerçekleştirebilecek.
Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı, ancak son kararı Rus kulübünün vereceği belirtildi.
Rusya Ligi'nin mevsim şartları nedeniyle geç başladığı ve Eylül sonlarında biteceği, bu nedenle de milli futbolcunun boş dönemde Trabzonspor'da kiralık oynayabileceği kaydedildi.
Transferin de bu nedenle hemen değil, Eylül ayı başlarında netlik kazanabileceği öğrenildi.En son yns61 tarafından düzenlendi; 27.05.2007, 12:03.Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
Yorum
-
Fatih Tekke, Trabzon'a geri dönüyor

Bordo-Mavili ekipte Fatih Tekke operasyonu... Sezon başında 7.5 milyon Avro bedel ile Rusya'nın Zenit takımına satılan golcü futbolcunun geri dönme olasılığı belirdi...
Trabzonspor'un sezon başında Rusya'nın Zenit Petersburg takımına 7.5 milyon Avro bonservis bedeliyle verdiği Fatih Tekke'nin, gelecek sezon için Trabzonspor'a dönme ihtimalinin olduğu öğrenildi.
Bordo-mavili kulüp, yüksek bonservis bedeli nedeniyle Fatih Tekke'nin transferini, ancak kiralık olarak gerçekleştirebilecek.
Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı, ancak son kararı Rus kulübünün vereceği belirtildi.
Rusya Ligi'nin mevsim şartları nedeniyle geç başladığı ve Eylül sonlarında biteceği, bu nedenle de milli futbolcunun boş dönemde Trabzonspor'da kiralık oynayabileceği kaydedildi.
Transferin de bu nedenle hemen değil, Eylül ayı başlarında netlik kazanabileceği öğrenildi.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
aahh ... ahh ... bi alabilsek şu adamı ...İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke, Trabzon'a geri dönüyor

Bordo-Mavili ekipte Fatih Tekke operasyonu... Sezon başında 7.5 milyon Avro bedel ile Rusya'nın Zenit takımına satılan golcü futbolcunun geri dönme olasılığı belirdi...
Trabzonspor'un sezon başında Rusya'nın Zenit Petersburg takımına 7.5 milyon Avro bonservis bedeliyle verdiği Fatih Tekke'nin, gelecek sezon için Trabzonspor'a dönme ihtimalinin olduğu öğrenildi.
Bordo-mavili kulüp, yüksek bonservis bedeli nedeniyle Fatih Tekke'nin transferini, ancak kiralık olarak gerçekleştirebilecek.
Transferin de bu nedenle hemen değil, Eylül ayı başlarında netlik kazanabileceği öğrenildi.
Yorum
-
İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takım eğer 2. devrenin en iyi puan toplayan takımıysa bu takıma 2 den fazla transfer yapmak aptallık olur. bence transfreden çok gereğinden fazla ücret alan topçuları göndererek yapılmalı. mesela bence bi çağdaş 1.2 trilyon çok fazla alıyor. sırf beşiktaştaş buraya gelmesi için bu futbolcuya bu kadar para verilmemeli. hem kaliteside ortada bi erdinç 800 alırken bi çağdaşın 500 bile alamaması lazım. bu futbolculardan kurtulup yerlerine trabzonspor forması için terinin son damlasına kadar oynayacak binlerce topçudan bikaçını alabiliriz. erciyes maçında ben penaltı atmam diyosan 1.2 trilyonu geri vereceksin klube.
biz bu ağır maaş ücretlerinden kurtulup. elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz. bi hüzeyinin bi yattaranın kafasını lige vermesi için sözleşmeleri uzatılmalı. yoksa topçu adam kafası sezon sonunda olacaktır. menejerlerle boğuşur kalırsını sonra. bana kalırsa trabzonspor bu seneyi kralık giden oyuncuların içinden intertoto maçında iyilerini ayıklayıp yola devam etmelidir. bizim transfere falan ihtiyacımız yok.
divanda açıklıyosun 29.5 trilyon diyosun daha neyin transferi.
sonrada utanmadan diyoki biz bunu 24 e indirik aldığımız duruma getirecez sonra bırakacaz. sormazlarmı adama ne işe yararsın sen diye. ayıp ayıp. bu takıma bu tekik heyete yazık. trabzonspor yönetimsel bataktadır. bu takım bunların elinden alınıp futbolu bilenlere devredilmeli. ben futbolculara ve ziya hocaya acıyorum.
ziya hoca bu sene takımı göreceksiniz diyor. arkasında aralıkta kaçmayı planlayan bi yönetim. bu nasıl iş anlamadım. kaçacaksan şimdi kaç yemin billah kimse sana 5 trilyonun ağzını yapmayacak. defol git...
hemen hemen yazacaklarımı ifade etmişsin %90 oranında sana katılıyorum renkdaş gerçektende bazı yerleri çok dogru ve açık yazmışsın eline saglık. Bir trabzonspor taraftarı olarak her 10 kişiden 7 sinin kafasından bunlar geçiyor. Bencede önünü net gören insanlar ve kaçmayan insanlarla bu yola girilmeli.
Artık yönetim istifa demekten yoruldum . O yüzden yönetimede bişey demiyorum artık ne diyim yani herşeyin hayırlısı....****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
**ARSİNLİ AKREP**
**61*77**
Yorum
-
Fatih Tekke Trabzon'a dönüyor!..

Trabzonspor'un sezon başında Rusya'nın Zenit Petersburg takımına 7,5 milyon Avro bonservis bedeliyle verdiği Fatih Tekke'nin, gelecek sezon için Trabzonspor'a dönme ihtimalinin olduğu öğrenildi...
Alınan bilgiye göre, bordo-mavili kulüp, yüksek bonservis bedeli nedeniyle Fatih Tekke'nin transferini, ancak kiralık olarak gerçekleştirebilecek. Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı, ancak son kararı Rus kulübünün vereceği belirtildi.
Rusya Ligi'nin mevsim şartları nedeniyle geç başladığı ve Eylül sonlarında biteceği, bu nedenle de milli futbolcunun boş dönemde Trabzonspor'da kiralık oynayabileceği kaydedildi. Transferin de bu nedenle hemen değil, Eylül ayı başlarında netlik kazanabileceği öğrenildi.En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 27.05.2007, 12:26.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Rusyada oynamıyorki zaten kaç aydır tatil yapıyor...........İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih tekke donuyormus ......
allah askina bu adam hic mi tatil yapmayacak yorgun yorgun ne kadar katkisi olacak hem kendi sagligi icinde dogru olmaz medyamiz boyle bos haberlerle surekli gundemi mesgul ediyor2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
keyfinden mi oynamiyor peki adamin surda 2 aylik bi tatili var ondada kendisini riske atarak bizde oynayacak fatihin bunyesini zaten biliyoruz bu tempoyu kaldirabilecek mi dunyada nerde gorulmus futbolcularin kendi yaz tatillerinde kiralik olarak baska takimlarda oynadigi bunuda bizim medyamiz icat ettiİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRusyada oynamıyorki zaten kaç aydır tatil yapıyor...........
Yorum
-
Şimdi arkadaşlar borcumuz var transfer yapmayalım yok ikinci yarı en fazla puan toplayan takımız transfer yapmayalım demek kusura bakmayın ama basit ve fakir düşünmektir bugün ligimizde şampiyonlar ligine gitmeye hak kazanan takım 10 milyon euroyu cebine indiriyor sadece bu değil Trabzonsporumuz bu sene kupayı alabilse veya ligde 3-4 maç daha kazansa 2-3 Milyon dolarıda alacaktı transfer ileriye bakılarak yapılır berbat geçen bir sezonun ikinci yarısında toplanan 30 Küsür puan beni sevindirmiyor ama şunu anlarım sözleşmesi bitecek futbolcular var onlar ile anlaşılmalı Serkan Kenan Hasagic olabilir mesela ama Mehmet Cakır gibi sonradan çok daha fazla sana kazandıracak futbolcuyu veya Wedersonu kaptırırsan ona buna yazık olur daha da batarız ...........2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Allah Allah ne biçim tartışmalar oluyor burada anlayamadım Fatih sakat ve mutsuz orada o yüzden oynamıyor buraya transgeri gerçekten olursa merak etme zaten bundan sonra da doğru dürüst oynamaz buraya önce kiralık sonra bonservisiyle gelir bana Fatih Tomas Jun gibi oldu geliyor hayırlısı olur inşallah........İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeyfinden mi oynamiyor peki adamin surda 2 aylik bi tatili var ondada kendisini riske atarak bizde oynayacak fatihin bunyesini zaten biliyoruz bu tempoyu kaldirabilecek mi dunyada nerde gorulmus futbolcularin kendi yaz tatillerinde kiralik olarak baska takimlarda oynadigi bunuda bizim medyamiz icat etti2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-

Trabzon'u borç sarstı
Trabzonspor'a transferi gündeme gelen Fenerbahçe'nin milli kalecisi Rüştü Reçber'i Asbaşkan Haşim Sayitoğlu'ndan sonra Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Başer de veto etti. Sayitoğlu, Divan Kurulu üyeleri önünde "Bu futbolcuyla görüşmemiz dahi olamaz" derken, Abdullah Başer, "Bu futbolcu bizim gündemimizde yok. Ancak bir kaleci aradığımız doğru. Her takım gibi biz de iyi bir kaleciyi kadromuza katmak isteriz" dedi. Bu arada yurt dışına futbolcu avına çıkan Teknik Direktör Ziya Doğan' ın ilk durağı Polonya oldu.
SAYİTOĞLU SERT TEPKİ GÖSTERİYOR
Transferde hareketli saatler yaşayan Trabzonspor'da Fenerbahçe'nin milli kalecisi Rüştü' nün transferinden kesin olarak vazgeçildi. Fenerbahçe' den ayrılması gündemde olan milli kaleci için Trabzonspor'un hiç bir girişimde bulunmadığı açıklandı. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, dün yapılan Divan Kurulu toplantısında Rüştü için, "İstanbul' da bir takımın kalesini koruyan futbolcuyla anlaştığımız söyleniyor. Bırakın anlaşmayı, bu futbolcuyla ilgilenmemiz dahi söz konusu değil" diye konuştu.
Toplantıdan sonra yeniden çıkan 'Rüştü ile el sıkışıldı' şeklindeki haberlere de tepki gösteren Sayitoğlu, "Ben Divan kurulu toplantısında o kadar insanın önünde bu işin olmayacağını söyledim. Hala Rüştü'nün Trabzonspor'a alındığı söyleniyorsa, daha fazla birşey söylemem doğru olmaz. Bunu çıkaranlara bir anlam veremiyorum" dedi. Sayitoğlu'nun Rüştü'nün alınmamasını istememesindeki en büyük etkenin tecrübeli kalecinin yaşının ilerlemiş olması ve yüksek fiyatı olduğu öğrenildi.
KALECİ ARADIĞIMIZ DOĞRU
Transfer Komitesi Üyesi Abdullah Başer ise Rüştü ile görüşmelerinin dahi olmadığını ifade ederek, "Bu futbolcu gündemimizde yok.
Kendisi ile şu ana kadar hiç bir yöneticimiz bir araya gelmedi. Rüştü ile ilgilenmiyoruz" dedi. Başer, kaliteli bir kaleci için arayışlarının sürdüğünü ifade ederek, "Her takım gibi biz de iyi bir kaleciyi kadromuza katmayı düşünüyoruz. Takımdan ayrılacak kaleci konusunda net bir isim yok. Gönderilecek futbolcuların listesi sadece başkanda. Ancak biz iyi bir kaleci almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 11 Haziran' a kadar da transfere nokta koyacağımıza inanıyorum" dedi.
Başer, Çaykur Rizespor' dan alınması gündemde olan Serhat Akyüz ile ilgili olarak, "Gündemimizde bir çok futbolcu var. Ancak biz 4 tane transfer yapacağız. Daha fazlasını alıp da laf olsun diye transfer yapmayacağız" dedi. Öte yandan kaleci arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Gaziantepsporlu Hasagic, Sakaryasporlu Martinez' den sonra Antalyaspor' un kalecisi Cordoba' yı da gündemine aldı. Teknik Direktör Ziya Doğan ise Avrupa' da futbolcu avına başladı. Doğan' ın ilk durağı Polonya. Tecrübeli çalıştırıcının burada 1 - 2 maç izlemesi bekleniyor.
BORÇ TRABZON'U SARSTI
Trabzonspor' un 18. Olağan Divan Kurulu Toplantısı' nda Asbaşkan Haşim Sayitoğlu' nun açıkladığı "Toplam 29.7 trilyon borcumuz var" sözü camiada şok etkisi yarattı. Göreve geldiklerinde borcun 24 trilyon olduğunu iddia eden Asbaşkan Sayitoğlu, "Borcu artırdığımızı kabul ediyoruz" dedi.
Sayitoğlu' nun bu açıklamalarına sert tepki gösteren Trabzonpor yönetimine muhalif kanat, derhal kongre isterken, Trabzonspor Eski Başkanı Atay Aktuğ'un yaptığı, "Biz kulübü bıraktığımızda açık 4.5 trilyondu. 20 trilyon da borç ödemiştik" açıklamaları ise yönetime tepkilerin çoğalmasına neden oldu. Yönetim Kurulu, Aralık ayındaki kongreye kadar borcu 24 trilyona indireceğini iddia ederken, Kartal Benzin İstasyonu'ndan ve futbolcu satışından elde edeceği parayı bu açığı kapatmaya ayırması bekleniyor.
27.05.2007
Kaynak : DHA2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum