İlk olarak omermk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
ooo sabah güzel başladı nick carle yi almamışız
adamı hayatımda hiç seyretmedim ama dün yazdığım gibi 26 yaşında 3 kez milli olmuş üstelik avustralya gibi dünya futbolunda esamesi okunmayan bir ülkeden başka hiç bir yerde top oynamamış. tamam boyle bir ülkdeden de futbolcu çıkabilir ama bu adamı kimse izlememiş bi kaç videosunda bi kaç güzel hareket yaptı diye bi takımın 10 numarası kimseye verilmez. hele hele 26 yaşında bi futbolcuyu dünyanın öteki ucundan getirip deneyelim derseniz iyice saçmalarsınız. bu nedenle ben çok sevindim.
ben gecen sene uğur boral ı çok istemiştim ama olmadı bu sene yelkenleri suya indiyse büyük şehir değil de futbol oynayaqbileceği bir kenti tercih edecekse fb den alınır bize de çok faydalı olur. ama uğur bir sol bek değildir sol bek olarak alınmamalıdır.ortanın solu için süratli bir oyuncu alternatifidir.
kaleci konusunda ne orkun ne de serkan tolga dan daha iyi kaleciler değil. bence de bir kaleci takımın %30 udur. rüştü senelerce taşıdı fb yi sırtında. bizim acilen çok iyi bir kaleci bulmamız lazım.
adamı hayatımda hiç seyretmedim ama dün yazdığım gibi 26 yaşında 3 kez milli olmuş üstelik avustralya gibi dünya futbolunda esamesi okunmayan bir ülkeden başka hiç bir yerde top oynamamış. tamam boyle bir ülkdeden de futbolcu çıkabilir ama bu adamı kimse izlememiş bi kaç videosunda bi kaç güzel hareket yaptı diye bi takımın 10 numarası kimseye verilmez. hele hele 26 yaşında bi futbolcuyu dünyanın öteki ucundan getirip deneyelim derseniz iyice saçmalarsınız. bu nedenle ben çok sevindim.ben gecen sene uğur boral ı çok istemiştim ama olmadı bu sene yelkenleri suya indiyse büyük şehir değil de futbol oynayaqbileceği bir kenti tercih edecekse fb den alınır bize de çok faydalı olur. ama uğur bir sol bek değildir sol bek olarak alınmamalıdır.ortanın solu için süratli bir oyuncu alternatifidir.
kaleci konusunda ne orkun ne de serkan tolga dan daha iyi kaleciler değil. bence de bir kaleci takımın %30 udur. rüştü senelerce taşıdı fb yi sırtında. bizim acilen çok iyi bir kaleci bulmamız lazım.

Sadece adam alınmış olsun diye transfer bekleyenler var.
lazım

Yorum