Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ooo sabah güzel başladı nick carle yi almamışız adamı hayatımda hiç seyretmedim ama dün yazdığım gibi 26 yaşında 3 kez milli olmuş üstelik avustralya gibi dünya futbolunda esamesi okunmayan bir ülkeden başka hiç bir yerde top oynamamış. tamam boyle bir ülkdeden de futbolcu çıkabilir ama bu adamı kimse izlememiş bi kaç videosunda bi kaç güzel hareket yaptı diye bi takımın 10 numarası kimseye verilmez. hele hele 26 yaşında bi futbolcuyu dünyanın öteki ucundan getirip deneyelim derseniz iyice saçmalarsınız. bu nedenle ben çok sevindim.

ben gecen sene uğur boral ı çok istemiştim ama olmadı bu sene yelkenleri suya indiyse büyük şehir değil de futbol oynayaqbileceği bir kenti tercih edecekse fb den alınır bize de çok faydalı olur. ama uğur bir sol bek değildir sol bek olarak alınmamalıdır.ortanın solu için süratli bir oyuncu alternatifidir.

kaleci konusunda ne orkun ne de serkan tolga dan daha iyi kaleciler değil. bence de bir kaleci takımın %30 udur. rüştü senelerce taşıdı fb yi sırtında. bizim acilen çok iyi bir kaleci bulmamız lazım.
    Şimdi seni dokuz köyden kovarlar.

Sadece adam alınmış olsun diye transfer bekleyenler var.

Yorum

• yahu şimdi bu carle yi aldık mı almadık mı
      taka ve karadeniz gasteleri geriden geliyorlar galiba
      En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 11:43.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bu yönetime iyi bir lazım
        ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yahu şimdi bu carle yi aldık mı almadık mı
          almadık kardeşim...

Yorum

yahu şimdi bu carle yi aldık mı almadık mı
            Yaw o konu kapanalı 10 sayfa oldu artık Carle lafı duymak istemiyom canım sıkılıyo..

Yorum

• 3 aydır izleniyormuş demek bravo ozaman dene bide 3 ay az izlemişssin
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

3 aydır izleniyormuş demek bravo ozaman dene bide 3 ay az izlemişssin
                kardeş tamam kapattık bu konuyu daha iyisi A_LI_NA_CAK !!!

Yorum

3 aydır izleniyormuş demek bravo ozaman dene bide 3 ay az izlemişssin
                  Hiç hata yapmıyolar Allah var şimdi çokta titizler örnekleride var (jun ,Djokaj,Musampa) bunlar tam 15 testten geçirilip bir derenin suyundan içirilip yıkanmış topçular hataya yer yok

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yaw o konu kapanalı 10 sayfa oldu artık Carle lafı duymak istemiyom canım sıkılıyo..
                    biliom akşam 12 gibi bitmişti haber de ne biliim sabah açtık takayla karadenizi bitti aldık falan yazıyor dedim ne oluo
                    Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Yahu samat yapma bee.
                      Daha iyisi alinacagina ne cabuk inanmissin be kardes!
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

biliom akşam 12 gibi bitmişti haber de ne biliim sabah açtık takayla karadenizi bitti aldık falan yazıyor dedim ne oluo
                        Taka yla karadeniz herhalde eve misafir ettiler Carle i zaten dünde haşim sadece bir günlük otel parasını karşıladıklarını söylediler demek ki taka ve karadeniz sahip çıktılar zavallıma vah vah

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yahu samat yapma bee.
                          Daha iyisi alinacagina ne cabuk inanmissin be kardes!
                          hüseyin abi biraz düz mantık kurduğumda bunu anlamak kolay oluyor...

eğer yönetim daha iyisini alacağına güvenmese bu adama imzayı attrıp taraftarını susturur ve işine bakardı ...

çünkü hiçbi taraftar çıkıpta bunu neden aldık yaa diye yönetimi eleştirmezdi ...

izlediğim kadarıyla çok titiz (ne kadar herkes dalga geçsede) ve gizli yürütüyorlar transferleri ...

bakın carle geldikten bir gün sonra öğrendik bizim için geldiğini şu anda bizim 10 numara veya kaleci transferi hakkında yönetimden bi haber alamamamız gayet normal ...

kimse inanmasada ben inanıyorum inanmayada devam edeceğim bundan daha iyi bir 10 numara alınacak !!! saygılar ...

Yorum

• Musampa’ya talip çıktı

16 Haziran 2007 Cumartesi

Yabancı futbolcularının bolluğu yüzünden dış transfer yapmakta zorlanan Trabzonspor’a fırsat doğdu. Bordo-mavililerin Kongo asıllı Hollandalısı Kiki Musampa’ya İspanya’dan Valladolid ve Portekiz’den Braga’nın talip olduğu, iki kulübün de Karadeniz ekibine 400 bin euro teklif ettiği öğrenildi. Trabzonspor, Musampa’yı elinden çıkaramaması halinde temmuz ayında futbolcuya 500 bin dolar ödeyecek

Simdi bu Yönetim bu Adami 2 Hafta icerisinde 100.000-200.000 AVRO yüzünden satamaz ve sonra Mukavele geregi 500.000 AVRO öder

Yada satmak ister ama o TD birden ona son bis sans daha verecegim der ve sonra yine kulübeye ceker ve böylelikle yine Paralar ucar gider

Maalesef daha iyisini düsünemez oldum
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hüseyin abi biraz düz mantık kurduğumda bunu anlamak kolay oluyor...

eğer yönetim daha iyisini alacağına güvenmese bu adama imzayı attrıp taraftarını susturur ve işine bakardı ...

çünkü hiçbi taraftar çıkıpta bunu neden aldık yaa diye yönetimi eleştirmezdi ...

izlediğim kadarıyla çok titiz (ne kadar herkes dalga geçsede) ve gizli yürütüyorlar transferleri ...

bakın carle geldikten bir gün sonra öğrendik bizim için geldiğini şu anda bizim 10 numara veya kaleci transferi hakkında yönetimden bi haber alamamamız gayet normal ...

kimse inanmasada ben inanıyorum inanmayada devam edeceğim bundan daha iyi bir 10 numara alınacak !!! saygılar ...
                              bence bu bizimkilere ii geldi daha kötüsünü nasil alabilirim diye araştırmalara TİTİZlikle başladılar
                              Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Musampa’ya talip çıktı

16 Haziran 2007 Cumartesi

Yabancı futbolcularının bolluğu yüzünden dış transfer yapmakta zorlanan Trabzonspor’a fırsat doğdu. Bordo-mavililerin Kongo asıllı Hollandalısı Kiki Musampa’ya İspanya’dan Valladolid ve Portekiz’den Braga’nın talip olduğu, iki kulübün de Karadeniz ekibine 400 bin euro teklif ettiği öğrenildi. Trabzonspor, Musampa’yı elinden çıkaramaması halinde temmuz ayında futbolcuya 500 bin dolar ödeyecek

Simdi bu Yönetim bu Adami 2 Hafta icerisinde 100.000-200.000 AVRO yüzünden satamaz ve sonra Mukavele geregi 500.000 AVRO öder

Yada satmak ister ama o TD birden ona son bis sans daha verecegim der ve sonra yine kulübeye ceker ve böylelikle yine Paralar ucar gider

Maalesef daha iyisini düsünemez oldum

SATIN HEMEN O ZAMANNNNNNNN
                                1 milyon dolar kara girerlim 400 bin euro ya satıp 500 bin dolaradan da kurtuluruz
                                Ey Türk Gençliği!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X