Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• golasali.. sakin ol.. bir tarafın bayrağı kapılınca öteki tarafın bayrağına koşmamak lazım.. hayranı olmayı kaçırdık bari karşısındakien önemli isim olayım demeyesin, yakışmaz sana..
    adamı fenere götüren de yok yotube dan beğenip alan da..
    hoca adamın tüm maçlarından seçmiş ve tam maç olarak izlemiştir.. avustralyada oyuncuyu çıplak gözle izlememiştir doğru.. ama yeteri kadar fikir sahibi olunan tam maç kasetlerinden hem de birkaç maçını izlemiştir..
    bir maçra ben adamın tahta olduğunu anlarım.. bu adam tahta değildir.. ama riquelme ayarında topçu da değil, beklentilere çekidüzen vermek lazım..

iyi bir oyuncudur..
    çok iyi bir oyuncudur..
    taraftarımızı coşturacak bir oyuncudur..
    ve bu kanaatimi youtubedan edinmedim..
    henüz anlaşmadığımızı da ilave edeyim..
    travel, gel savun travelini yahu, bana ne
    kaleci lazım kaleci.. önce kaleci..

Yorum

• İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bazi arkadaslar haberlere sadece elestiri yapmak amaciyla abakiyo..haberi neresinden okusakta yönetime bi elestiri yapsak gözüyle..forumda bi isim ortaya atiliyo kendi kendimize konusuyoruz sonra baska takima gidince beceriksiz yönetim,is bilmez yönetim.simdi carle elestiriliyor.umarim basarili olur ama basarisizta olabilir,bugune kadar trabzonsporun yabancilarindan % kaci basarili olmus,ama adam daha gelmeden oynamadan elestirmek hic insafli degil.ayrica su asamada bu adami fener yada gs alsa ,carle elestirinler ne yazar cok merak ediyorum..
      ya kardeşim yönetimin ne başarısını gördünde hemen yömnetimi eleştirolar diyosun...ne konuda TRABZONSPOR'u korudu ve kolladı...Her konuda bizi ezik bıraktı...vss....bi başarısını de bana bakim???

Yorum

• Ne kadar kolay hemen buradaki Trabzonspor sevgisinden başka birşey düşünmeyen arkadaşları yazılarınızla zor duruma düşürmek 20 yıldır şampiyon olamamış son iki sezonda kötü günler haftalar gecirmiş arkadaşlar burada iken bugün Padişahım cok yaşa diyenler neredeydiler 4 yılda 3 kez şampiyon olan Fb taraftarıda fark 6 puan iken yönetim bu takım senin eserin diye bagırırken ve bu onlara bazılarımız tarafından hoş görülürken sadece takımlarının iki-üc futbolcu transfer etmesini isteyen yıldız futbolcularının gitmesini istemeyen taraftarı binbir şekile sokmak da neyin nesi arkadaşlar Nick Carle veye başkası önemli degil ama insanlar birşeyler yapıldıgını görmek istiyor bunu görüyorsa destekliyor göremiyorsa kızıyor bunu normal karşılayamayanları anlayayamıyorum.

Belki bazı arkadaşlar yönetime ve yapılanlara yakınlar dolayısıyla calışmalardan haberdarlar dolayısıyla rahatlar ama Fakültedeki dersinden koşa koşa internet başına gelip Dha muhabirinin haberini bekleyen arkadaşlar var burada bende bunlardan sadece biriyim.
        En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 13:08.
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          birakalim bu kapasite islerini yaaa.eger menajerlere para yedirmek istemiyorsan adam akilli bi alt yapi calismasina girersin ve her 5 senede bir yeni bi jenarasyon olusturacak seviyeye gelirsin.belki yönetim su islerden birazcik nefeslenirse bu isede bakacaktir ama bazilari alt yapinin cökmesinden onlari sorumlu tutar zaten oraya özkan sümeri getirerek ne kadar iyi niyetli olduklarini gösterdiler..
          yaa su stad isi ve tesislesme isi ne olacak stichus abi
          sana sormadım atlama oraya sazan gibi...

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sana sormadım atlama oraya sazan gibi...
            pardon ifindim
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              golasali.. sakin ol.. bir tarafın bayrağı kapılınca öteki tarafın bayrağına koşmamak lazım.. hayranı olmayı kaçırdık bari karşısındakien önemli isim olayım demeyesin, yakışmaz sana..
              adamı fenere götüren de yok yotube dan beğenip alan da..
              hoca adamın tüm maçlarından seçmiş ve tam maç olarak izlemiştir.. avustralyada oyuncuyu çıplak gözle izlememiştir doğru.. ama yeteri kadar fikir sahibi olunan tam maç kasetlerinden hem de birkaç maçını izlemiştir..
              bir maçra ben adamın tahta olduğunu anlarım.. bu adam tahta değildir.. ama riquelme ayarında topçu da değil, beklentilere çekidüzen vermek lazım..

iyi bir oyuncudur..
              çok iyi bir oyuncudur..
              taraftarımızı coşturacak bir oyuncudur..
              ve bu kanaatimi youtubedan edinmedim..
              henüz anlaşmadığımızı da ilave edeyim..
              travel, gel savun travelini yahu, bana ne
              kaleci lazım kaleci.. önce kaleci..
              lafonten'den hikayeler uyuyun çocuklar hade geç oldu arkadaşlar biz uyuyalım sonra stichus abemiz bize uyku ilacı verir
              adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• haydi bakalım istanbul için cuma vakti.. sezer halk seçsin mi seçmesin mi kendisi karar versin demiş.. sezeri transfer etsek sol beke yahu.. maşaallah hem sol hem bek..

tanyıldızı masalı sana mı anlatayım sevimli yeğenimize mi?
                bana laf yetiştirmene bir şey demiyorum da şu imzanla yazın absürdleşme olimpiyatı gibi duruyor ya karşılıklı.. ona gülüyorum!

andersenden masallar, lafontaine den masallar..
                şu espri düzeyi konusunu bir ara geniş konuşalım..
                En son stichus tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 13:13.

Yorum

• avustralyada yaşayan ve ligini takip eden bir arakdaşım var ona sordum bu carle kardeşimizi kesilikle olumlu referanslar verdi tek söylediği devamlılığı oluduğu ve oldukça teknik olduğu ayın zamadda şili asıllı olduğu ) benim youtubeden izlediğim kadarıyla

--kesinlikle teknik (bizim ligde yermi bilmem
                  --Kesinlikle koşuyor (bizimkilere uyarmı bilmem)
                  --Kesinlikle oyunu okuyor (gelip hasan gibimi olur onuda bilmem)
                  --Kesinlikle izlenmemiştir youtube harici(benim yorumum)
                  --Kesinlikle youtubeye inanmam (Bunu biliyorum )

ama ne hikmetse gönlüm alınsın diyor be yahu

Yorum

• İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    lafonten'den hikayeler uyuyun çocuklar hade geç oldu arkadaşlar biz uyuyalım sonra stichus abemiz bize uyku ilacı verir
                    iyimser olmak kötümser olmaktan daha iyi.hem fazla stres yapmayada gerek yok.korkunun ecele faydasi yok.iyi seyler düsünmeye calisalim.bu insanlarda trabzonsporun basarisini ayni bizim gibi istiyor ve ellerinden geleni yapiyorlardir.bazi arkadaslar o kadar kötümserki.ne geregi var anlamiyorum
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ilginç yaklaşımlar!

daha düne kadar yönetim elinde bonservisi olan oyuncuları alıyor diye eleştriliyordu bugün ise ucuza aldı diye savunuluyor! yani her 500.000 dolarlık adamı denemek için alalım mı? var mı böyle bir mantık? birkez maçını izlemediğim adamı evet eleştriyorum tıpkı çoğu kişinin bir kez maçını izlemeden hayran olması gibi! var mı ötesi!!! ziya bey gidip izlemiş mi avustralyada? yada bir yönetici? menejerin biri gelmiş fenere söylemiş onlar istemeyince bizimkilere muhtemelen, bir iki dvd izletmiş. hangi menejer oyuncusunun kötü görüntülerini içeren video getirir? yada youtuba bugüne kadar kötü oynayan birinin videosu kondu mu? (sakarlıklar hariç!) lüften bu kadar çabuk gaza gelmeyin! kraldan çok kralcı olmayalım arkadaşlar!
                      Bu ithamlar banaysa bir kaç şey söylemek isterim.
                      Bu yönetimin ve teknik heyetin bazı konularda ne kadar yeteneksiz olduğunu neredeyse her iki mesajımın birinde bir şekilde belirtiyorum.

Fakat şu aralar forumda moda olmuş
                      "kaşının altında gözün var" diyerek her şeyi yıkıcı biçimde eleştirmek tercih ettiğim bir yöntem değil ne yazıkki.

Zamanlama , doğru zamanda doğru lafı söylemek , doğru zamanda söylenmemesi gerekeni söylememek benim için esas olan. Trabzonumun çıkarlarıysa esas olan böyle yapmak zorundayım.

Ben ne kadar kralcıysam o kadar da anarşistim...

Yorum

ben fb nin varligindan bahsetmedimki.ona bakarsan onlarda manchester united (yedek takim) yendiler hemde 3-0. artik herkes herkesi yenebiliyor.bi kere inter, liverpool, barcelona, aston villa yi yendik diye övünmeye gerek yok.bu basarilarin 10 mislisine ulasmis olmamiz gerekirdi coktan.bence 10 senedir türkiyeyi tüm takimlar bizde dahil rezil ettik.

amma velakin fb manchaster unitedıdın yedek takımını yenip övünüyosa ben o saydığınız takımları yenen takımımla elbette övünürüm.kaldı ki son on sene başarısına bakarsak süper ligte bikaç ikincilik ve Türkiye kupası dışında ne gibi bi başarımız var.

ben yurt dışında ki başarısızlıkların başında yine ezikleri görüyorum. rezil olma nedenlerimizin başında onların bencillikleri geliyo.kendi liginde futbolcu alışıyo ayağım kaysa düşsem faul verecek hakem deyip yere atıyo kendini düttt noldu faul! üstüne kart dahi gelebilir aynı şekilde basit penaltılar.sen liginde böyle ucuz başarılar! al sonra gider rezil olur gelirsin. her hakem bizimkiler gibi değil.

bizim nedenlerimiz daha farklı futbolcu hataları teknik adam hataları transfer hataları vs.vs. ve her zaman karşımıza çıkan hakem kararları
                        En son Yeliz tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 13:14.

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya kardeşim yönetimin ne başarısını gördünde hemen yömnetimi eleştirolar diyosun...ne konuda TRABZONSPOR'u korudu ve kolladı...Her konuda bizi ezik bıraktı...vss....bi başarısını de bana bakim???
                          ben yönetimin basarili oldugundan dolayi elestirilmesin demiyorum.su acik ve netki bugune kadar yönetim basarisizdir.bu 2+2 nin 4 ettigi kadar asikar.ama su anda trabzonsporun basinda bu yönetim var ,ve biz bunu su anda degistirebilirmiyiz.cevap gayret basit hayir. o zaman ne yapmak lazim,her hareketlerine bi kulp takip illaki herseyde yönetimi elestirmekmi daha iyidir ,yoksa bi umutla insallah eski yaptiklari hatalardan ders almislardir ve bidaha o hatalari tekrarlamazlar diye dusunmek mi.ben 2.tercih ediyorum,ve yönetim iyi seyler yaparsa mutlu olacagim,kötü icraatlerine devam ederse de onlar icin üzülmeyecegim.

Yorum

iyimser olmak kötümser olmaktan daha iyi.hem fazla stres yapmayada gerek yok.korkunun ecele faydasi yok.iyi seyler düsünmeye calisalim.bu insanlarda trabzonsporun basarisini ayni bizim gibi istiyor ve ellerinden geleni yapiyorlardir.bazi arkadaslar o kadar kötümserki.ne geregi var anlamiyorum
                            ben kötümserim kardeşim bu kelle bu bay bıyık başımızda oldukçada aynen devam edecem...

Yorum

• Marce'yi harcayan hoca inşallah aynı şeyleri (sol bek oynatmak vs.) Nick'e de yapmaz...

Yorum

• Mesut Özil, Nr. 17

Position: midfield

Birthdate: 15.10.1988

Birthplace: Gelsenkirchen (Germany)

Nationality german

Height: 1,80 m Weight: 70 kg

Maritial status: unmarried

yaa mesut özdil gerçekten çok genç ve iyi bir oyuncu.....ama bizim yönetim anlaştığı oyuncuları bile alamıyor mesut'u nasıl alsınlar..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X